doduse igram izmedju ovih forumskih budalastinja strategija igrice,ovaj KNIGHTS OF HONOR ali vjecito me bizantija sjebe...
kada igram sa bosnom uvjek
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ajzea je napisao/la:Kakvi su to licemjeri, brane i pravdaju druga koji se osramotio pred cijelim forumom te iako su mu neki skrenuli paznju nije zelio priznati grešku, dok smo mi morali trpiti razna ismijavanja prije svega od istih ovih Tuzlaka (i mi smo se sami smijali jer jeste bruka) kada se na kartama protiv Standarda pojavilo ono što se već pojavilo..
Gator je napisao/la:nije zaboravio nego je slovo fulioSaltCityAttack je napisao/la:Ma brate ismijavaju sami sebe ...Solinas je zaboravio staviti to ' i onda je ispalo tako..ovi eto ko znaju engleski prave se ko pametni i to ovi koji rodjenom klubu nisu bili u stanju pomoci da ispravi greske koje su pisali na istom jeziku...ali nece se predat brat solinasKenoRob je napisao/la:We'll be back, ne razumijem zasto ljudi ismijavaju solinasa?
Ubrzo ce se sarajvo sarajvo oriti iz cvajte
Hahaha u sridugodrina je napisao/la:Ma ja ne pratis ozbiljno al se palis zivotom, na svaku odgovaras, onako slucajno naletis. But you well be back.
nije bive,nego bice sine,bice,eto vidis.i tebi se desilo.FrancescoTotti je napisao/la:Hahaha u sridugodrina je napisao/la:Ma ja ne pratis ozbiljno al se palis zivotom, na svaku odgovaras, onako slucajno naletis. But you well be back.![]()
Cuj covjek. Pa to je onda tako djetinjast covjek koji bi se posvadjao zbog gluposti sa svakim. I onda nekome govori kako forum uzimaju previse ozbiljno
Neki dan frajer po forumu pise pjesmu "bive mrtvih na hiljade pitara" a za 2 dana godisnjica Vedranove smrti. I kaze ne uzimajte za ozbiljno.
Eee pa koji mentalni sklop moras bit!?
Ps. Nije izostavio kvakicu vec se propisno provalio .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znam ja to brate sve ali kad pogledas malo bolje svatit ces da je bolje da ovdje manje pises...jarane ebo ba zelju i velez i njihove rezultate i to..niko niko samo Sloboda ..u ostalom ovdje mi ne znamo ko sve pise iza kojeg nicka..nedaj se ba da te isprovocira omladinac ebigasolinas je napisao/la:sve ja to znam Dado brate,sta ocekivati od ljudi kojima je ovo vrh diskusije,i vrh provala vrijedna da se ispisu tri stranice![]()
posto cesto imamo,na svim podforumima diskusiju oko slicnih stvari,namjerno sam zamjenio slova,i smajlic na kraju,ocekivajuci ovako nesto.
vidi cuda,nisu razocarali,prate ljudi,![]()
ali prate,znaci,slovo nemoze promaci![]()
neka ba brate,ja ovaj forum i nesvatam ozbiljno,i to je jasno od prvog dana,cista razbibriga i to je to.
solinas je napisao/la:nije bive,nego bice sine,bice,eto vidis.i tebi se desilo.FrancescoTotti je napisao/la:Hahaha u sridugodrina je napisao/la:Ma ja ne pratis ozbiljno al se palis zivotom, na svaku odgovaras, onako slucajno naletis. But you well be back.![]()
Cuj covjek. Pa to je onda tako djetinjast covjek koji bi se posvadjao zbog gluposti sa svakim. I onda nekome govori kako forum uzimaju previse ozbiljno
Neki dan frajer po forumu pise pjesmu "bive mrtvih na hiljade pitara" a za 2 dana godisnjica Vedranove smrti. I kaze ne uzimajte za ozbiljno.
Eee pa koji mentalni sklop moras bit!?
Ps. Nije izostavio kvakicu vec se propisno provalio .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.