Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 01 okt 2015, 23:25

pride_of_merseyside je napisao/la:Ja kontam koji je sad to klub, s kim to rekoh ovi igraju. :rol: :urnebes:

Ma atmosfera je sve gora i gora...meni od prošle sezone katastrofa skroz. Al' eto kad skontam, ni sama se više ne radujem ovim utakmicama Liverpoola kao prije.
Zar ima neko da se raduje :)

Prije nisam propustao utakmice, satelitsku i resiver kupio samo zbog utakmica Liverpoola, da mogu gledati na TV-u, a sad mi mrsko unijeti sifre, nego nekad kad mi je dosadno nađem neki stream, a i tada gledam 20-tak minuta i vise ne mogu. Vise se veselim utakmici Sloboda-Olimpic, nego utakmici Everton-Liverpool.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2015, 23:28

YNWA je napisao/la:
pride_of_merseyside je napisao/la:Ja kontam koji je sad to klub, s kim to rekoh ovi igraju. :rol: :urnebes:

Ma atmosfera je sve gora i gora...meni od prošle sezone katastrofa skroz. Al' eto kad skontam, ni sama se više ne radujem ovim utakmicama Liverpoola kao prije.
Zar ima neko da se raduje :)

Prije nisam propustao utakmice, satelitsku i resiver kupio samo zbog utakmica Liverpoola, da mogu gledati na TV-u, a sad mi mrsko unijeti sifre, nego nekad kad mi je dosadno nađem neki stream, a i tada gledam 20-tak minuta i vise ne mogu. Vise se veselim utakmici Sloboda-Olimpic, nego utakmici Everton-Liverpool.

Naravno :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 01 okt 2015, 23:32

Ne sjecam se kad sam zadnji put propustio utakmicu Liverpoola,bio to neki derbi u ligi ili utakmica nekog kupa sa petoligasem. Samo je fazon da nemam isti osjecaj pred te utakmice kao prije.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 01 okt 2015, 23:33

Tuga ,Cemer i jad .Slavno ime,slavan klub i iz godine u godinu sve gore i gore.Gdje nestala ona prepoznatljivost nasa kad je se borilo u svakoj utakmici do zadnje kapi krvi ,kad je se bacalo na glavu na svaku loptu .A ovo sad je za plakat jednostavno to.
Mislim ni kad bi Klopp il neko drugi dosao bilo bi nam tesko pomoc il trebalo bi mi dugo dugo
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 okt 2015, 23:45

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovako se nekad igralo na Anfieldu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovako se nekad navijalo na Anfieldu.

Sve ovo u ne tako davnoj prošlosti, čisto da se malo podsjetimo "starih dobrih vremena".

Apel za sve one koji su spušili kladionicu, došli da provociraju, naslađuju se ili su ozlojađeni rezultatom iz bilo kojeg razloga a NISU deklarisani navijači/simpatizeri Liverpoola da svoje komentare ostave na temu opštih diskusija jer je ova samo za navijače/simpatizere Liverpoola.Hvala.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 okt 2015, 23:48

Ja nekad nisam htjela u grad otići kad igra Liverpool, propuštala rođendane, neke bitne događaje, padala u depresiju kad mi se potrefi ispit u terminu utakmice.
Sad mi vala svejedno, gledala ne gledala. Gledam kad ima na tv-u, rijetko se nakanim da se peglam oko streama.
Al' onog osjećaja jednostavno nema više, sad sve nekako hladno posmatram.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 01 okt 2015, 23:54

To je to prajd of mersesajd.... slicno se osjecamo samo sto se ja budala i dalje peglam sa strimovima...
Sto se tice navijanja odavno je ocajno ne samo kod nas vec kod dosta drugih engleskih timovs
710 Apperances
186 Goals

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 02 okt 2015, 00:04

AkoBogDa u ponedeljak ujutro kad se probudim da vidim da se Liverpool zahvalio Brendanu Rodgersu na uslugama i pozelio mnogo srece u buducnosti. Mislim da je to i vise nego izvjesno, jedino sto moze mozda prolongirati otkaz je pobjeda u nedelju.
Nad nama nebo ima da gori!

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 00:14

Idem pokusat spavat ako mi savjest da i misli o jos jednoj tuznoj noci.
Ostaje samo se nadat da ce ovo napokon biti kap koja CE prelit casu i da ce BR dobit nogu .Volio bi samo znat sta on misli i kako se osjeca
YNWA
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 okt 2015, 00:26

Ma iskreno, mene najvise brine sto od ere Beniteza ni sa jednim trenerom nismo napravili neki pomak...Ne znam vise koliko je stvarno do njih a koliko do ljudi koji su iznad njih...Steta sto onaj pomocnik nije dobio priliku, onaj sto je vodio utakmice kad je Benitez operisao kamenac; tad smo imali dobar niz, a i ne tako los tim doduse...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 02 okt 2015, 00:30

Ma teško je i navijat onako strastveno kao prije, jer ovo što je danas postao Liverpool je daleko od onoga kada su većina ovih ljudi s Anfielda počeli bodriti ovaj klub.
Imam osjećaj da dolaze na utakmice čisto iz neke navike, ali sa daleko manje emocija i visokih očekivanja kao što su to imali prije nekoliko godina...
A uostalom kome da pjevaju i koga uopšte da bodre, jer to nitko od igrača iz našeg rostera ne zaslužuje...menadžera ne vrijedi ni spominjati...
Gledajući ovaj video se najbolje može uočiti razlika između prošlosti i sadašnjosti:

Joint_fc

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 02 okt 2015, 00:34

Intervju poslje utakmice:

“It’s the pressures of a huge club like this,” Rodgers said.

“But I immensely enjoy the job here. It’s a wonderful challenge, in terms of how we’ve been building it over a couple of years.

“It’s a rebuilding job again, and we’ll take it forward hopefully.”

Rebuilding job nakon 3 godine i 300 miliona funti.
Nad nama nebo ima da gori!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2015, 00:44

Stvarno je teško biti pametan nakon večeras.
Drugačija bi priča bila da su Lallana, Ings ili Origi zabili gol u nekoj od svojih prilika ali ŠBBKBB.
Teško je, stvarno je teško biti simpatizer ovog kluba u ovom vremenu kada je ono "golden sky" više sivo nego zlatno.
Evropske noći pod svjetlima Anfielda su nekada bile posebne, ali ovo večeras je bilo bolno za gledati.
Gledali smo mučenje drugorazredne ekipe Liverpoola u drugorazrednom Europskom takmičenju protiv ispodprosječne ekipe Siona.

Dodao bih još i to da sam uveliko razočaran u Ibe-a jer znam i ja a znate i vi da smo očekivali "njegovu" sezonu.
Očekivalo se da krene stopama Sterlinga jer smo se uvjerili u njegov talenat, koji nažalost ove sezone nije pokazao u takmičarskoj utakmici.

Ono što je sigurno je to da Brendan nije u nedoumici šta navijači misle o trenutnim predstavama.
Zvižduci na kraju tekme da budu jači nego pjesma Kop-a na početku meča.
To jednostavno nije Liverpool..
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 02 okt 2015, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 00:52

Ovo je zabrinjavajuca stvar.Bez igre se igra vec par godina .Bilo je par utakmica kad je se povezalo par dobrih predstava al ovo sve je ispod ocekivanog .Oper kazem koliko ce promjeniti novi trener ako dodje sta se ovdje da peomjwniti kad se par godina ne radi najbolje.A bojim se ako kloop ili neko drugi dodje da ce imati veoma velik pritisak od nas navijaca za dobrim rezultatom sto CE biti opet problem.
YNWA
Bill Shankly

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 02 okt 2015, 04:08

[youtube][/youtube]
Dabogda te gov.nima posipali.
710 Apperances
186 Goals

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 10:36

E moj Brendane sve sto si uradio u ove 4 godine na klupi Liverpoola jesu novi zubi sto si napravio i spicko silne pare u gluposti i promasaje od igraca .
Bjezi vise iz kluba
YNWA
Bill Shankly

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2015, 10:46

Zar vam nije dosadilo pisati više "Brendan out" ?

Inače, u toku je pressica.
Rodgers: "No real change with injuries. Seeing how Benteke is over course of next 24hrs. Squad will be pretty much same as Villa game."
Rodgers: "With so many games we have to make sure we look after Daniel Sturridge. He's fresh and fit and looking forward to this weekend."
Rodgers: "These are fantastic games. My 4th season going to Goodison. We have played well there, been unfortunate not to win there."
Rodgers: "You can see the team is starting to evolve. We are creating a lot of chances. Now we need to start taking them. It's a huge game."
Rodgers: "No more or less pressure on this game than I've had before.Reality is we're only couple of points off top 4 and 5pts off the top."
Rodgers: "We're not giving away many opportunities but we're getting punished for mistakes. We need to cut out those mistakes."
Rodgers: "We go into Sunday's game with confidence. We have quality in this team. We should have won that game last night 4-1."
Rodgers "You saw in the game last week Daniel's quality. He's so important for us. Top players give a team confidence. He has star quality."
Rodgers on Martinez: "We will always take the favourites tag if people want to put that on to us. We are Liverpool."
Rodgers on his future: "It;'s not something I'm worried about. I'll always work best I can. I'm not seeking any reassurances."
Rodgers: "It's another opportunity to get a victory. We respect that it will be a tough game. It's one we want to win for our supporters."
Rodgers: "Everton have done well. They are a point ahead of us. They've had a good start and we've had a disaster!"
Rodgers:If we go in as favourites it shows we're a big club. We're happy to have that here. The level of our opponent's game always goes up.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 okt 2015, 10:56

Pocetak utakmice protiv Siona je obecavao, ali posle primljenog gola, deja vu. Prolaz grupe sigurno, a u knock out fazi sumnjam da mozemo daleko, zato me ovo takmicenje i ne interesuje.

Vise me zanima mec u nedelju, koji ako dobijemo, vrlo blizu smo tom vrhu, a ako izgubimo, ocekujemo proteste na ulici i sve vise aviona sa vec poznatim parolama. Znaci bod verovatno mera.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 11:04

A znam da smo dosadili sa tim Brendan out al nista pametnije u ovom trenutku nemam da pisem.
Brendan odlazi vise
YNWA
Bill Shankly

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 02 okt 2015, 15:06

senkY je napisao/la:A znam da smo dosadili sa tim Brendan out al nista pametnije u ovom trenutku nemam da pisem.
Brendan odlazi vise
Sad će Rodgers da pročita svih tvojih 37 postova koje si napiso kako treba otići.

Jesam li ja jedini koji ne shvaća grupnu fazu EL ozbiljno? To mi je nekako u ranku sa prvim kolima League cupa.
Walk on, with hope in your hearts.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, JackW, Venom i 15 gostiju.