Prije je nastupao za Borac i mladu reprezentaciju. Pozvan je od strane selektora za dvije najbitnije utakmice u kvalifikacijama (Vels i Kipar) i mislim da zaslužuje temu ako je već nema. Bravo Srđane

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovaj Pavelić što je igrao desno večera, je li on bio povezivan sa reprezentacijomGoalgetter je napisao/la:Dobra utakmica danas, najvise dodira sa loptom na terenu imao. Jedino sto i dalje ''ubada'' u oci kod njega, a sto je vjerovatno takva taktika, previse defanzivan i povucen.
Kad se u nas povezivao neko ko zaista i igra i treba ???Astren je napisao/la:Ovaj Pavelić što je igrao desno večera, je li on bio povezivan sa reprezentacijomGoalgetter je napisao/la:Dobra utakmica danas, najvise dodira sa loptom na terenu imao. Jedino sto i dalje ''ubada'' u oci kod njega, a sto je vjerovatno takva taktika, previse defanzivan i povucen.
Goalgetter je napisao/la:Dobra utakmica danas, najvise dodira sa loptom na terenu imao. Jedino sto i dalje ''ubada'' u oci kod njega, a sto je vjerovatno takva taktika, previse defanzivan i povucen.
Husika je napisao/la:Posteno reci, nema on sta traziti u repci, spor, izbjegava igru, oslobadja se lopte kao onaj jedan itd...
Klupa mozda, ali nisam siguran ni to...
Zna li presjeći napad, uklizati, napraviti pametan faul? To mene interesuje, ovih koji znaju sa loptom imamo fin broj.Husika je napisao/la:Vjeruj kome hoces ali ako ces baratati cinjenicama, poslusaj mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.