Isto tako kad neko od nasih zovne Zelju, zeljkane aj drs slabo mi bude
Sta ja znam nekako sam optimistican 1-0 ,2-0 moze se ziviti s tim. Nisu jaci on Farenca da si pita
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Očito ne shvatate šta želimo reći! On pominjući to želi omalovažiti navijače Sarajeva. Upotrebom toga (mjesta gdje su ukopani heroji grada Sarajeva) kako bi nekoga omalovažio, omalovažava i njih same. Prema tome, ne želim da neko u negativnom kontekstu pominje to mjesto i ljude koji su svoje živote dali da bi mi živjeli.godrina je napisao/la:vala vam je prica nidje veze, gore je groblje i niko do sad to nije povezivao sa ukopanim nit se mislilo na taj fazon..
I ja bih tako nesto izveoIvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------
Memija------Kosoric------Bogdanovic---Mladenovic
-------------------Hadziahmetovic---Blagojevic-------------
Djelmic---------------------Sadikovic--------------------Tiago
----------------------------------Stokic----------------------------------
Sta je bolan sehidsko mezarje? Jesi dobar ti ? Stadion je okruzen grobljem sa dvije strane i mrtvacnicom meni nije nista drugo nego groblje. Plus sam stadion je izgradjen na pravoslavnom groblju. Groblje je.Genie je napisao/la:Nije ono groblje, ono je ŠEHIDSKO MEZARJE! Ljudi sahranjeni na groblju umiru prirodnom smrću, šehidi ginu boreći se časno.DANAN je napisao/la:Ne kontam sta je pile pogrijesio.Jel gore groblje?jest.I sta je tu problem ne vidim uopste.Malo degutantno povezivati to sa herojima i ljudima koji su ukopani gore.
Ako neko kome su gore ukopani najmiliji kaže da ga to vrijeđa onda ne znam zašto mu neko kome gore niko nije ukopan objašnjava zašto ga to vrijeđa? Bezveze diskutujemo, ali ljudima je to uvreda i završena priča.
Mozda Hasanovica na mjesto Hadziahmetovica, a njega gurnuti malo naprijed, na mjesto Sadikovica...Mislim da bi ovako bili cvrsci na sredini, vise trke bi bilo...IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------
teteac8684 je napisao/la:Mozda Hasanovica na mjesto Hadziahmetovica, a njega gurnuti malo naprijed, na mjesto Sadikovica...Mislim da bi ovako bili cvrsci na sredini, vise trke bi bilo...IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------
Onda moja greskashzna je napisao/la:Možda je mislio na momka koji je prebačen iz juniora i nosi br. 4
Prvo malo prokontas pa se onda smijes....DINO HASANOVIClikusa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podsjeti me ovo na tekmu kad se lik dere hajde Zeljkovicu, a on otiso iz Želje ima i par mjeseci
Pa nema veze mozemo se nastavit smijatteteac8684 je napisao/la:Prvo malo prokontas pa se onda smijes....DINO HASANOVIClikusa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podsjeti me ovo na tekmu kad se lik dere hajde Zeljkovicu, a on otiso iz Želje ima i par mjeseci
Ja bi umjesto Tiaga stavio Kokota a umjesto Joce Beganovićateteac8684 je napisao/la:Mozda Hasanovica na mjesto Hadziahmetovica, a njega gurnuti malo naprijed, na mjesto Sadikovica...Mislim da bi ovako bili cvrsci na sredini, vise trke bi bilo...IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Antolovic------------------------------
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, NerminFatic, ultra1987 i 18 gostiju.