2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: 2015-16 NBA Off-Season
nismo ali i nije moglo bolje sa onom ekipom koju smo imali tad..ova sadasnja ekipa sa onakvim Rosom bi bila kandidat za titulu..ovako niti je Rose isti, niti smo mi kandidati jer ima boljih ekipa..doduse mozda bi na Isptku opet trebali vodit glavnu rijec Lebronom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Po meni jako dobra izmjena da neko "hladne glave" donese odluke za navedene situacije.Previse su se sudije na terenu gubile i pored mogucnosti da gledaju replay.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
DRose 2 sedmice out, dobro je prosao
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rekoh ti ja da ne bi trebao predugo,zbog toga sto je operaciju imao odmah.Nisam sinoc htio pisati da ne ispadne kako nesto prejudiciram,ali se za ovu vrstu povrede zna cekati i po nekoliko sedmica samo da bi se operacija izvela,zato sto otok sporo pada.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:DRose 2 sedmice out, dobro je prosao
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a pazi ove funjare jest se izradila kad je osudila Derricka za silovanje kako se sjebala
..ovo je ta njena izjava 
In May 2013, according to the lawsuit, the woman said she traveled to Chicago with Rose and that they went to dinner with a friend “at his house after the game he played in ended.” Rose, however, missed the entire the 2012-13 season with an injury and, consequently, did not play in May.”
The Bulls were playing in May, battling the Miami Heat in the Eastern Conference Semi Finals, but Rose was on the bench in a suit.
This, of course, does not prove, without a doubt, that she is lying about the whole incident, but it’s a big part of the story. If the crime took place in 2013, knowing whether or not your boyfriend at the time was “playing” three months prior is huge, especially if he’s being accused of such a disgusting crime.
Time will tell what will come out of all of this but with the season opener less than two months away, let’s hope it’s resolved sooner than later.

In May 2013, according to the lawsuit, the woman said she traveled to Chicago with Rose and that they went to dinner with a friend “at his house after the game he played in ended.” Rose, however, missed the entire the 2012-13 season with an injury and, consequently, did not play in May.”
The Bulls were playing in May, battling the Miami Heat in the Eastern Conference Semi Finals, but Rose was on the bench in a suit.
This, of course, does not prove, without a doubt, that she is lying about the whole incident, but it’s a big part of the story. If the crime took place in 2013, knowing whether or not your boyfriend at the time was “playing” three months prior is huge, especially if he’s being accused of such a disgusting crime.
Time will tell what will come out of all of this but with the season opener less than two months away, let’s hope it’s resolved sooner than later.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:

Sutra prva pripremna protiv njih, da i ovo cudo vise pocne polako
Mi potpisali Millera iz nekog razloga, valjda da pomogne Harrisu i Bartonu sto se tice suta npr., Faried kaze da se nije nikad bolje osjecao od kako je u NBA, sto se tice odnosa sa trenerom i to, izgleda da bas vole Malone-a, vidjet cemo polako sve, ja se iskreno nadam da mozemo se ako nista boriti za PO do kraja sezone, ako nista da mladi dobiju iskustvo neko igranja utakmica koji imaju neki znacaj, a ne tankiranje, i naravno da ce NYK biti u Top5 da im uzmemo pick

Mi potpisali Millera iz nekog razloga, valjda da pomogne Harrisu i Bartonu sto se tice suta npr., Faried kaze da se nije nikad bolje osjecao od kako je u NBA, sto se tice odnosa sa trenerom i to, izgleda da bas vole Malone-a, vidjet cemo polako sve, ja se iskreno nadam da mozemo se ako nista boriti za PO do kraja sezone, ako nista da mladi dobiju iskustvo neko igranja utakmica koji imaju neki znacaj, a ne tankiranje, i naravno da ce NYK biti u Top5 da im uzmemo pick

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Steve Kerr ce odsustvovati "neodredjeno vrijeme" s klupe GSW zbog problema sa ledjima.Privremeni trener ce biti Luke Walton.Takodje,Thompson ima do veceras(po americkom vremenu) da prihvati QO CLE-a.Ukoliko to ne ucini,a CLE ne produzi rok za novi QO,on ce ostati RFA,ali ce morati dogovoriti sasvim novi ugovor.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako sad ne uzmu titulu CP3 neka se vjesa objektivno..sve mu cine par godina da je osvoji kako on tako i oni ali nikako..sto bi ja volio da su ovako nasi ambiciozni i da znaju radit svoj posao..Rose se nikad nebi povrijedio ..ali sta ces kad ne umiju ..jedino ovo sa Gasolom im je upalilo prevarili covjeka ahhahaBernardBarnjak je napisao/la:
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koliko su mi gadni ovi noviji modeli kosarkaskih parika,Harden,Irving,Durant,Kobe..itd..uzas
Neuporedivo bolji i mastovitiji modeli su se nosili prije....Uptempo,ShaqAttaq,Crazy8,Shaqnosis,EQT,VC Shox..itd
Neuporedivo bolji i mastovitiji modeli su se nosili prije....Uptempo,ShaqAttaq,Crazy8,Shaqnosis,EQT,VC Shox..itd
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Da. Definitivno. Mada sam ja ljubitelj jos malo starijihozy je napisao/la:Koliko su mi gadni ovi noviji modeli kosarkaskih parika,Harden,Irving,Durant,Kobe..itd..uzas

Jordanke do broja 14. Nike Air Max Barkley. Nike Air Pippen. Nike Kidd & Penny. Converse LJ. Sjecam se da je Kemp nosio Reebok i da je poslije govorio kako su totalno neudobne

A nekada su se nosile i Converse, Reebok, New Balance, Avia

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Da. Definitivno. Mada sam ja ljubitelj jos malo starijihozy je napisao/la:Koliko su mi gadni ovi noviji modeli kosarkaskih parika,Harden,Irving,Durant,Kobe..itd..uzas
Neuporedivo bolji i mastovitiji modeli su se nosili prije....Uptempo,ShaqAttaq,Crazy8,Shaqnosis,EQT,VC Shox..itd![]()
Jordanke do broja 14. Nike Air Max Barkley. Nike Air Pippen. Nike Kidd & Penny. Converse LJ. Sjecam se da je Kemp nosio Reebok i da je poslije govorio kako su totalno neudobnePa Air Force David Robinson. Adidas Mutombo
Reebok Pump.
A nekada su se nosile i Converse, Reebok, New Balance, Avia, La Gear, Kangaroo...

Ma da to je to,manje vise klasici..sem Adidas Mutombo,to mi je uzas

Od Jordanki 1 - 3 - 4 - 12,bez konkurencije,a onako nisu ni lose 5 - 6 - 13
Dobe su mi one J.A Rider Sky Rider,kao i linija Larry Johnson Aero Jam...a nike air more uptempo i air max uptempo su mi najbolje patike svih vremena
Ja imam sada ove air more uptempo full black,najudobnija patika ikada,a od ovih novijh sranja jedino ove zadnje Lebron 12,ali skroz crvene (Red October..il itako nesto)..ili Noble Red Pippen i Nike Air Yeezy 2..to bi jedino volio nabaviti nekako
Ostale su manja vise uzas

- BernardBarnjak
- Kontakt:
ozy je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Da. Definitivno. Mada sam ja ljubitelj jos malo starijihozy je napisao/la:Koliko su mi gadni ovi noviji modeli kosarkaskih parika,Harden,Irving,Durant,Kobe..itd..uzas
Neuporedivo bolji i mastovitiji modeli su se nosili prije....Uptempo,ShaqAttaq,Crazy8,Shaqnosis,EQT,VC Shox..itd![]()
Jordanke do broja 14. Nike Air Max Barkley. Nike Air Pippen. Nike Kidd & Penny. Converse LJ. Sjecam se da je Kemp nosio Reebok i da je poslije govorio kako su totalno neudobnePa Air Force David Robinson. Adidas Mutombo
Reebok Pump.
A nekada su se nosile i Converse, Reebok, New Balance, Avia, La Gear, Kangaroo...
![]()
Ma da to je to,manje vise klasici..sem Adidas Mutombo,to mi je uzas
Od Jordanki 1 - 3 - 4 - 12,bez konkurencije,a onako nisu ni lose 5 - 6 - 13
Dobe su mi one J.A Rider Sky Rider,kao i linija Larry Johnson Aero Jam...a nike air more uptempo i air max uptempo su mi najbolje patike svih vremena
Ja imam sada ove air more uptempo full black,najudobnija patika ikada,a od ovih novijh sranja jedino ove zadnje Lebron 12,ali skroz crvene (Red October..il itako nesto)..ili Noble Red Pippen i Nike Air Yeezy 2..to bi jedino volio nabaviti nekako
Ostale su manja vise uzas
Ove je Pippen nosio na olimpijadi 1996.
Sada sam malo ispao iz fola sa ovim najnovijim modelima. Ja basketam u LeBron Soldier 3 i odlicne su. Nedovno sam kupio air jordan air flight 9.5 i mogu ti reci da nisu lose.
Uglavnom razumijemo se.
Taj model,samo specijalno dizajnirane za Olimpijadu,Nike Air More Uptempo

Ali to je to
Ja novije uopste ne znam,samo pogledam slike i vidim da su uzasne...D Rose linija je isto bezlicna nekako (kao i on),mada ima jedna dobar model...

Ali to je to

Ja novije uopste ne znam,samo pogledam slike i vidim da su uzasne...D Rose linija je isto bezlicna nekako (kao i on),mada ima jedna dobar model...
- IlCapitano
- Kontakt:
The @bucks and forward John Henson have come to terms on a four-year extension in the $45 million range, according to ESPN ****
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Kobe Bryant
- Kontakt:
stvarno "niđe veze"IlCapitano je napisao/la:The @bucks and forward John Henson have come to terms on a four-year extension in the $45 million range, according to ESPN ****

- tuzlak1987
- Kontakt:
E drago mi je zbog njega, dobar covjek ponajvise 
Zbog truda oko grada i fransize ga je trebalo definitivno zadrzati..

Zbog truda oko grada i fransize ga je trebalo definitivno zadrzati..
Donirat ce pola bezkucnicimamiki_92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.