Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

senkY
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 15:42

E da je procitao mozda bi i shvatio nesto u svemu ovome.Pa sta se moze dobro napisat u svemu ovome,sta nam je dobro donijeo u ove 4 godine .Jel mozes bit zadovoljan necim ,jesi li sretan sa necim .Od prvog dana je bio proleter i to ce da ostane .
Zato 38 put pisem
BRENDANE ODLAZI
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 okt 2015, 17:04

Koliko ste loši, više vam ni ja ne dolazim na temu. :mrgreen:

Sad sam ionako došao da pozz svog jarana gastona. :salut:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2015, 17:24

Belmin6 je napisao/la:Koliko ste loši, više vam ni ja ne dolazim na temu. :mrgreen:

Sad sam ionako došao da pozz svog jarana gastona. :salut:
Navrati braca češće u moju mahalu :mrgreen: :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 02 okt 2015, 18:21

Dosta se suska da bi Brendan mogao otici iduce sedmice bez obzira na rezultat u nedelju. Kao najozbiljniji kandidati za klupu su spominju Ancelotti, Klopp, Walter Mazzarri i Frank de Boer.
Nad nama nebo ima da gori!

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 18:58

ARTEMIS77 jarane pa ako te ne interesuje Europa legaue ozbiljno pa sta te onda interesuje.Jesi li stvarno za rodgersa u ovom trenutku i njegova sranja sto pravi .Onda nemas pojma.
Najveca mi je glupost kad se igra neko takmicenje a kao ne shvata se ozbiljno i nas to ne interesuje ,pa to su stvarno smjesne stvari .
YNWA
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 okt 2015, 19:24

artemis77 je napisao/la:
senkY je napisao/la:A znam da smo dosadili sa tim Brendan out al nista pametnije u ovom trenutku nemam da pisem.
Brendan odlazi vise
Sad će Rodgers da pročita svih tvojih 37 postova koje si napiso kako treba otići.

Jesam li ja jedini koji ne shvaća grupnu fazu EL ozbiljno? To mi je nekako u ranku sa prvim kolima League cupa.
Nisi, ne shvaca je ni BR ozbiljno :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 okt 2015, 19:32

Da oni pravi navijaci zele da Rodgers dobije otkaz i da zele neke promjene nebi dolazili na utakmice,stadion bi bio prazan i Rodgers bi sigurno dobio otkaz i neke promjene bi se desile sigurno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 02 okt 2015, 19:33

Rolex312 je napisao/la:Dosta se suska da bi Brendan mogao otici iduce sedmice bez obzira na rezultat u nedelju. Kao najozbiljniji kandidati za klupu su spominju Ancelotti, Klopp, Walter Mazzarri i Frank de Boer.
Prije nego što je posao dobio Brendan, koja imena su bila u opticaju?

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 02 okt 2015, 19:34

LvG je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:Dosta se suska da bi Brendan mogao otici iduce sedmice bez obzira na rezultat u nedelju. Kao najozbiljniji kandidati za klupu su spominju Ancelotti, Klopp, Walter Mazzarri i Frank de Boer.
Prije nego što je posao dobio Brendan, koja imena su bila u opticaju?
Ja se sjećam da je Roberto Martinez baš bio blizu Anfielda,ali došao je deluded Brendan na kraju.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 20:58

Navijaci kad su se poceli buniti poslje poraza od uniteda trwbali su zesce da nastave sa tim ,da malo jaci pritisak naprave i posalju jasnu poruku celnim ljudima, mislim da bi urodilo plodom al sad moramo se samo nadat da ce celnim ljudima udarit u glavu da gospodin netakticar nije za nas .
I nadam se i igraci pojedini napokon da shvate da se igra srcem ,da se daje sve za klub zbog navijaca i samog kluba i njegove tradicije
YNWA
Bill Shankly

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2015, 21:02

senkY je napisao/la:Navijaci kad su se poceli buniti poslje poraza od uniteda trwbali su zesce da nastave sa tim ,da malo jaci pritisak naprave i posalju jasnu poruku celnim ljudima, mislim da bi urodilo plodom al sad moramo se samo nadat da ce celnim ljudima udarit u glavu da gospodin netakticar nije za nas .
I nadam se i igraci pojedini napokon da shvate da se igra srcem ,da se daje sve za klub zbog navijaca i samog kluba i njegove tradicije
Zaboravio si napisati BR out :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 21:18

I naravno BRENDANE odlazi iz kluba
YNWA
Bill Shankly

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 okt 2015, 21:27

Izgleda da ce Rodgers dobiti otkaz sedmicu posle derbija...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 okt 2015, 21:37

slika
Sarajevo i Liverpool

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2015, 21:39

Ponos Torina je napisao/la:Izgleda da ce Rodgers dobiti otkaz sedmicu posle derbija...
I ja to sad čitam..
De Boer ili Carlo po meni su nasljednici

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 02 okt 2015, 21:40

YNWA je napisao/la:slika
Kakav je to potpis ?
Zar ti ne navijaš za Slobodu hmmm ili je to neko drugi s ove teme menscinii :mrgreen:
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 okt 2015, 21:47

Ancelotti je najbolji ali se nebi zadrzao duze od 1-2 godine u Liverpoolu,po meni Klopp dobro dugorocno rijesenje....

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 02 okt 2015, 21:50

Nikakvi Monkovi, De Boeri piz.de materne... ja, mada se ne pitam, samo provjerenog strucnjaka hocu. Il Kloppa il Carla. Dosta mi je vise gledat oronulost. I jos nesto. Nije BR sto posto kriv, 80%...ima i do igraca. Igraju ko zadnje pizde. Ne moze meni reci trener da se ne borim sem ako smo prodali utakmicu il da fulam sa 3m prazan gol...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 okt 2015, 21:55

KopLfc je napisao/la:
YNWA je napisao/la:slika
Kakav je to potpis ?
Zar ti ne navijaš za Slobodu hmmm ili je to neko drugi s ove teme menscinii :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool. Od malena za sva vremena :D

Vjerovatno si zbog starog avatara pomislio da navijam za Slobodu, jer je bila slika igraca Slobode, zbog kojeg moram pratiti i njih, visa sila :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 21:56

Slazem se tobom ,Anchelotti je najbolji kao strucnjak
Ali mislim ipak da bi Klopp bio najbolje rjesenje.
On bi svojom energijom,karakterom i iskustvom donio puno toga sto nam treba ,a navijaci bi ga voljeli a on bi to znao vratiti na najbolji moguci nacin.
Klopp je moj favorit i zelja ,kad se samo sjetim njegovih ludi proslava dok je bio u Mainz pa u Dortmundu
to je tacno sto nam treba .
I mislim kad bi SE njemu tim dao u ruke 4 godine mislilm da bi uzvratio bar SA jednim trofejom
YNWA
Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 8 gostiju.