Dobarjuskowiak je napisao/la:Popularne Fukare na stadionu Pecara
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sumnjam da si iz Tuzle
Nije Lukavac Tuzla nc nc
Od 10 grupa koje nikada ne idu na gostovanja nikada, ljudima zapne za oko kada jednom Fukare (koje imaju probleme) ne odu.
Od 10 grupa koje nikada ne idu na gostovanja nikada, ljudima zapne za oko kada jednom Fukare (koje imaju probleme) ne odu.
Pa priznaj da je dobra provokacija, isto kao što je dobra i ona da su Škripari sami sebe iznenadili gostovanjem u Zenici 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nismo bili ni u Goraždu. Nisam iz Lukavca nego iz Batvetuzlak1987 je napisao/la:Sumnjam da si iz TuzleNije Lukavac Tuzla nc nc
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nisi ti Batve vidio ocima.juskowiak je napisao/la:Nismo bili ni u Goraždu. Nisam iz Lukavca nego iz Batvetuzlak1987 je napisao/la:Sumnjam da si iz TuzleNije Lukavac Tuzla nc nc
Nisi ni ti Madison Square Gardena pa šta. Odakle ti da nisam iz Batve 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Imas li sliku iz Gorazda. ...morat cu te razalostit mada ne sumnjam da bi ti i za Gorazde bilo puno srce. ...sta ima u Batva, nakojuskowiak je napisao/la:Nismo bili ni u Goraždu. Nisam iz Lukavca nego iz Batvetuzlak1987 je napisao/la:Sumnjam da si iz TuzleNije Lukavac Tuzla nc nc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa ja nisam rekao da sam iz New Yorka i da sam vidio MSG.juskowiak je napisao/la:Nisi ni ti Madison Square Gardena pa šta. Odakle ti da nisam iz Batve
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Klasicna lukavackaNYKnicks Fan je napisao/la:Pa ja nisam rekao da sam iz New Yorka i da sam vidio MSG.juskowiak je napisao/la:Nisi ni ti Madison Square Gardena pa šta. Odakle ti da nisam iz Batve
A odakle si?NYKnicks Fan je napisao/la:Pa ja nisam rekao da sam iz New Yorka i da sam vidio MSG.juskowiak je napisao/la:Nisi ni ti Madison Square Gardena pa šta. Odakle ti da nisam iz Batve
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta mislis?juskowiak je napisao/la:A odakle si?NYKnicks Fan je napisao/la:Pa ja nisam rekao da sam iz New Yorka i da sam vidio MSG.juskowiak je napisao/la:Nisi ni ti Madison Square Gardena pa šta. Odakle ti da nisam iz Batve
- tuzlak1987
- Kontakt:
Solinas moj komsija, nikad se ne sjeti da ga pitam iz koje je familije 
E jbga sada ja te fino pitam. Nisam vidovit 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako nisi vidovit, onda si vjerovatno corav.juskowiak je napisao/la:E jbga sada ja te fino pitam. Nisam vidovit
- tuzlak1987
- Kontakt:
Knicks je blizu stadiona garant negdje cim ovako gotivi Slobodu 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
On je OZGO. ..a ti. ....koja ulica u Batvijuskowiak je napisao/la:A odakle si?NYKnicks Fan je napisao/la:Pa ja nisam rekao da sam iz New Yorka i da sam vidio MSG.juskowiak je napisao/la:Nisi ni ti Madison Square Gardena pa šta. Odakle ti da nisam iz Batve
-
junuzovic000
- Kontakt:
Boje se ultrasajuskowiak je napisao/la:Popularne Fukare na stadionu Pecara
Iz Mjunšena ? Odakle? Meni cura živi u Glöbingen strase odmah pored Marijinog platzaNYKnicks Fan je napisao/la:Ako nisi vidovit, onda si vjerovatno corav.juskowiak je napisao/la:E jbga sada ja te fino pitam. Nisam vidovit![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bukvalno 20 metara od stadiona, 13 godina trenirao u Slobodi.tuzlak1987 je napisao/la:Knicks je blizu stadiona garant negdje cim ovako gotivi Slobodu
Cekaj brate da izgugla koje se ulice nalaze u Batvi.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Treba li crtati?juskowiak je napisao/la:Iz Mjunšena ? Odakle? Meni cura živi u Glöbingen strase odmah pored Marijinog platzaNYKnicks Fan je napisao/la:Ako nisi vidovit, onda si vjerovatno corav.juskowiak je napisao/la:E jbga sada ja te fino pitam. Nisam vidovit![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.