Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
pa to i njanjavi navijaci hoce da naprave frku kao i proslih puta neznaju oni drugcije i onda se pitaju sto se skidau stolice s sjevera.trba im samo zdemku dati i nista vise.kenan_tm87 je napisao/la:Da ne vide ovi iz zadnjih redova?Ili da se zapali bakljom pa padne na raju?
Nek su vala malo uljepsali (ja bih stavio puno tanje i da ih ima puno vise, ali eto pika se i trud), ima tu jos posla koliko hoces.
Jocu cemo aplauzom ispratiti kad zabije nula golova a Dzenisu **** mater jer ipak je on nase djete.Svraku nismo prozvali ni kad je bio u repki ali zato je Yani manijak pravi.Fuj smo.kenan_tm87 je napisao/la:Joco je puno iskusniji i mislim da nam to u ovom trenutku vise treba. Dzenisa bih ubacio u zavisnosti od rezultata, pocetkom drugog poluvremena.
Ko ebe Dzenisu mater? Ko ti je diler? To sto pojedinci ovdje pisu, pisu isto tako i za svakog naseg igraca, uglavnom balavci i isfrustrirani likovi na tekmama. A to koga se proziva na tekmama, sve zavisi od trenutka, prilike i gesta pojedinca.bistrikboy je napisao/la:Jocu cemo aplauzom ispratiti kad zabije nula golova a Dzenisu **** mater jer ipak je on nase djete.Svraku nismo prozvali ni kad je bio u repki ali zato je Yani manijak pravi.Fuj smo.kenan_tm87 je napisao/la:Joco je puno iskusniji i mislim da nam to u ovom trenutku vise treba. Dzenisa bih ubacio u zavisnosti od rezultata, pocetkom drugog poluvremena.
futur pisao sam u futuru...**** te dilerkenan_tm87 je napisao/la:Ko ebe Dzenisu mater? Ko ti je diler? To sto pojedinci ovdje pisu, pisu isto tako i za svakog naseg igraca, uglavnom balavci i isfrustrirani likovi na tekmama. A to koga se proziva na tekmama, sve zavisi od trenutka, prilike i gesta pojedinca.bistrikboy je napisao/la:Jocu cemo aplauzom ispratiti kad zabije nula golova a Dzenisu **** mater jer ipak je on nase djete.Svraku nismo prozvali ni kad je bio u repki ali zato je Yani manijak pravi.Fuj smo.kenan_tm87 je napisao/la:Joco je puno iskusniji i mislim da nam to u ovom trenutku vise treba. Dzenisa bih ubacio u zavisnosti od rezultata, pocetkom drugog poluvremena.
Jesam ja, do 5 minuta prije pocetka a onda odjednom ne mogu da disem od nervoze-jovanmaksimovic je napisao/la:da li neko opusteno i bez ikakvih ocekivanja docekuje ovu utakmicu?
sjecam se derbija od 2005. pa do 2008. (dok sam bio jos u sarajevu) kada zeljo evropu je mogao samo sanjati a tek titule, a derbiji, uvijek max. nekih 8-9000 ljudi na grbavici, gdje je skoro svaka tekma zavrsavala 0-0, a jedino bitno je bilo podyebavanje komsija... neka tako bude i sutra... sto se tice podyebavanja...invincible1921 je napisao/la:Vidim koreo neki na krovu sjevera, ima tri cetiri godine kako sam razmisljoi da im okacimo nesto tipa MI SMO PI.CKE i strelica prema hordama na krov svjeverane bi mogli skinut pojeli bi se od muke
Priznaj da si u dijaspori i da ne gledas ligu uopste?bablaz1 je napisao/la:Lazar je za Jocu Benzema
A zamisli da im ovo uradimojovanmaksimovic je napisao/la:sjecam se derbija od 2005. pa do 2008. (dok sam bio jos u sarajevu) kada zeljo evropu je mogao samo sanjati a tek titule, a derbiji, uvijek max. nekih 8-9000 ljudi na grbavici, gdje je skoro svaka tekma zavrsavala 0-0, a jedino bitno je bilo podyebavanje komsija... neka tako bude i sutra... sto se tice podyebavanja...invincible1921 je napisao/la:Vidim koreo neki na krovu sjevera, ima tri cetiri godine kako sam razmisljoi da im okacimo nesto tipa MI SMO PI.CKE i strelica prema hordama na krov svjeverane bi mogli skinut pojeli bi se od muke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.