ne znam vala, ove zadnje utakmice niko nije posebno i pojedinačno izviždan, već kolektivno...i po zaslugama. ne bih rekao da je iko nepravedno favoriziran ili popljuvan. a joco je dobio ono s ronaldom koje je svakome jasno da je ironično.bistrikboy je napisao/la:Jocu cemo aplauzom ispratiti kad zabije nula golova a Dzenisu **** mater jer ipak je on nase djete.Svraku nismo prozvali ni kad je bio u repki ali zato je Yani manijak pravi.Fuj smo.kenan_tm87 je napisao/la:Joco je puno iskusniji i mislim da nam to u ovom trenutku vise treba. Dzenisa bih ubacio u zavisnosti od rezultata, pocetkom drugog poluvremena.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- invincible1921
- Kontakt:
Adil je bio prvi strijelac lige zamalo i kluba u historiji pa mu **** od do....lazo ga zeni nije mogo zabit , kamol golmanu pa legenda bioChWilla je napisao/la:ne znam vala, ove zadnje utakmice niko nije posebno i pojedinačno izviždan, već kolektivno...i po zaslugama. ne bih rekao da je iko nepravedno favoriziran ili popljuvan. a joco je dobio ono s ronaldom koje je svakome jasno da je ironično.bistrikboy je napisao/la:Jocu cemo aplauzom ispratiti kad zabije nula golova a Dzenisu **** mater jer ipak je on nase djete.Svraku nismo prozvali ni kad je bio u repki ali zato je Yani manijak pravi.Fuj smo.kenan_tm87 je napisao/la:Joco je puno iskusniji i mislim da nam to u ovom trenutku vise treba. Dzenisa bih ubacio u zavisnosti od rezultata, pocetkom drugog poluvremena.

=\_1921_/=
Ja vala ocekujem pobjedu.
Na stranu sto smo igrali jako lose do sada, sto lose stojimo na tabeli, sto nam je igracki kadar tanak, od ovog derbija ocekujem bas puno jer mislim da mozemo sve iznenaditi i imam osjecaj da cemo ih bas sad uzeti.
Sto se tice lige i mjesta na tabeli tu ne ocekujem previse.
Na stranu sto smo igrali jako lose do sada, sto lose stojimo na tabeli, sto nam je igracki kadar tanak, od ovog derbija ocekujem bas puno jer mislim da mozemo sve iznenaditi i imam osjecaj da cemo ih bas sad uzeti.
Sto se tice lige i mjesta na tabeli tu ne ocekujem previse.
Edis Mulalic jedan je od nas!
adilović jeste bio nepravedno pljuvan dobar dio vremena. pa ovdje su ljudi pisali prije dva mjeseca kad je raskinuo ugovor da nam ne bi bio pojačanje, isti koji danas pišu da smo tanki na svim pozicijama.
a lazo je hebiga lazo, kultni heroj i jedan od najborbenijih likova u novijoj istoriji kluba.
a lazo je hebiga lazo, kultni heroj i jedan od najborbenijih likova u novijoj istoriji kluba.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Tiago ce igrati, joco nece nikako..
samo sto tiago nista ne konta al eto moze trcati
samo sto tiago nista ne konta al eto moze trcati
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
i driblati 

Nisam ja pljuvao po Dzenisu niti rekao da je los, nego jednostavno da ni on ni Joco nisu u formi i ne pruzaju partije kakve realno mogu. Moje je misljenje da u sutrasnjoj utakmici Joco moze dati vise svako ima pravo na svoje misljenje. Vidjet cemo, ja vise vjerujem u Edisa nego u Vladu, donijet ce on ispravnu odluku i neka zabiju obojica (Joco i Dzenis).
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Joj kad tijagu pridje sudija protiv slobode prilikom nekog prekida valjda zbog guranja.Prica mu sudija nesto, Tiago gleda nista ne konta.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Onaj Tiago nije los, fali mu malo tekmi da se opusti ali covjek doso vamo igrati a ni rijeci egleskog barem.
Treba vidit s onim solinas da ga nauci koju
Treba vidit s onim solinas da ga nauci koju

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 02 okt 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Jaozinho22
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Onaj Tiago nije los, fali mu malo tekmi da se opusti ali covjek doso vamo igrati a ni rijeci egleskog barem.
Treba vidit s onin solinas da ga nauci koju

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Što spanski?
Treba Sadikovica odmoriti, a Beganovica ubaciti. Pa neka igraju i Joco i Beganovic
Treba Sadikovica odmoriti, a Beganovica ubaciti. Pa neka igraju i Joco i Beganovic
Ja sam malo zakuhao sa ovim joco ili denis i drago mi je da je po razmišljanju forumaša došlo na moje odnosno da je denis zapostavljen nezasluženo Ja mislim da sam se najvise radovao dolasku stokiča i takode mislim da če kad tad proraditi ali da trenutno nije u formi i da ne smijemo u derbiju rizikovati sa njim od početka i da treba uči u drugom poluvremenu
Sablji neće biti lako, malo je ko u formi, od ničega treba sastaviti nešto.
Mislim da Joco neće početi utakmicu, najvjerojatnije Kokot će biti jedini napadač.
Mislim da Joco neće početi utakmicu, najvjerojatnije Kokot će biti jedini napadač.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- Ljiljani87
- Kontakt:
Niko nije u formi ali ce bit u kost u zglobove u koljena imam osjecaj da ce bit gruba igra sa nase strane u granicama dozvoljenog.Sudija ce sjebat sve bice prekid utakmice vidjece te.Utakmica ce bit prekinuta.

Kokot nam je jedini napadač koji bar ponekad da go.
Antolović; Mladenovic-Kosoric-Bogdanovic-Memija;Jovan-Amir-Beganovic;Kokot-Djelmic;Tiago. Ovakva ekipa ce istrcati u nedjelju, ako se ne promijenii sta sutra na treningu
Budi Željo! YNWA!
u koliko sati je trening?
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, 7republictz, perodeformero, Sommersby i 50 gostiju.