Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
[youtube][/youtube]
Kako je prije šutao slobodne udarce bude ti jasno do gola broj 25 na videu iznad..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne kontam u cemu je problem sa tim slobodnjacima. Jel ih vise ne trenira il sta, fale oni golovi ba
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Problem je sa koljenom. Koljeno sve vise boli, pa ih i ne trenira i ne izvodi kao prije. Nema vise onih bombi, sad su to neke poluplasirane loptegodrina je napisao/la:Ne kontam u cemu je problem sa tim slobodnjacima. Jel ih vise ne trenira il sta, fale oni golovi ba
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da do sada nije izgubio mjesto glavnog izvodjaca. Haj' da nema ko, vec 3-4 odlicna sutera moraju gledati njegove promasaje.
A onda nek malo umiri ego i prepusti to nekome drugom (james, bale, ramos, casemiro..)
Jamesu dati sve da šuta..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pozurili su sa ovim ceremonijama jer, sluzbeno, on jos nije prestigao Raula. Druga je stvar sto se Marca a uz nju i klub bruka zbog onog gola iz sezone 10-11 kad se lopta odbila od Pepea, pa mu oni jedini pisu 324.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Hames obnovio istu povredu....kolko dugo ne znam, al protiv atletika ga nema.
Kako je meni zao tog lika, mogle bi mu povrede sjebbat veliku karijerusamosarajvo je napisao/la:Hames obnovio istu povredu....kolko dugo ne znam, al protiv atletika ga nema.
Šteta za Hamesa, kao što godrina reče mogle bi mu povrede karijeru uništiti a ima potencijal da kroz koju sezonu postane i najbolji igrač svijeta. Prošli put se nakon povrede vratio i bio jednako dobar kao i prije povrede, i za njegovo dobro a i za dobro Reala za nadati se da će se ista stvar desiti i ovaj put..
Gdje procitaste vi da je James obnovio povredu?
Koliko ja cujem selektor Kolumbije mu je poslao poziv.
Jedino moze bit da u Realu zele izbjeci to,pa ide ta neka prica.
Koliko ja cujem selektor Kolumbije mu je poslao poziv.
Jedino moze bit da u Realu zele izbjeci to,pa ide ta neka prica.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma tako je maleni
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ako moze link od tekme

Još nema Hamesa ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Isco ne igra nista,nema ga na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.