Iako Tottenham igra Ligu Prvaka ove sezone, vrlo ce tesko tu bit stabilno. Prejaka im je konkurencija sa Liverpoolom, Cityem, Villom i Evertonom za to 4. mjesto. Mislim da moze nac bolji klub od Tottenhama.MaliMemo je napisao/la:Tottenham se opasno zagrijao za Jacksona, sta mislite da li bi to bio dobar potez da ono ode tamo![]()
Sem ako ovo nije novinarska patka.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
'arry redknapp opasno zagrizao na dzeku, igra spurs CL i to je atraktivno svakom igracu. vec sto kaze cartman, pitanje je koliko ce spurs biti stabilan na vrhu tabele iduce sezone, al' ako uspiju dovesti dzeku, cole-a i carricka tko zna sta moze biti.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Steve-o
Upravo to, sa 3 pojačanja bi se i sljedeće godine borili za vrh, a imaju dobar sastav, mora se priznati, te još boljeg managera koji ih je odlično ukomponovao. Još zamislite Džeku pored Defoe-a, a loptama ih hrane Cole, Modrić i Kranjčar.
Upravo to, sa 3 pojačanja bi se i sljedeće godine borili za vrh, a imaju dobar sastav, mora se priznati, te još boljeg managera koji ih je odlično ukomponovao. Još zamislite Džeku pored Defoe-a, a loptama ih hrane Cole, Modrić i Kranjčar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Veoma je izvjesno da ce Dzeko preci u Englesku,jer oni imaju najvise novca! Gotovo sam siguran da niti jedan klub u Italiji nema tih 40 miliona eura za dovodjenje prvog strijelca bundeslige,znaci Italija 100% otpada! ostaje Engleska liga gdje ima bar 3-4 kluba koji mogu platiti dolazak Dzeke,kao i Real Madrid(ako proda Benzemu) i eventualno Bayern(ako prodaju Gomeza i Klosea)..to su klubovi u kojima je realno ocekivati Dzeku,to je vise nego jasno!..MaliMemo je napisao/la:Tottenham se opasno zagrijao za Jacksona, sta mislite da li bi to bio dobar potez da ono ode tamo![]()
jos jedna stvar bi valjala kad bi otisao u spurs, tu bi mogao poceti golgetersku karijeru na otoku bez ikakvog pritiska i imperativa nego recimo kad bih stvarno otisao u chelsea ili united. kazem ja neku vece drugu koji navija za spurs da bi tandem dzeko/defoe bio mozda i najefikasniji na otoku iduce sezoneMonolog je napisao/la:@ Steve-o
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A to bi i njemu bila najbolje mjesto, barem kada je jezička barijera u pitanju. Ima 3 igrača sa ovih prostora, dakle s njima bi, sasvim sigurno, bilo lakše da se uklopi u sve to. Plus, zna se kako Harry radi sa igračima, dakle, mogao bi pravo napredovati, a poslije, naravno da pređe(ukoliko bude bilo potrebe) u neki veći klub, nebitno da li se radilo o nekom engleskom ili klubu iz liga petice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovo je ono sto ja realno mislim, ali ne zelim da se desi. U Tottenhamu bi sigurno bio glavni strijelac i nakon sto se dokazao u Engleskoj, cijena bi mu skocila do stratosfere.steve-o je napisao/la:jos jedna stvar bi valjala kad bi otisao u spurs, tu bi mogao poceti golgetersku karijeru na otoku bez ikakvog pritiska i imperativa nego recimo kad bih stvarno otisao u chelsea ili united. kazem ja neku vece drugu koji navija za spurs da bi tandem dzeko/defoe bio mozda i najefikasniji na otoku iduce sezone
Ja ga naravno zelim vidjeti u Unitedu odmah. Cak sta vise, voda mi krene na usta kad pomislim na to.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Liverpool neće sljedeće godine završiti ni u top10, pazi šta sam rekao.Cartman je napisao/la:Iako Tottenham igra Ligu Prvaka ove sezone, vrlo ce tesko tu bit stabilno. Prejaka im je konkurencija sa Liverpoolom, Cityem, Villom i Evertonom za to 4. mjesto. Mislim da moze nac bolji klub od Tottenhama.MaliMemo je napisao/la:Tottenham se opasno zagrijao za Jacksona, sta mislite da li bi to bio dobar potez da ono ode tamo![]()
City: Neka kupe sve živo i neživo opet će ostat kanta za napucavanje.
Villa je dobar klub, Everton nije neka konkurencija za 4. mjesto.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mrgood
Pa Everton da je cijelu sezonu igrao kao posljednja 2 mjeseca, sigurno bi bio ispred Tottenhama. Na starnu tvoja subjektivnost zbog nekih stvari, ali smiješno je reći da Liverpool neće biti u top 10. Mene bi bilo stid to napisati. Iskreno, ukoliko se Tottenham ne pojača, od njih očekujem maximalno 6-7 mjesto, jer sasvim sigurno da neće biti bolji od klubova iz "velike četvorke", a ni od Građana iz Manchestera.
Pa Everton da je cijelu sezonu igrao kao posljednja 2 mjeseca, sigurno bi bio ispred Tottenhama. Na starnu tvoja subjektivnost zbog nekih stvari, ali smiješno je reći da Liverpool neće biti u top 10. Mene bi bilo stid to napisati. Iskreno, ukoliko se Tottenham ne pojača, od njih očekujem maximalno 6-7 mjesto, jer sasvim sigurno da neće biti bolji od klubova iz "velike četvorke", a ni od Građana iz Manchestera.
Racunica prosta ko'pasulj.Trasimaco je napisao/la:Ovo je ono sto ja realno mislim, ali ne zelim da se desi. U Tottenhamu bi sigurno bio glavni strijelac i nakon sto se dokazao u Engleskoj, cijena bi mu skocila do stratosfere.steve-o je napisao/la:jos jedna stvar bi valjala kad bi otisao u spurs, tu bi mogao poceti golgetersku karijeru na otoku bez ikakvog pritiska i imperativa nego recimo kad bih stvarno otisao u chelsea ili united. kazem ja neku vece drugu koji navija za spurs da bi tandem dzeko/defoe bio mozda i najefikasniji na otoku iduce sezoneOnda bi ga jako tesko bilo kupiti. Mnogo teze nego sto je to sad. Svaki dokazani igrac iz Engleske je veeeeeeeliki zalogaj za svaki klub na svijetu, ali bas svaki klub.
Ja ga naravno zelim vidjeti u Unitedu odmah. Cak sta vise, voda mi krene na usta kad pomislim na to.Tamo ce imati sigurno najbolji menadzment sto postoji danas i veoma dobru uslugu na terenu. Samo kad zamislim koliko bi iskoristio lopti koje salju Nani i pogotovo Valencia. Za mene je Dzeko igrac koji moze igrati bilo gdje i jako se brzo prilagođava. Posto sam poprilicno siguran da ce United dovesti nekog vrhunskog veznjaka, zelim da dovedu i Dzeku. Bez tog veznjaka, on nije potreban, jer Rooney ce u tom slucaju igrati sam u napadu. Ovako sa Dzekom, 4-4-2 je vrlo otvorena opcija. Get him Fergie!
Nema teoretske sanse da u isto vrijeme budu povrijedjeni i Dzeko i Rooney a oba u timu u isto vrijeme bi bilo i masakra nad nekim timcicima.Kao sto je to Celzea radio ove sezone.
Ne bude li Fergo tako razmisljao kao sto ti rece opet ce sve prosuti kao i ove godine.
Jedini tim koji bi Dzeko legao kao kec na desetku sto se Engleza tice je bas M.U
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jedan od najboljih igraca Evertona Arteta nije igrao pola sezone a dodaj tome jos da ni vazni igraci u odbrani nisu dugo igrali a da su citavo vrijeme igrali kako su na kraju sigurno bi bili ispred Tottenhama, city,l'pool svi ce oni biti tu kao i aston villa ...Monolog je napisao/la:@Mrgood
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Ovo za city pises zato sto mrzis arape, ali kad je mogo Abramovic sa Celsijem onda nema sumnje da ce city biti jos jaci. Arapi imaju para koliko ni Abramovic ne moze zamisliti i budi siguran da ce city u narednim godinama biti sve bolji i uskoro ce dominirati engleskom ligomMrgood je napisao/la:Liverpool neće sljedeće godine završiti ni u top10, pazi šta sam rekao.
Nikad igrači svjetske klase neće doći u takav klub (igrači tipa C. Ronaldo, Kaka, Messi, Iniesta, Xavi, Fabregas, Gerrard, Rooney itd.).Bilal je napisao/la:Ovo za city pises zato sto mrzis arape, ali kad je mogo Abramovic sa Celsijem onda nema sumnje da ce city biti jos jaci. Arapi imaju para koliko ni Abramovic ne moze zamisliti i budi siguran da ce city u narednim godinama biti sve bolji i uskoro ce dominirati engleskom ligomMrgood je napisao/la:Liverpool neće sljedeće godine završiti ni u top10, pazi šta sam rekao.
Uostalom već su potrošili ogroman novac za Teveza, Adebayora, Robinha, Bellamya, Santa Cruza, De Jonga, Vieiru, Barrya, Tourea, Kompanya, Lescotta, Bridgea, Givena. Praktički su u zadnju godinu-godinu ipol promjenili cijelu prvu postavu. A kakav je rezultat ? Igrat će Europa ligu.
Ma gradjani prave koncept Reala.Ogromne pare se ulazu ali ne na prava mjesta.I vazda ce biti luzeri zbog tog sistema.Bilal je napisao/la:Ovo za city pises zato sto mrzis arape, ali kad je mogo Abramovic sa Celsijem onda nema sumnje da ce city biti jos jaci. Arapi imaju para koliko ni Abramovic ne moze zamisliti i budi siguran da ce city u narednim godinama biti sve bolji i uskoro ce dominirati engleskom ligomMrgood je napisao/la:Liverpool neće sljedeće godine završiti ni u top10, pazi šta sam rekao.
Bas zbog neupucenosti tih arapa.Ostaviti Ancelotija na klupi je vise nego glupost.Ovaj ce na kraju i Teveza otjerati.
Kod Chelzia je ipak druga prica,slicna ali drugacija.
Sto se tice Tote ako nalete na imalo ozbiljniju ekipu u kvalifikacijam za LS.Ispadaju ko fisek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kad volis arapine toliko volio bih da ti kupe bayern pa bi vidio kako bi unistili klubBilal je napisao/la:Ovo za city pises zato sto mrzis arape, ali kad je mogo Abramovic sa Celsijem onda nema sumnje da ce city biti jos jaci. Arapi imaju para koliko ni Abramovic ne moze zamisliti i budi siguran da ce city u narednim godinama biti sve bolji i uskoro ce dominirati engleskom ligomMrgood je napisao/la:Liverpool neće sljedeće godine završiti ni u top10, pazi šta sam rekao.
Zadnjih 15k stranica preko Serie A do Budeske, pa evo se doslo do Premierke i arapa a Dzekino ime se tu i tamo nekad spomene. Bravo mi!!

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mislis Mansinijaharishp je napisao/la: Ma gradjani prave koncept Reala.Ogromne pare se ulazu ali ne na prava mjesta.I vazda ce biti luzeri zbog tog sistema.
Bas zbog neupucenosti tih arapa.Ostaviti Ancelotija na klupi je vise nego glupost.Ovaj ce na kraju i Teveza otjerati.
Kod Chelzia je ipak druga prica,slicna ali drugacija.
Sto se tice Tote ako nalete na imalo ozbiljniju ekipu u kvalifikacijam za LS.Ispadaju ko fisek.
Ali opametice se oni, a para im sigurno nece nestati. Cim pocnu pametnije ulagati bice i rezultata.
Ako arapi odluce dovesti Dzeku dace oni i vise od 40 mil.
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Kažu neki Šejk kupuje Abramovića 
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Edin Džeko slijedeće sedmice će posvetiti dio svog vremena djeci BiH,najavljeno je iz UNICEF-a BiH.
Naime, u ponedjeljak, 17. maja, ova organizacija i Edin Džeko najavit će u Sarajevu program terenske posjete planiran narednog dana, 18. maja.Eh koja ce djeca biti sretnici da se upoznaju sa zvijezdom ovogodisnjeg prelaznog roka vidjecemo.Da li ce ici gdje iz Sarajeva?Po oivome da ce biti terenskiposjet postoji mogucnost da Dzeko "protutnja" vecim dijelom BiH.BTW,svaka cast Edine.
Naime, u ponedjeljak, 17. maja, ova organizacija i Edin Džeko najavit će u Sarajevu program terenske posjete planiran narednog dana, 18. maja.Eh koja ce djeca biti sretnici da se upoznaju sa zvijezdom ovogodisnjeg prelaznog roka vidjecemo.Da li ce ici gdje iz Sarajeva?Po oivome da ce biti terenskiposjet postoji mogucnost da Dzeko "protutnja" vecim dijelom BiH.BTW,svaka cast Edine.
BosnaE
[youtube][/youtube]

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava