FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)

Post Postao/la hilmo » 03 okt 2015, 12:25

Haj sad juniori..
Hajde Heraaaa

Ako neko ima gore neka piše promjene rezultata

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 okt 2015, 13:00

0:0 poluvrijeme. Promasili su mali plavi jednu 100%, nista vise. Nasi onako..tvrda utakmica.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 okt 2015, 13:33

Jel gotovo?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 okt 2015, 13:58

KADETI bravo!!!
Juniori kolko znal neko?
Sabrine mi moje!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 okt 2015, 14:00

0:0 zavrsilo. Bolje receno, nista:nista :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 okt 2015, 18:36

Utakmica juniora: Zeljeznicar malo bolji u prvom, posjed lopte, inicijativa, mi pred kraj imali jednu priliku. U drugom mi puno bolji, par dobrih sansi, stativa al yebi ga. Oni imali jednu sansu nakon greske golmana. Inace utakmicu je pratio Jesic i pomocnici, Kusturica, Dino, Ibrakovic, Dzeno, Hurtic, Paja, Tatko, Dzemo, Dario, Puza vjerovatno i neki drugi, ove sam upratio. Ja, bio je i Mirso iz kafane i naravno video skaut.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 03 okt 2015, 20:05

Odlicna utakmica u pocetku malo grca a poslije dominacija,klaric i hadzic nezaustavljivi civic ko i obicno sebican, tutundzic danas 0 bodova ostali na visini zadatka. Cestitke momcima

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 okt 2015, 20:41

Primorac je napisao/la:Odlicna utakmica u pocetku malo grca a poslije dominacija,klaric i hadzic nezaustavljivi civic ko i obicno sebican, tutundzic danas 0 bodova ostali na visini zadatka. Cestitke momcima
Mi u svakoj selekciji moramo imati po jednog Kojaševića, Suljića, Stojčeva, Duljevića :roll:

Još jednom kadetima da čestitam, sad su se izdvojili na prvoj poziciji i neka ostanu tu. Postigli su nevjerovatna 52 gola a primili samo tri. Prosjek datih je skoro pet po utakmici. Nevjerovatno, zaista. Volio bih kada bi neko našao podatke iz ranijih sezona. Za Nedima sam i prestao voditi statistiku, ne možeš pohvatati sve, mislim da sa današnjim ima 22 gola na svom kontu (dva gola po utakmici, prosjek).
I Čataković je vodeći strijelac juniorske PL

Mislim da smo jedan od rijetkih klubova a možda i jedini koji ima potpisane profesionalne ugovore sa ovolikim brojem omladinaca:
Juniori:
Gljiva, Herić, Kadušić, Rastoder, Vazda, Osmanković, Čataković, Mujakić
Kadeti:
Klarić, Veladžić, Civić, Hadžić..

Sigurno da oni svi, pa ni pola njih neće dobiti priliku u prvom timu, ali ni kada budu odlazili teško da će otići džaba. Pa deset hiljada eura, deset hiljada.

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 03 okt 2015, 21:01

hilmo je napisao/la:
Primorac je napisao/la:Odlicna utakmica u pocetku malo grca a poslije dominacija,klaric i hadzic nezaustavljivi civic ko i obicno sebican, tutundzic danas 0 bodova ostali na visini zadatka. Cestitke momcima
Mi u svakoj selekciji moramo imati po jednog Kojaševića, Suljića, Stojčeva, Duljevića :roll:

Još jednom kadetima da čestitam, sad su se izdvojili na prvoj poziciji i neka ostanu tu. Postigli su nevjerovatna 52 gola a primili samo tri. Prosjek datih je skoro pet po utakmici. Nevjerovatno, zaista. Volio bih kada bi neko našao podatke iz ranijih sezona. Za Nedima sam i prestao voditi statistiku, ne možeš pohvatati sve, mislim da sa današnjim ima 22 gola na svom kontu (dva gola po utakmici, prosjek).
I Čataković je vodeći strijelac juniorske PL

Mislim da smo jedan od rijetkih klubova a možda i jedini koji ima potpisane profesionalne ugovore sa ovolikim brojem omladinaca:
Juniori:
Gljiva, Herić, Kadušić, Rastoder, Vazda, Osmanković, Čataković, Mujakić
Kadeti:
Klarić, Veladžić, Civić, Hadžić..

Sigurno da oni svi, pa ni pola njih neće dobiti priliku u prvom timu, ali ni kada budu odlazili teško da će otići džaba. Pa deset hiljada eura, deset hiljada.
sve ti stoji al' od kadeta imaju samo civic, hadzic i veladzic a klaric nema nikako ugovora

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 03 okt 2015, 21:11

stariji brat ima profesionalni ugovor a sanin ima stipendijski kao svi ostali igraci

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 okt 2015, 21:16

E vidiš ja sam mislio da je profi..
Ma haj, ako nastavi ovako brzo će imati i profesionalni, sa današnjim već ima osam golova na kontu

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 03 okt 2015, 21:22

hilmo je napisao/la:E vidiš ja sam mislio da je profi..
Ma haj, ako nastavi ovako brzo će imati i profesionalni, sa današnjim već ima osam golova na kontu
vidi ovo po statistici je to lose jer je zabio u prvom kolu protiv travnika a onda tek protiv viteza 9. kolo dao 3 i sada 3 sto znaci da u 8 utakmica nije dao go, po meni je to lose ali hajd evo sad ga je krenulo pa cemo vidjeti

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 okt 2015, 21:27

Travnik je bio u drugom kolu :D
Nije mogao od one životinje doći na red da koji zabije :)

U našem nogometu rijetko ima igrača, napadača, i u seniorskoj kategoriji da u svakoj zabije, nisu Ronaldo. Logično je da ima uspona i padova.
Ali kao što kažeš, ušao je u neki mini kontinuitet i nadati se da će nastaviti raditi. Što je u suštini najbitnije, radi i pravilno se razvijaj.

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 03 okt 2015, 21:36

hilmo je napisao/la:Travnik je bio u drugom kolu :D
Nije mogao od one životinje doći na red da koji zabije :)

U našem nogometu rijetko ima igrača, napadača, i u seniorskoj kategoriji da u svakoj zabije, nisu Ronaldo. Logično je da ima uspona i padova.
Ali kao što kažeš, ušao je u neki mini kontinuitet i nadati se da će nastaviti raditi. Što je u suštini najbitnije, radi i pravilno se razvijaj.
8 hilmo utakmica, travnik drugo kolo pa ostalo do 9 kola i ona utakmica sa drinom koju su nadoknadili..al ipak on igra spica a taj broj golova je mal u odnosu na ekipu, a hadzic je odlican iako igra lijevo krilo sto nije njegova prirodna pozicija

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 okt 2015, 22:05

U našem napadu kadeta je kao u državi uopće. Evo ja kao turistički tehničar, radim posao trgovca, i radim ga jako dobro i ako mi to nije primarna profesija. I tregovac koji pored mene radi nije ni u pola dobar kao ja. :D :D

Takav je i odnos Hadžić - Klarić

Ma nadoći će Klara... ;)

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 03 okt 2015, 23:50

hilmo je napisao/la:U našem napadu kadeta je kao u državi uopće. Evo ja kao turistički tehničar, radim posao trgovca, i radim ga jako dobro i ako mi to nije primarna profesija. I tregovac koji pored mene radi nije ni u pola dobar kao ja. :D :D

Takav je i odnos Hadžić - Klarić

Ma nadoći će Klara... ;)
Da je Hadzica ranije prebacio na spica vjeruj da bi komsije primile jos 2 gola minimalno ali ono sto sam primjetio je dobra saradnja Hadzica i Klarica sto me jako raduje. Hadzic mu namjesti het trik u situaciji kad je mogao da postigne svoj drugi go.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 05 okt 2015, 16:52

Ja i dalje čekam informacije vezane za izgradnju kampa. Rokovi su se probili, informacije se kriju i svi šute. U čemu je problem ? Ja mislim da je profesionalno i korektno izaći u javnost i oglasiti se tim povodom.

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)

Post Postao/la bordoakapitar » 05 okt 2015, 17:42

Alpasinac je napisao/la:Ja i dalje čekam informacije vezane za izgradnju kampa. Rokovi su se probili, informacije se kriju i svi šute. U čemu je problem ? Ja mislim da je profesionalno i korektno izaći u javnost i oglasiti se tim povodom.
24.10. 100%

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.