FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 03 okt 2015, 10:52

hilmo je napisao/la:Znači i definitivno smo bez Barića sutra, nije dobro, ali valja opet igrati. Ja bih šansu dao Ahmi, Hebib ne ulijeva ni malo povjerenja nazad.
Ovako i utakmica može početi.
slika
Kasnije ubaciti Radovca, Bekića i Mihojevića
Tako nekako otprilike.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 okt 2015, 10:53

2.50 na Skretnicu 2.63 na nas ,Skretnica favorit.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 okt 2015, 11:33

Oni imaju svoj strik eeeeeeeeeeeee
A mi svaki dan kupuj novo eeeeeee pa se muci skidaj cjenu, deklaraciju, etiketu i sta sve vec eeeeeee
A oni imaj svoj strik eeeeee

Ne bude li strika u butmiru odma uprava napolje :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2015, 11:41

Ajax je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Znači i definitivno smo bez Barića sutra, nije dobro, ali valja opet igrati. Ja bih šansu dao Ahmi, Hebib ne ulijeva ni malo povjerenja nazad.
Ovako i utakmica može početi.
slika
Kasnije ubaciti Radovca, Bekića i Mihojevića
Tako nekako otprilike.
S tim da ce Krste vjerovatno biti malo vise nazad,ugl imace dosta vise slobode u igri...takodjer sigurno ce Okic i Duljevic dosta puta promjeniti pozicije i da ce ulaziti vise u sredinu ne samo ostajati na krilu...tako je po meni bilo u prethodnim utakmicama..tu je po meni nasa snaga jer nemamo onu "bukvalnu"formaciju kao sto smo kod Dzene igrali,i kao sto vecina igra...takodjer kad skontas mi stvarno skoro nikako zadnjih godinu ,dvije nismo mjenjali ekipu..jos je tu Baric(da nije povrijedjen igrao bi),Tatomirovic,Puzigaca,Radovac,Duljevic,Okic,Velkoski.
U odnosu na prosli derbi zamjene su Barbaric-Dupovac,Bandovic-Delac,Berberovic-Rustemovic(CImi izasao rano zbog povrede)Stojcev-Benko,Bilbija-Duljevic...znaci dosta smo se pojacali u odnosu na proslu godinu i ekipu za derbi..
Dok kod malih plavih dama..Colic-Djelmic,Zeljkovic-Mladenovic,Hasanovic-Blagojevic,Tomic-Amir,Varea-Tiago ili KokoT I Bajic-Stokic...kod njih ako nisu slabiji,def nisu bolji nego prosle godine..bare bare...
Ovo naravno govorim o derbiju odigranom na Grbavici prosle godine.. :D :D JACI SMO.-.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 03 okt 2015, 11:45

Kadeti dobili 4-1

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 03 okt 2015, 11:52

Klarić i Hadžić potopili Željezničar

Sarajevo je upisalo desetu pobjedu u 11 utakmica, dok je ovo Želji drugi poraz u deset odigranih utakmica. FK Sarajevo: Kršić, Sadiku, Ragipović, Hadžić, Resić, Civić, Klarić, Tutundžić, Mustafić, Veladžić i Pozder. FK Željezničar: Mušija, Beširević, Šabanadžović, Osmanković, Velić, Delić, Hasanović, Mehuljić, Šehić, Mujarić i Dacić.

Pročitajte više na: http://spor-t1.ba/foto-klaric-i-hadzic- ... ljeznicar/
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2015, 11:58

Bravo momci!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 okt 2015, 12:15

@mma_hz. Svakako je realna gruba igra protivnika i to bi bilo i prije ove promjene trenera a sa ovim sadasnjim jos pogotovo. Bitno je kakav ce kriterijum biti. Ako podjeli brzo na pocetku utakmice par kartona onda su njihove sanse jos manje jer ce oni svoju igru bazirati na trci na pocetku pa dokle budu mogli i igri sa puno faulova ili na ivici faula. Igracki je svakako Sarajevo puno jace i po meni blagi favorit za pobjedu. Mislim da bi Krste trebao konacno da proradi kao u proslom derbiju. Mada u derbiju i u jednoj utakmici je sve moguce. Nikada ne mozes biti 100% siguran.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 okt 2015, 12:19

kraljlavova je napisao/la:Kadeti dobili 4-1

Mozda je ipak trebalo pustit njihov yt da snima :mrgreen: :urnebes:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2015, 12:26

Ajax je napisao/la:@mma_hz. Svakako je realna gruba igra protivnika i to bi bilo i prije ove promjene trenera a sa ovim sadasnjim jos pogotovo. Bitno je kakav ce kriterijum biti. Ako podjeli brzo na pocetku utakmice par kartona onda su njihove sanse jos manje jer ce oni svoju igru bazirati na trci na pocetku pa dokle budu mogli i igri sa puno faulova ili na ivici faula. Igracki je svakako Sarajevo puno jace i po meni blagi favorit za pobjedu. Mislim da bi Krste trebao konacno da proradi kao u proslom derbiju. Mada u derbiju i u jednoj utakmici je sve moguce. Nikada ne mozes biti 100% siguran.
Ma sigurno ce oni sto vise usporavati i prekidati igru..mislim da sudija nece dopustiti grupu igru u ovoj tekmi bas zato da se nebi strasti rasplamsale :mrgreen: :mrgreen: da ne dodje do nekog belaja..odmah ce on to sasjeci kartonima..mada imamo i mi konja za udaranje -. :D al nam to nebi odg,samo da nas brate hoce napast to bi mi bilo najdraze jer onda Krste,Dulja i Okic bas bi imali prostora za igru,kod njih nema ko kontre istrcati sem Djelmica sve neki teretnjaci.. :D Kokot,Sadikovic,Stokic,Beganovic..
FK SARAJEVO.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 okt 2015, 12:53

Sve je na strani Sarajeva jedino je malo losija ta desna strana jer nema Barica defanzivno samo Thiago to nece iskoristiti najvjerovatnije. A Djelmica bi trebao Puzi da zaustavi bez problema. Slazem se imaju spore napadace. Mozda bi jos mogli da iznenade Blagojevic i Hadziahmetovic iz drugog plana. Tanki su sa rezervama isto. A Bekic i Hebibovic kada budu ulazili mogu donjeti puno toga.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2015, 12:55

Ehh da nam je jedan igrac tipa s tvog avatara,valjda ce to biti Rustem aBd..
FK SARAJEVO.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 okt 2015, 12:58

Rustem ili Kovacevic mozes da biras jedan bolji od drugoga. :D :D A bio sam pesimista priznajem oko tog pravog zadnjeg veznog poslje prodaje Cimija. Sada je veci problem izgleda desetka odnosno tacnije receno ofanzivni vezni. Nekako razmisljam bili mozda Jesic mogao da dovede u red Stojceva da je kojim slucajem ostao. Jer nam sada fali jedan takav igrac. On je u Partizanu tada imao jednog fenomenalnog Jovetica na desetki koji je bio jedan od vecih talenata tada u evropi. To jos treba pojacati sljedeci transfer rok. Desetku i lijevog beka i sa Delacom potpisat ugovor to bi valjalo vise od trojice pojacanja. Sve drugo bi bilo nepotrebno gomilanja igraca. Ovdje mislim naravno o nastupima u kvalifikacijama za ligu prvaka ili evantualno ligi evrope. Sto se tice prvenstva i ovi igraci su sasvim dovoljni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 okt 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2015, 13:05

Moramo aBd rjesiti i desnog beka..nikako da skontamo nekog,vazda s njima belaji..zadnji dobar nam je bio mislim Rizvanovic..
Gledam sada utakmicu protiv Zrinjskog..Krle igrao lijevo a Sevko poluspica.. :? :?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 okt 2015, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 okt 2015, 13:08

ko che sutra prenositi tekmu?nemojte mi samo rechi moja tv

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2015, 13:10

Moja TV

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 okt 2015, 13:11

Pa iskreno nije ni Baric toliko los. Ofanzivno je jako dobar za beka. Zna fino ubacit loptu a i defanzivno sasvim OK. Tesko je nekog puno boljeg igraca dovesti u Premijer ligu. Znaci ako nastavi sa sadasnjom formom do kraja prvenstva. A ako bude padova forme vise onda treba i njemu dovesti konkurenciju kao i Puziju. Problem je sto nema u domacem prvenstvu puno igraca koji bi bili pojacanja za Sarajevo. Taj Subic je mozda bio jedan od rijetkih. Jos sam zaboravio na Ikandea. Ako on i Radovac proigraju onda mozde nece biti potrebno ni dovoditi ofanzivne vezne. Samo da se sa Matejom dogovori sve prije kraja sezone. Da ne bude opet kao ove da se ceka do zadnjeg momenta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 okt 2015, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 03 okt 2015, 13:13

MortemHz je napisao/la:Moja TV
psujem

VVVBK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2015, 13:19

nukleusmember je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Moja TV
psujem

VVVBK

Sto ne dodjes na Grbavicu?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2015, 13:29

Ajax je napisao/la:Pa iskreno nije ni Baric toliko los. Ofanzivno je jako dobar za beka. Zna fino ubacit loptu a i defanzivno sasvim OK. Tesko je nekog puno boljeg igraca dovesti u Premijer ligu. Znaci ako nastavi sa sadasnjom formom do kraja prvenstva. A ako bude padova forme vise onda treba i njemu dovesti konkurenciju kao i Puziju. Problem je sto nema u domacem prvenstvu puno igraca koji bi bili pojacanja za Sarajevo. Taj Subic je mozda bio jedan od rijetkih. Jos sam zaboravio na Ikandea. Ako on i Radovac proigraju onda mozde nece biti potrebno ni dovoditi ofanzivne vezne. Samo da se sa Matejom dogovori sve prije kraja sezone. Da ne bude opet kao ove da se ceka do zadnjeg momenta.
Ma brate previse jednostavno napravi kiks..znas ono kad nisi siguran u igraca..ko prije kad se Alaimu vrati lopta,sav strepis dok je ne ispuca.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, Samba71 i 14 gostiju.