FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@mortem,piljaru nisam pohodio od noukenovog gola niti namjeravam,ne mogu tamo da idem fkt
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ništa ništaBolanos je napisao/la:Koji je rezultat kod juniora?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma sredit će Jesa transfer i desnog i lijevog i dosta toga na zimskom, a i na ljetnom ima on njih na kamari sve
Sabrine mi moje!
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Treba malo spustiti loptu, maleni jesu u losoj situaciji ,i to se nama moze obiti o glavu .
Pomislit cemo da cemo ih lahko dobiti (vec jesmo) a to je najgore .Treba se ipak uci maksimalno ozbiljno ,pa cak na pocetku i zatvorenije postaviti formaciju sa Rustemom i Kovom ,pa kasnije kad se ovi umore ubaciti prodornije igrce jer ipak imamo takve igrace koji su brzi i odg. kad ih protivnik napadne .
Pomislit cemo da cemo ih lahko dobiti (vec jesmo) a to je najgore .Treba se ipak uci maksimalno ozbiljno ,pa cak na pocetku i zatvorenije postaviti formaciju sa Rustemom i Kovom ,pa kasnije kad se ovi umore ubaciti prodornije igrce jer ipak imamo takve igrace koji su brzi i odg. kad ih protivnik napadne .
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Razmontirat cemo ih ko SDA drzavu sutra!! Jesa i igraci trebaju biti smireni, nama treba euforija i ludilo da sutra izgori Grbavica!HaRakIRi46 je napisao/la:Treba malo spustiti loptu, maleni jesu u losoj situaciji ,i to se nama moze obiti o glavu .
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
I svako jutro kad se probudim... 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Meni je samo zao sto cu derbi gledat navece oko 23:30 na bht posto nemam svoju tv,sto je postalo praksa ,citav dan ne palim tv,ne idem na net ,sreca pa je tu PES (ne zivim blizu Sa , tako da ne pitate zato ne ides na tekmu i to ) zivim blizu Maglaja ,ali sam bio na nekim utakmicama (kad se imalo skim otici ) 
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Ima li promjena?hilmo je napisao/la:Ništa ništaBolanos je napisao/la:Koji je rezultat kod juniora?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zavrseno tako..Bolanos je napisao/la:Ima li promjena?hilmo je napisao/la:Ništa ništaBolanos je napisao/la:Koji je rezultat kod juniora?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kadeti - domacini dobili
Juniori - nerjeseno
Seniori - gosti uzimaju
Juniori - nerjeseno
Seniori - gosti uzimaju
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sad sam zvao ove sa Grbavice, rekoše mi u 13:30h otvaraju kapije, da li je prerano da dodjem već tad na stadion, da bih mogao fino se smjestit prema istoku?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ma sta te ima neko pitati, ne idem ni ja na derbi jer njihov stadion vec godinama izbjegavam i nemam namjeru da se vratim dok god bude onakvo stanje 3000 ljudi na prostoru koji maksimalno 2 milje moze da primi da bi se normalno stajalo, a sto se prijenosa tice jbg nemam ni ja moju tv al valjda ce negdje biti kakvih strimova pa cemo nafatatHaRakIRi46 je napisao/la:Meni je samo zao sto cu derbi gledat navece oko 23:30 na bht posto nemam svoju tv,sto je postalo praksa ,citav dan ne palim tv,ne idem na net ,sreca pa je tu PES (ne zivim blizu Sa , tako da ne pitate zato ne ides na tekmu i to ) zivim blizu Maglaja ,ali sam bio na nekim utakmicama (kad se imalo skim otici )
Pyro is not a crime !
Brate i ja cu rano doci, necu ici sa korteom jer fkt ne mogu i zbog guzve prosli put jedva usao, a i imam problema sa koljenom tako da zelim se fino smjestiti na sjeveru i PODERATI GRLO sa nasom bracom da ih ZGAZE NA TERENU!!!JavierBosnia je napisao/la:Sad sam zvao ove sa Grbavice, rekoše mi u 13:30h otvaraju kapije, da li je prerano da dodjem već tad na stadion, da bih mogao fino se smjestit prema istoku?
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
rezultati nam idu na ruku 
Viteže 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fini rezultati, još i sutra da mi poklopimo.mirzatele je napisao/la:Viteže
Zasto si iznenadjen...?mirzatele je napisao/la:Viteže
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 16 gostiju.