Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
3-0
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Nerminovic
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo Vedo majstore, samo trpaj!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- provokatorII
- Kontakt:
Gledao sam cijelu utakmicu, i golovi raduju, ali jos vise raduje kretanje, i borbenost na terenu. Vedo je definitivno onaj stari.
Da, takvih je ovdje bilo 90%. Bio sam jedan od rijetkih koji je i ovoj Dragongirl prigovorio da nema govora o katastrofalnoj formi, da se covjek preporodio u Herthi, da onakve sanse sjajnim, nebeskim skokom glavom i iz okreta protiv Andore ne moze praviti neki levat i igrac u totalnom padus formom. Njemu je falio gol da to i potvrdi. I dosao je. Majstor probija granicu od 100 bundesligaskih golova jos ove sezone, ako Bog da.Scholl je napisao/la:Strucnjaci na forumu su pricali kako je njegovo proslo i da nema mjesta u reprezentaciji vise.. Strucnjaci
HvalaNerminovic je napisao/la:BRAVO KRALJU!!
A bio je pravi danas.
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- "(Postao/la hurem » 09 sep 2015, 02:27)
Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije."
- "(Postao/la hurem » 03 okt 2015, 14:35
...- rekao sam da ce do Walesa zabiti 4 komada za Hertu, to znaci da danas morati dati min. 2
Naprijed plavooki bombarderu..."
Neki su govorili da je Vedo zavrsio s fudbalom, sada isto govore i za Salihovica.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- DragonGirl
- Kontakt:
Nemoj ti na mene...Biki je napisao/la:Da, takvih je ovdje bilo 90%. Bio sam jedan od rijetkih koji je i ovoj Dragongirl prigovorio da nema govora o katastrofalnoj formi, da se covjek preporodio u Herthi, da onakve sanse sjajnim, nebeskim skokom glavom i iz okreta protiv Andore ne moze praviti neki levat i igrac u totalnom padus formom. Njemu je falio gol da to i potvrdi. I dosao je. Majstor probija granicu od 100 bundesligaskih golova jos ove sezone, ako Bog da.Scholl je napisao/la:Strucnjaci na forumu su pricali kako je njegovo proslo i da nema mjesta u reprezentaciji vise.. Strucnjaci
Plavoooooki bombarder is back!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Aferim brate...hurem je napisao/la:Evo da citiram samoga sebe:![]()
- "(Postao/la hurem » 09 sep 2015, 02:27)
Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije."
- "(Postao/la hurem » 03 okt 2015, 14:35
...- rekao sam da ce do Walesa zabiti 4 komada za Hertu, to znaci da danas morati dati min. 2![]()
Naprijed plavooki bombarderu..."
Neki su govorili da je Vedo zavrsio s fudbalom, sada isto govore i za Salihovica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bartoli, Bejker, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, CHR, Cwirek, delko, FranckRibery, Fudbalbr1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, hujdur007, invincible1921, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, jasmin10, kolezeljovac, Konzerva, kupus army, L-Train, Ledara, leo1946, lisander, lol89, Micron, PeppermintSA, Principatus, Proximic, rishovski, s4mke, Sheyi, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Vaya, Wisey, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 403 gosta.