FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ok, hvala, znaci oko 2 su kod stadiona.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jbt mi razbijemo vitez i radnik, a oni uzmu bod/pobijede grinjski, koji nas mlatnu na Kosevu
uz to radnik uzme u gostima male plave 
Sto rece ovaj komentator na utakmici slobode, ovako ce to biti sljedece sezone, iznenadjenja na svakom koraku (osim nas, koji cemo aBda sve da bijemo redom
)
Sto rece ovaj komentator na utakmici slobode, ovako ce to biti sljedece sezone, iznenadjenja na svakom koraku (osim nas, koji cemo aBda sve da bijemo redom
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako se krene tada..milion puta se desilo da se krene poslije pa mi nemoj vjerovati na rijec,zadnji put smo krenuli 20 min poslije dogovorenog recimo..Lukavica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
ma racunaj oko pola 3 da ces biti ispred stadiona...dovoljno vremena da svi udjemo na vrijeme. samo treba da se kaze na skenderiji da se ne guzvamo dole, i da stanemo fino u redAdiFKS je napisao/la:Ok, hvala, znaci oko 2 su kod stadiona.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ma ja, znam. Mni i djeluje ko prerano to sve. U 2 pred stadionom, i imas sat ipo do tekme, puno je to.
Ali ok, vjerovatno ce se krenuti kasnije dok se skupe svi.
Ali ok, vjerovatno ce se krenuti kasnije dok se skupe svi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
http://www.****/tablica/jkwZIV ... Jcml/#live

Znaci sutra dovoljno i 0:1 za prvo mjesto. Prvenstvo nikad jace. Kakvo ce tek biti sljedece sezone kada se skoncentrise kvalitet.
Znaci sutra dovoljno i 0:1 za prvo mjesto. Prvenstvo nikad jace. Kakvo ce tek biti sljedece sezone kada se skoncentrise kvalitet.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 okt 2015, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakva provokacija. Svaki derbi na Grbavici bude mreza. Druga je stvar sto bude pocjepana vec po samom ulasku na stadion.zagorski je napisao/la:Ma ovo su sve provokacije za nase navijace. Prvo oni debilni najloni,pa skidanje stolica,pa mreza,a bice tu jos 'iznenadenja' siguran sam.
Sve ne bi li isprovocirali neki ispad,incident ili prekid,pa da onda za zelenim stolom uzmu bodove.
Znaju da im je to jedini nacin da dobiju utakmicu.
Zato braco budimo pametni sutra,a nasi momci ce ih aBd spustiti na zemlju i poslati u borbu za opstanak.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ko bi reko da mozemo biti jesenski prvaci , na pocetku sam kukao sto je jesenski dio produzen a sad mi drago ... mi i sloboda smo u naletu a siroki tu i tamo , zrinski u padu ......
Pade i Zrinjski u krizu, mi smo vec bili, morat ce i Sloboda uletiti kad tad..HeraklitMracni je napisao/la:ko bi reko da mozemo biti jesenski prvaci , na pocetku sam kukao sto je jesenski dio produzen a sad mi drago ... mi i sloboda smo u naletu a siroki tu i tamo , zrinski u padu ......
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma svaki derbi stave mreze, i na svakom derbiju ta mreza se ne zadrzi do pocetka utakmice..
Sutra abd dati sve od sebe i iskoristiti ovo samopouzdanje i kiks lidera.
Abd idemo po pobjedu i prvu poziciju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra abd dati sve od sebe i iskoristiti ovo samopouzdanje i kiks lidera.
Abd idemo po pobjedu i prvu poziciju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja sam bas siguran de cemo ih dobiti, nikad nisam vise bio sigurniji. A i ovo stanje sa tabelom mislim da je dovoljan motiv da bordo lavovi zasjednu na prvo mjesto, odakle se vise necemo micati, samo drugima odmicati
. Mi u ovoj sezoni nikad nismo bili jaci, uigraniji i u boljoj formi. Sad je dosao i Jesic i prema ovome sto sam cuo, ubice ih od treninga dok ne postanu bosanski Bayern, a na dobrom su putu da to postanu. Sa druge strane komsinice su u najvecem rasulu do sada sa tim da im to moze i malo pomoci. Dosao je novi trener i mislim da im je to bolji potez jer se od onog njihovog vidjelo da je nikakav trener. Ipak, mislim da oni protiv nas nemaju nikakve sanse. Pa samo pogledajte nasa imena i njihova: Benko, Delac, Duljevic, Ikande, Velkoski protiv Kokota, Thiaga, Đelmića, Livaje... ali ne igraju imena, nego srce, dusa i zelja za pobjedom, nasi momci to imaju! Moja prognoza 3:0. Naprijed bordo-bijeli! Sutra igrajte za Vedrana! Svani vise nedeljoooo.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 03 okt 2015, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kouadio ponovo strijelac za Travnik, do kraja sezone ce on jos dosta toga pokazati.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Prodaju li se sutra za nas karte od 9-12 na ferhadiji?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Of skrozzlatniljiljan je napisao/la:Prodaju li se sutra za nas karte od 9-12 na ferhadiji?
Zrinja izgubio to treba da bude vjetar u ledja nasim igracima da mlatnemo kone ! , svani nedeljo !! 
04.10.2009 !!
Ma sve razumijem i strah i nervozu, ali ovako huskat i spominjat nekakve muke i junake u svakom intervjuu, pa onda ginut poginut, nije brate 93. U svlacionici nek im govori sta hoce, ali ovako javno, po meni je debilizam klasicni.amypitar je napisao/la:onako je napisao/la:Kakav je debil ovaj mulalic, svaku press poziva te ginut cemo, te poginut cemo. Pa bolan edise utakmica je, pusti ih da igraju lopte, ne saljes ih u Siriju **** te. Nebi me cudilo da sutra sa kalasnjikovima istrce. Uglavnom treba ih pustit prvih 15-tak minuta nek se istrce, nek izgore i onda ih lagano natrpat. Bit ce gusto, bit ce 0-3.
Ma lijepi strah vjeruj mi.
Porazom sutra protiv nas oni ulaze u zonu ispadanja.Posle nas idu Zrinjskom kojem ce goriti pod nogama.
Nama je prednost sto oni nemaju napadaca,osim ribara koji je mrtvi prosjek.Na krilu im je spori i tromi Kokot tako da fakticki igraju sa igracem manje.Jedini igrac kojeg se moramo cuvati je Đelimic.Sutra na njega flaster i pola smo posla obavili.Odbrana im je losa ,preslaba.
Sa mirnom,pametnom postavljenom igrom mi ne bi sutra trebali imati problema.
since 1973
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Za par sati se krece iz krajine,vidimo se braco sutraMortemHz je napisao/la:Of skrozzlatniljiljan je napisao/la:Prodaju li se sutra za nas karte od 9-12 na ferhadiji?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno buraz,za svaki slucaj dodji u 10..nemoj u 9
Po meni Zrinjski nije u krizi nego je loš,pobjedili su nekoliko utakmica slučajno .Nas su pobjedili ,branili se kontra i gol,ali se vidi kad trebaju nekog napasti bilo kući bilo na strani da pojma nemaju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
+1 istog sam misljenja jos od pocetka sezone.Majkl je napisao/la:Po meni Zrinjski nije u krizi nego je loš,pobjedili su nekoliko utakmica slučajno .Nas su pobjedili ,branili se kontra i gol,ali se vidi kad trebaju nekog napasti bilo kući bilo na strani da pojma nemaju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase