koja je po snaZiKopLfc je napisao/la:Dje onaj klaun sto je reko da nzonzi nema kvalitete da igra u superjakoj sevilli koja je po snagi rame uz rame s bayernom
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
jbm li ti učiteljicu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
koja je po snaZiKopLfc je napisao/la:Dje onaj klaun sto je reko da nzonzi nema kvalitete da igra u superjakoj sevilli koja je po snagi rame uz rame s bayernom
ma znam, dosadno mi kume pa malo trolamKopLfc je napisao/la:Oboje je pravilno,samo po snazi ljepse zvuci.
To je sve sto mogu dobiti vecerasmessilla je napisao/la:Za sve Špance sem Royala, Getafea i Espanyola.akisarajevo92 je napisao/la:@mesilla Za koliko to klubova ti navijas? Ili samo za Spance u LP?![]()
![]()
![]()
Šuti, neka poginu protiv vas i budu što umorniji u subotu. Ne bi bilo loše da Chielini malo povrijedi Konopa, Krychowiaka ili Reyesa tamo pred kraj utakmice.![]()
Kako nije jbo ga ti? Vjerujem da su svi upisali vašu pobjedu. A slažem se da se ne treba brinuti zbog igre i da je to bio jedan od onih dana kad lopta jednostavno neće u gol. Dešava se jel i mnogo jačim ekipama od Celte.nolito je napisao/la:A gle mesilla, nebi ja rekao da je ovo kiks. Bit će ovakvih utakmica još kroz prvenstvo, najvažnije je skupljat bodove, al sinoć malo nesreća malo vratar i neće u mrežu lopta. Negdje će se vratiti već, šanse se stvaraju, to je najvažnije.
a ti Samperu ganjaj loptu po treceligaskim pasnjacimamessilla je napisao/la:Dva asista i gol do sada.![]()
Samper kaže da je jako motiviran.miki_92 je napisao/la:a ti Samperu ganjaj loptu po treceligaskim pasnjacima
bice i on i Grimaldo jos motivisaniji u julu kad budu napustali klubmessilla je napisao/la:Samper kaže da je jako motiviran.miki_92 je napisao/la:a ti Samperu ganjaj loptu po treceligaskim pasnjacima![]()
Evo danas su uspjeli izvući remi sa B timom Levantea.Doduše, treba biti pošten i reći da su bili znatno oslabljeni.
x2freddy25 je napisao/la:Malaga zabila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.