Pozdrav plavoj družini.
Nedavno se pisalo o jugu i navijanju općenito i još tad je rečeno (konkretno meni) da se na ovoj temi ne treba pisati o tome. A kasnije je još bio post o tome da će oni koji nastave dobiti ban.
Vidim opet se otvorila ista tema, ali dajte da tu negativnu energiju zaboravimo sutra, a bilo bi dobro da tako i nastavimo. Grbavica a i Jug će biti puni samo sutra (daj Bože da ne budem u pravu i da uvijek bude puno) i to je to za ovu sezonu-(na Grbavici). Zato nemojte kvariti te trenutke koje ćemo imati sutra. Zaboravimo tih 90 i nešto minuta probleme našeg Juga kao što ćemo zažmiriti i na probleme u klubu, igri itd.
Igrači će garant imati drugačiji pristup nego u prethodno vrijeme, ne zbog Mulalića, nego što je to derbi i svi znamo da tad imaju motiv više. Ako tražimo da ostave srce na terenu i mi MORAMO ostaviti srce na tribini. Nositi ih cijelu utakmicu, nebitno na kojoj tribini sjedili, sve treba da ori.
Dajte da napravimo atmosferu, ugodimo i sebi i igračima. Ono navijanje kao prvo poluvrijeme protiv Ferenca, da sve grmi. I ono jer kada mi navijamo je odlično, valjda će se sutra sjetiti i te.
NE PODRŽAVAM ONO IGRAJTE PI*KE, PLAVE DAME I NADAM SE DA NEĆE NI BITI POTREBE ZA TIM. ALI AKO KOJIM SLUČAJEM JUG ILI BILO KOJA TRIBINA KRENE TO PJEVATI JA ĆU DA ŠUTIM KAO I DOSAD A I OSTALE MOLIM DA TO ISTO URADE.
I da, nadam se da svi znaju, ili barem oni koji idu na Jug, momci su zamolili da se obuku crne majice i ponesu plavi šalovi.