Bez brige hilmagahilmo je napisao/la:Vi koji idete sutra na Grbavicu, u pamet. Nemojte nasjedati na njihove provokacije, budite saburli sa policijom.
Bodrite naše momke bez obzira kako igrali i koji rezultat bio.
I zapamtite, nije kraj svijeta i ako izgubimo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
04.10.2009 !!
Ima manjak mozga, kakav je ono firaun jbt. Da im Bayern dolazi ne bi se ovako sokolili.karajlo je napisao/la:i akobogda kad je rat ima i druga solucija
by Edis Mulalic
covjek nepovezano prica...e sad je pitanje dal je bio nervozan ili ima manjak hromozoma
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Samo hladno bez emocija naguzit komsinice 
- muhamedhulk
- Kontakt:
@harakiri46
gradjevinski
I dajte gooooo
I dajte gooooo
Ori se sa sjeveraaaaaaa
Navijamo, navijamo, navijamo za Saraj'voooooo
gradjevinski
I dajte gooooo
I dajte gooooo
Ori se sa sjeveraaaaaaa
Navijamo, navijamo, navijamo za Saraj'voooooo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
pasica je napisao/la:Ima manjak mozga, kakav je ono firaun jbt. Da im Bayern dolazi ne bi se ovako sokolili.karajlo je napisao/la:i akobogda kad je rat ima i druga solucija
by Edis Mulalic
covjek nepovezano prica...e sad je pitanje dal je bio nervozan ili ima manjak hromozoma
Sta kaze Murinjo,ako sutra ponove ovo sto smo danas radili na treningu bar 40% ja se necu sjekirati.Mulalic-Murinjo .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lijepi straaaaaaaaaah!!
Odo sa foruma vec sad. Vidim opet poceli mitomanski klasici. Zelim postedit sam sebe...
Volim te Saraj'vo!!!!!!!!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odo sa foruma vec sad. Vidim opet poceli mitomanski klasici. Zelim postedit sam sebe...
Volim te Saraj'vo!!!!!!!!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A realno i lici na one vehabije i kozojebe IS-a, mozda zato i jedva ceka da "pogine"amypitar je napisao/la:pasica je napisao/la:Ima manjak mozga, kakav je ono firaun jbt. Da im Bayern dolazi ne bi se ovako sokolili.karajlo je napisao/la:i akobogda kad je rat ima i druga solucija
by Edis Mulalic
Sta kaze Murinjo,ako sutra ponove ovo sto smo danas radili na treningu bar 40% ja se necu sjekirati.Mulalic-Murinjo .
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
POBJEDA ZA SARAJEVO I ZA VEDRANA
Sve vam mogu oprostiti, al sutra ako odigrate pichkasto NIKAD.
Sve vam mogu oprostiti, al sutra ako odigrate pichkasto NIKAD.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ima l' iko ovdje da vjeruje da ćemo nabiti komšinice sutra?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Ko, Njanjajevo? Ta ce kompleksasi... Placenici...DrustveniParazit je napisao/la:Ima l' iko ovdje da vjeruje da ćemo nabiti komšinice sutra?![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ja ba i ti plaćenici da valjaju ne bi u Sarajevu igrali.uNbx je napisao/la:Ko, Njanjajevo? Ta ce kompleksasi... Placenici...DrustveniParazit je napisao/la:Ima l' iko ovdje da vjeruje da ćemo nabiti komšinice sutra?![]()
![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja sam prije 3-4 dana vjerovao da cemo ih nabit jedno 3 razlike i da cemo ih sravnit sa zemljom. Medjutim, kako se blizi mec sve vise me vuce na onaj nas rezultat nista:nistaDrustveniParazit je napisao/la:Ima l' iko ovdje da vjeruje da ćemo nabiti komšinice sutra?![]()
![]()
ZZ
Da igraju srcem, mozda bi se i K17ari mogli nadati iksu, ovako ce bit silovani od Zeljinih cicibana.DrustveniParazit je napisao/la:Ja ba i ti plaćenici da valjaju ne bi u Sarajevu igrali.uNbx je napisao/la:Ko, Njanjajevo? Ta ce kompleksasi... Placenici...DrustveniParazit je napisao/la:Ima l' iko ovdje da vjeruje da ćemo nabiti komšinice sutra?![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ali oni nemaju SRCE! Samo mi imamo srce, samo mi iz ljubavi volimo naseg zeljA. Samo mi, mi mi miDrustveniParazit je napisao/la:Ja ba i ti plaćenici da valjaju ne bi u Sarajevu igrali.uNbx je napisao/la:Ko, Njanjajevo? Ta ce kompleksasi... Placenici...DrustveniParazit je napisao/la:Ima l' iko ovdje da vjeruje da ćemo nabiti komšinice sutra?![]()
![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
i samo mi , mi imamo djecicu
- jurisicduska
- Kontakt:
Ko da igramo sa Drinom Zvornik tako mi je stanje u glavi, ovo što sam ih pogledao je katastrofa, još ih je ovaj vrli stručnjak umorio u ovoj sedmici ako mognu hodati dobro je a vidim i emotivno ih je naložio što može imati samo kontraefekat, derbi se hladne glave uzima, bolji smo i to pokazati na terenu, samo se bojim da ne završe karijeru nekom mesari kako najavljuju citiram "ako ne bude 8 žutih ko da niste ni igrali" edis mulalić. Toga me jedino strah a oni nas ne mogu pobijediti nikad u životu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 okt 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
nije Valjic dobio sansu da sudi u evropi na lijepe oci tako da ocekujem od njega ako bude pregrube igre da to i sankcionise kako treba, pa i crvenim kartonima a nisam bas siguran da oni mogu sebi dopustiti taj luksuz da ostanu sa igracem manje, tako da ocekujem tvrdu i na momente dosta grubu igru ali ne bas toliko da bi se neko povrijedio
Pyro is not a crime !
Kako ono reče: Ne biramo sredstva da oduzmemo loptu.. ?
razlika je veliko i golemo

Mislio sam da je Uščuplić vrhunac ove Lige. Kako reče Hobbit Sabljarka? Jaransko-luđački?
Njena taktika raznovrsna je koliko i njen govor. Tipični Sabit Hadžić i tipični ho-ruk sistem.
0:2!
0:2!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jet2Holiday, johntravolta123, Proximic, rimljanin90, siroliver69, ŠTA_JE i 67 gostiju.