Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

KopLfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la KopLfc » 02 okt 2015, 21:57

YNWA je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:
YNWA je napisao/la:slika
Kakav je to potpis ?
Zar ti ne navijaš za Slobodu hmmm ili je to neko drugi s ove teme menscinii :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool. Od malena za sva vremena :D

Vjerovatno si zbog starog avatara pomislio da navijam za Slobodu, jer je bila slika igraca Slobode, zbog kojeg moram pratiti i njih, visa sila :mrgreen:
:salut: Vjeran ti ostajem dok jači postajem. :tokralju:
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2015, 22:00

Sage je napisao/la:Nikakvi Monkovi, De Boeri piz.de materne... ja, mada se ne pitam, samo provjerenog strucnjaka hocu. Il Kloppa il Carla. Dosta mi je vise gledat oronulost. I jos nesto. Nije BR sto posto kriv, 80%...ima i do igraca. Igraju ko zadnje pizde. Ne moze meni reci trener da se ne borim sem ako smo prodali utakmicu il da fulam sa 3m prazan gol...
De Boer je vrh stručnjak i samo je pitanje vremena kada će ga neko mlatnuti iz Ajaxa.
Nadam se da ćemo to mi biti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 okt 2015, 22:01

De Boer prvi izbor kako kaze Graeme Kelly. On je prvi i probio pricu oko odlaska Brendana nevezano za mec u nedelju, a on je ok insajder skroz. Neozbiljno mi je doduse da su vec razmotrili i doneli odluku, mozda vec unapred upisuju poraz za vikend, a mozda im i bod bude dovoljan da ga oteraju.

Meni se licno ne svidja De Boer, ali ko sam ja, sto bi rekao Aca Stojanovic.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 02 okt 2015, 22:02

Ni meni se De Boer ne sviđa sekunde.... Nadam se Ancelottiu jer je instant uspjeh ono sto nam i treba trenutno a ko je bolji za to od njega ?
710 Apperances
186 Goals

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 02 okt 2015, 22:05

De Boer je ok al mislim treba mu jos malo jaceg iskustva jer ipak jedno je Ajax vodit a drugo tim iz premier lige
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 02 okt 2015, 22:16

Neovisno od derbija, on je vec trebao dobiti otkaz.
Ni meni de Boer nije prvi izbor. Istina imao je dobrih rezultata i u ligi i u CL, ali je klasicni holandski trener. Nije neki takticar, barem koliko sam ja upratio. Slican Rodgersu kad je dosao. Ima svoj stil, formacija 4-3-3, ne cini mi se kao prilagodljiv trener. Nisam ih odavno gledao, pa sam malo zaboravio, ali i on je trenutno zauzet. Malo mi je tesko povjerovat da bi napustio Ajax u sred sezone.
Meni je prvi izbor Ancelotti, vec sam pisao kako se on prilagodjava timu, a drugi Klopp. On je malo riskantniji od Talijana, ali svakako odlican izbor. Posebno jer zeli doci u klub u ovakvom stanju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 02 okt 2015, 22:21

Ne treba meni instant uspjeh, za godinu moze :). Znaci Klopp ili Carlo su igrali finala svih takmicenja, manje-vise, osvajali lige, znaju sa WC igracima i sa onim koji nisu to, od istih napravit, znaju sa medijima, motivisat, taktizirat, podnijet pritisak itd itd... zbog toga nabrojanog. Ne bih de Boera radi pritiska koji ce mu se navalit, koji je neminovan... i da, zbog dolaska igraca, koji bi makar 20% imali vise volje doci, bez obzira sto se "nema gdje izaci u Liv'poolu"...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 okt 2015, 22:24

keno94 je napisao/la: Ni meni de Boer nije prvi izbor. Istina imao je dobrih rezultata i u ligi i u CL, ali je klasicni holandski trener. Nije neki takticar, barem koliko sam ja upratio. Slican Rodgersu kad je dosao. Ima svoj stil, formacija 4-3-3, ne cini mi se kao prilagodljiv trener.
Sabloner. Nametnuta vec poznata filozofija, 4-3-3, najveci klub u Holandiji, najbolja skola, stil fudbala koji u onakvoj ligi, sa sve primetnim uslovima, maksimalno odgovara. Bas prava kocka. No to je i Rodgers bio. Medjutim ne znam da li se isplati onda terati Rodgersa.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 02 okt 2015, 22:37

Bas tako. Trener koji je poceo trenirati klub koji vec ima izgradjen stil i filozofiju igre. Takav je bio i Rodgers, takav je i Monk, ali je potpuno drugacije kada moras graditi od temelja. Rodgers je to dobro poceo, ali je u drugoj sezoni potpuno odstupio i napravio dobar rezultat, ali srusio temelje koje je postavio. Ne znaci da bi Frank bio isti, svaki trener je kocka, ali druga dvojica su sigurnija opcija.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 03 okt 2015, 10:54

Nimalo ne vjerujem da Rodgers odlazi ako sutra doživi poraz u derbiju. Budimo realni, zaredao je pet utakmica bez poraza. :mrgreen:

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 03 okt 2015, 11:37

Sedam utakmica u prvenstvu,11 bodova osvojeni ,sedam dali devet primili ,dva remija u Europa Liga i pobjeda u kupu na jedanesterce ,sa igrom i taktikom ravnu bosanskom drugoligasu .
Dobri argumenti za sut kartu gospodinu Rodgersu u ponedheljak .
YNWA
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 03 okt 2015, 12:28

senkY je napisao/la:Sedam utakmica u prvenstvu,11 bodova osvojeni ,sedam dali devet primili ,dva remija u Europa Liga i pobjeda u kupu na jedanesterce ,sa igrom i taktikom ravnu bosanskom drugoligasu .
Dobri argumenti za sut kartu gospodinu Rodgersu u ponedheljak .
U koji ponedeljak? Monday never dies... :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 okt 2015, 13:29

Ostalo je samo ime. Tako bih prokomentarisao pocetak sezone. Osim prvog poluvremena protiv Arsenala, nisam ni u jednoj utakmici vidio onog zara u zelje za pobjedom koji je ne tako davno krasio igru Liverpoola. Na stranu "genijalac" na klupi, na stranu manjak kvaliteta, ali ovo sada nije Liverpool. Sjecam se utaknice protiv Bayerna, za Super kup Europe 2001.godine. E ti je bio Liverpool. A i navijaci su postali jadni, flegmaticni. Culi su se samo u onoj 2013/2014 sezoni, poslije toga na Anfieldu slusam navijace Siona, Basela i ostalih.
Klubu trebaju korjenite promjene. Od vlasnika, zaposlenika u klubu, do menadzera i igraca. Tako nesto se nece preko noci desiti, tako da oni koji navijaju zbog trofeja ili LP bi trebali razmisliti.
Idealan scenarij bi bio prodaja kluba arapima i dovodjenje Kloppa, uz nekoliko zvucnih pojacanja.
Ipak, dobar pocetak je i dovodjenje Kloppa, jer on nece pristati doci osim ako mu se u svemu daju odrijesene ruke. Znaci od ekonoma, cika sto odrzavaju travnjak, restoranskih radnika, pa dalje.
Za Liverpool navijam od 1985. i nikad necu prestati. I sinove sam naucio da je Liverpool najveći i oni, naravno, navijaju za Liverpool. Ali...
Uhvati me tuga kad me malac od 4,5 godine pita sto ne navijamo za Barcu...
A veci smo od njih. A sada nam kupuju igrace koji nedto vrijede.
Post mi je nepovezan, jer sam neizmjerno tuzan i ljut, ali prvi put molim Boga da izgubimo sutra i da genijalac dobije nogu. Makar i De Boera doveli, samo nek takticar ide.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 okt 2015, 13:46

Umjesto da djecu izvede na pravi put, on njih prema Liverpoolu okrenuo. :cry:

Sent from my iPhone using Tapatalk

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 03 okt 2015, 13:59

[quote="Belmin6"]Umjesto da djecu izvede na pravi put, on njih prema Liverpoolu okrenuo. :cry:

Tvoja ce se djeca drogirati ne brini,mislim ako je ono sto ti smatras pravim putem,a vjerujem da jeste. :salut:
710 Apperances
186 Goals

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 okt 2015, 14:17

Belmin6 je napisao/la:Umjesto da djecu izvede na pravi put, on njih prema Liverpoolu okrenuo. :cry:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet prozivke sa Crkvica... Cccc
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 03 okt 2015, 15:51

Bravo ackeey.Post ti je extra.
Sve si napisao extra,objasnio i slazem se u svemu.
Sve je tako tuzno i zalosno.
YNWA
Bill Shankly

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 okt 2015, 15:59

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 okt 2015, 01:09

Paradajz je napisao/la:http://prijedorske.info/2015/10/03/bivs ... iverpoolu/

Evo ekskluzive. :salut:
Zanimljivo :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.