FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 04 okt 2015, 01:56

tuzla87 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Tesko, vrlo tesko izvojevana tri boda no na kraju je najbitnije da se slavilo i da se preuzela liderska pozicija.

Ekipa ima strasan mentalitet, ugradjena im je napadacka orijentacija tako da napadaju sve dok ne steknu zeljenu prednost. :salut:
Musemic je veliki strucnjak. :tokralju:

Zivkovic nas je osakatio kartonima ali sta je tu je, sad se u Zvorniku treba skrpiti jer desnog krila uopste nemamo ali mislim da bi Ordagic mogao dobiti novu poziciju i to upravo onu koju je igrao Saric.r

Husref je izrazio nadu da ce Govedaricu i Mujica imati na raspolaganju u Zvorniku

Ahmetovic danas nije imao svoj dan jer on inace onakve prilike rjesava zatvorenih ociju.

Hvala Azmiru na ovom rahatluku jer je danas biti navijac Slobode nesto najljepse. :ljepota:
Mehidic gotov svaku utakmicu ulazi umjesto Sarica na desno krilo tj. On igra to desno krilo.
Neko spominje Govedaricu desno, mislim da se on dosta bolje snalazi na lijevoj strani ( svojoj prirodnoj poziciji )
Husref ce biti na slatkim mukama kada se oporavi Miljan jer je Veselinovic dobro iskoristio svoju minutazu i pokazao se kao dobar igrac :D
Da li neko moze provjereno da mi napise u pp ili ovdje sta se desava s Mujicem, kakva je to povreda u pitanju ? Kad ce na teren ?
Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 okt 2015, 02:32

Thranduil je napisao/la:Ma sudija je zapalio fitilj i to Sariću dade neki roza karton nije ni crven jbt :lol:
Samo bi one što psuju djecu kao neki bilde što je urlao tako Varešanoviću s merakom izbacio sa stadiona i zabranio ulaz za sva vremena. Gadno u PM ne znam kako neko može tako nešto da izusti ajde sve onako ostalo ali te stvari i stvari tog ranga nikako ne mogu da razumijem.
taj je pravo isao na nerve ljudima...Lik nije prestajao...Okrenem se i pogleda pristojno izgleda,fino odjeven ali ponasanje...Ekipa sa njim isto tako regularna...Ovakve likove bi obezbjedzenje trebalo izvoditi napolje ...
& $ ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2015, 02:46

Ja sam danas uz Zelju ma koliko god ih mrzio i to samo iz razloga da ostanemo prvi na tabeli. :mrgreen:
Remi bi bio jos povoljniji. :problem:

Oprostite Pitari ali uz vas cu biti protiv Zrinje i Uskog. :mrgreen:

Na zimu zamjenski lijevi bek, zamjenski napadac i jos jedno krilo a vala mogu i neka provjerena imena pa neka ovo sto trenutno ima bude ta zamjena. :mrgreen:

PS: Ahmetovic je za tri klase opasniji od Krpica uprkos cinjenici da promasuje zicere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 okt 2015, 03:01

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam danas uz Zelju ma koliko god ih mrzio i to samo iz razloga da ostanemo prvi na tabeli. :mrgreen:

Na zimu zamjenski lijevi bek, zamjenski napadac i jos jedno krilo a vala mogu i neka provjerena imena pa neka ovo sto trenutno ima bude ta zamjena. :mrgreen:

PS: Ahmetovic je za tri klase opasniji od Krpica uprkos cinjenici da promasuje zicere.
Nemoj mi reci da ne bi vise volio vidjet 4-5 komada u mrezi smetljara :kafa:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 okt 2015, 08:26

Nakon danasnje utakmice, sa sigurnoscu mogu reci, da je Golman Piric nas najbolji igrac ove sezone, definitivno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 okt 2015, 08:55

Ja sam vama uz Sarajevo da se ganjamo do 29 kola pa na Tusnju pred 10 k gledalaca odlucimo ko ce prvi ko drugi biti :salut:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 04 okt 2015, 09:03

Sta reci, nisam se salio kad sam ljetos najavljivao i prizeljkivao borbu Slobode i Sarajeva za titulu :D :bih:
Steta samo sto vi nama ne dolazite u finisu prvenstva nego obratno. Zamisli situacije 29. kolo, mi 67, vi 65 poena. Ja mislim da bi Azmir jos jednu tribinu na brzaka morao podici :lol:

Nije ovo nikakvo iznenadjenje, kada na klupi imas najboljeg trenera u drzavi. I predsjednika koji ga postuje i trudi se da mu ispuni zelje.

Cuvajte ih, s njima Sloboda vec iduce godine uzima trofej ako ne i ove. Ja vam od srca zelim finale kupa i titulu viceprvaka :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 okt 2015, 09:06

ren_hz je napisao/la:Sta reci, nisam se salio kad sam ljetos najavljivao i prizeljkivao borbu Slobode i Sarajeva za titulu :D :bih:
Steta samo sto vi nama ne dolazite u finisu prvenstva nego obratno. Zamisli situacije 29. kolo, mi 67, vi 65 poena. Ja mislim da bi Azmir jos jednu tribinu na brzaka morao podici :lol:

Nije ovo nikakvo iznenadjenje, kada na klupi imas najboljeg trenera u drzavi. I predsjednika koji ga postuje i trudi se da mu ispuni zelje.

Cuvajte ih, s njima Sloboda vec iduce godine uzima trofej ako ne i ove. Ja vam od srca zelim finale kupa i titulu viceprvaka :D
Hvala druze i ja nadam se da ce se ostvariti ovo zelim da do 29 kola budemo i jedni i drugi u bod dva, pa da odlucimo ko prvak a ko viceprvak moje neke zelje, mada realno cemo biti zadovoljni mozda kupom, i da sto prije opstanak osiguramo :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 04 okt 2015, 09:16

Thranduil je napisao/la:Kakav Husref, ovo je pravi trener. Sutra ga poslije sarajevskog derbija odmah otkupiti od Želje :rol: http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... dno/172789

Ja sam oplakao, strašno ali što je najgore ovo je slika i prilika naše lige,naših sportskih radnika i onih koji trebaju djecu nauče nešto. Dobro mi imamo ligu ikako.
hahahahha pet dana, dvjesta sati :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 okt 2015, 09:49

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ja sam danas uz Zelju ma koliko god ih mrzio i to samo iz razloga da ostanemo prvi na tabeli. :mrgreen:

Nemoj mi reci da ne bi vise volio vidjet 4-5 komada u mrezi smetljara :kafa:
Ma naravno,samo trpajte.Vise volim borbu sa jednim nego sa obadva tima.Prema tome...ako ih sad ne mozete natrpat i osramotit,necete nikada
Zlatan Nalić sin tuzlanski

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 okt 2015, 10:06

Sinoc mi dodje PP öd jarana.u 1 . :)
Rece mi da je sinoc postignut usmeni dogovor sa jednim ofanzivnim veznim.i da je nas na polusezoni.
Ja mu vjerujem,zna da mogu Ali necu provjeravat info.
Dosad me nije slago :D
Znaci azmire, :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 okt 2015, 10:16

solinas je napisao/la:Sinoc mi dodje PP öd jarana.u 1 . :)
Rece mi da je sinoc postignut usmeni dogovor sa jednim ofanzivnim veznim.i da je nas na polusezoni.
E sad ti budes dobar pa proslijedis nam svima na PP ime tog ofanzivnog :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 okt 2015, 10:28

Proslijedio bi Sto da ne,Ali iako svaki put se potvrdi da sam upravu,pocev öd stevanovica,ibricica,zebe, znaci sam Klub i predsjednik potvrdi da se pregovaralo,prije toga budem propisno popljuvan ovdje...
Tako da je nezgodno to ovdje postalo...kada ti se djeca naklate.Ali prizeljkujete GA dugo,nas je...veceras ce biti PP,do 18 sati.znaci sa jednim se pregovara,i ako dodje,veliko ako,bice najzvucnije ime ove lige.
A sinoc je valjda drugi dogovoren...
Jedan bivsi,i jedan trenutni reprzentativac
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 okt 2015, 10:31

solinas je napisao/la:Sinoc mi dodje PP öd jarana.u 1 . :)
Zinulo dupe i meni pa nadam se da je pojacanje a ne pridoslica :D

Cestitam svim navijacima Slobode koliku agoniju smo prozivljavali svih ovih godina konacno da uzivamo u nasoj SLobodi.

Jedna stvar me iritira a to je katastrofalno izvjestavanje kako prije tako i poslije utakmica. Zar je tesko intervjunisati igraca, trenera nakon utakmice. Toliko zelim cuti vise od igraca zar je tesko pozvati ga na pice i napraviti neki intervju.
samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 04 okt 2015, 10:41

Ostavi inicijale samo, je*i nam mozak :mrgreen:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 04 okt 2015, 10:47

solinas je napisao/la:Proslijedio bi Sto da ne,Ali iako svaki put se potvrdi da sam upravu,pocev öd stevanovica,ibricica,zebe, znaci sam Klub i predsjednik potvrdi da se pregovaralo,prije toga budem propisno popljuvan ovdje...
Tako da je nezgodno to ovdje postalo...kada ti se djeca naklate.Ali prizeljkujete GA dugo,nas je...veceras ce biti PP,do 18 sati.znaci sa jednim se pregovara,i ako dodje,veliko ako,bice najzvucnije ime ove lige.
A sinoc je valjda drugi dogovoren...
Jedan bivsi,i jedan trenutni reprzentativac
Jel nam se to Milan vraća u rodni grad :njanjanja:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 okt 2015, 10:48

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ostavi inicijale samo, je*i nam mozak :mrgreen:
I godiste rodjenja :urnebes:
samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 okt 2015, 10:52

Samo jako tuzlanski idemo.Svi sa strane prepoznali istinski rad ljudi u klubu i cemu to vodi.Samo mi smo jos uvijek skepticni.
Tuzlo ustani i brani cast posljednjeg brenda grada Tuzle a to je F.K.Sloboda.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 04 okt 2015, 10:55

A kako lijepo Tuzlanska pivara obraduje svoje navijace prije utakmice :mrgreen:

Samo jako, samo Tuzlanski :njanjanja:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 okt 2015, 10:55

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ostavi inicijale samo, je*i nam mozak :mrgreen:
H.M.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.