Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Podrska kapitenu. 
Samo da krene sezona, da se tema ocisti od ovih pljuvaca svega sto postoji
Raduje me sto su pljuvaci u mnogo manjem broju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bio jednom jedan Mirza koji je sa 17 godina pozivan u reprezentaciju.
Bio jednom jedan Mirza koji nije zelio sjediti na klupi i odlazi iz reprezentacije.
Bio jednom jedan Mirza zbog kojeg je kapiten otjeran iz reprezentacije.
Bio jednom jedan Mirza koji pred 5000 hiljada Gruzijskih navijaca razbija Gruziju.
Bio jednom jedan Mirza koji ponizava Hrvatsku na euru.
Bio jednom jedan Mirza koji drzi Litvaniju na koljenima.
Bio jednom jedan Mirza koji voli upoznavati gradove i saigrace.
Bio jednom jedan Mirza, veliki sin bosanski, koji je propustio priliku da bude drukciji i najveci od svih.
Bio jednom jedan Mirza koji nije zelio sjediti na klupi i odlazi iz reprezentacije.
Bio jednom jedan Mirza zbog kojeg je kapiten otjeran iz reprezentacije.
Bio jednom jedan Mirza koji pred 5000 hiljada Gruzijskih navijaca razbija Gruziju.
Bio jednom jedan Mirza koji ponizava Hrvatsku na euru.
Bio jednom jedan Mirza koji drzi Litvaniju na koljenima.
Bio jednom jedan Mirza koji voli upoznavati gradove i saigrace.
Bio jednom jedan Mirza, veliki sin bosanski, koji je propustio priliku da bude drukciji i najveci od svih.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- JoseMourinho
- Kontakt:
A izgleda da vama nije jasno da je cim je potpisao ugovor sa Sunsima otpao EP? Pa dati tolike pare čovjeku koji se vraća od yebene povrede i pustiti ga na EB može samo kreten GM neke ekipe, neki jedino Bosanac da je GM pa da et zayebe ekipu radi BiH 
99% vas bi isto uradilo ma svi ustvari, prvo brineš o sebi ko kaže da je drugačije laže sigurno, a jbg nakon embolije očekivati da ide na pripreme + tekme u tom ritmu, a da ti na to ekipa zažmiri je stvarno u domeni naučne fantastike
99% vas bi isto uradilo ma svi ustvari, prvo brineš o sebi ko kaže da je drugačije laže sigurno, a jbg nakon embolije očekivati da ide na pripreme + tekme u tom ritmu, a da ti na to ekipa zažmiri je stvarno u domeni naučne fantastike
Mirza Teletović
Clubovi niti u jednom sportu ne vole kad im igraci igraju za reprezentacije, pogotovo ako su vec afirmisani. Zato za te stvari postoje osiguranja i volja igraca. Tako da klubovi u biti ne mogu sprijeciti igrace da igraju za reprezentacije.JoseMourinho je napisao/la:A izgleda da vama nije jasno da je cim je potpisao ugovor sa Sunsima otpao EP? Pa dati tolike pare čovjeku koji se vraća od yebene povrede i pustiti ga na EB može samo kreten GM neke ekipe, neki jedino Bosanac da je GM pa da et zayebe ekipu radi BiH
Niko ne pljuje mirzu i malo ko ne razumije njegovu odluku, ali legende se drukcije ponasaju..
- Donnie Darko
- Kontakt:

uigravaju ga sa bledsusom i chandlerom
Mogao bi Mirza startati

Mada nije bilo M.Morrisa.
Mada nije bilo M.Morrisa.
Zanimljivo izgleda ovo što mu je većina šuteva bila za 2 i imao 5 slobodnih bacanja, da neće možda imati veću slobodu u igri u Sunsima i ne biti čisti spot up šuter ?
Mirza najbolji BiH košarkaš svih vremena , čovjek nije igrao za repku iz opravdanih razloga ( bolest ), nije kao Đedović koji je mogao ali nije htio.
"We need to suffer. And we need to fight."
Uh polako sa takvim epitetima.Mirza je i meni drag,ali nije jedini Mirza.Captain4 je napisao/la:Mirza najbolji BiH košarkaš svih vremena , čovjek nije igrao za repku iz opravdanih razloga ( bolest ), nije kao Đedović koji je mogao ali nije htio.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mislio sam na period 92-2015samocelik je napisao/la:Uh polako sa takvim epitetima.Mirza je i meni drag,ali nije jedini Mirza.Captain4 je napisao/la:Mirza najbolji BiH košarkaš svih vremena , čovjek nije igrao za repku iz opravdanih razloga ( bolest ), nije kao Đedović koji je mogao ali nije htio.
pa onda nije najbolji igrač BiH svih vremena, kako si napisao, nego tog perioda.. jer BiH datira još od 10-og stoljeća.Captain4 je napisao/la: Mislio sam na period 92-2015
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Da da, bolest.Captain4 je napisao/la:Mirza najbolji BiH košarkaš svih vremena , čovjek nije igrao za repku iz opravdanih razloga ( bolest ), nije kao Đedović koji je mogao ali nije htio.
Ta je prica zvakana zadnja dva mjeseca.
Nova sezona na pomolu..
Ne d'o Bog , da si ti imao plućnu emboliju , bili više ikad nastupio na košarkaškim terenima?Sapce je napisao/la:Da da, bolest.Captain4 je napisao/la:Mirza najbolji BiH košarkaš svih vremena , čovjek nije igrao za repku iz opravdanih razloga ( bolest ), nije kao Đedović koji je mogao ali nije htio.
Nova sezona na pomolu..
Ovako, Mirza je definitivno mogao nastupiti u Francuskoj, medjutim vjerujem, zbog njegovog ranije pokazanog patriotizma, da je on sve dobro izvagao (bolest, EP i dugotrajne pripreme za isto, novi klub u NBA...) i donio pravu odluku...
AkoBogda da on ubuduce bude zdrav pa da ga sto prije ponovo gledamo u dresu reprezentacije.
Njegova situacija se ni u kom slucaju ne moze porediti s Djedovicevom...on nema nikakvog opravdanja...stavise mislim da nije ni on zelio igrati kada je vidio da nece ni Mirza ni Jusuf, ko veli: sta cu dzaba da se blamiram i trosim kada ionako nikakve sanse nemamo
AkoBogda da on ubuduce bude zdrav pa da ga sto prije ponovo gledamo u dresu reprezentacije.
Njegova situacija se ni u kom slucaju ne moze porediti s Djedovicevom...on nema nikakvog opravdanja...stavise mislim da nije ni on zelio igrati kada je vidio da nece ni Mirza ni Jusuf, ko veli: sta cu dzaba da se blamiram i trosim kada ionako nikakve sanse nemamo
Imo sam plucnu emboliju. I basketam redoovnoCaptain4 je napisao/la:Ne d'o Bog , da si ti imao plućnu emboliju , bili više ikad nastupio na košarkaškim terenima?Sapce je napisao/la:Da da, bolest.Captain4 je napisao/la:Mirza najbolji BiH košarkaš svih vremena , čovjek nije igrao za repku iz opravdanih razloga ( bolest ), nije kao Đedović koji je mogao ali nije htio.
Nova sezona na pomolu..
Sapce je napisao/la:Imo sam plucnu emboliju. I basketam redoovnoCaptain4 je napisao/la:Ne d'o Bog , da si ti imao plućnu emboliju , bili više ikad nastupio na košarkaškim terenima?Sapce je napisao/la: Da da, bolest.
Nova sezona na pomolu..
Kakav argument!
Allez
-
RealnoGledano
- Kontakt:
Ja ne znam zašto svi pišete kao da je Mirza državno vlasništvo, igranje za reprezentaciju nije MORANJE
on je ionako za Bosnu uradio više nego što će neki ovdje koji ga pljuju za tri života
on je ionako za Bosnu uradio više nego što će neki ovdje koji ga pljuju za tri života
Naravno da nije državno vlasništvo nisu to bile niti stotine hiljada koje su opet iz nekog razloga otišli braniti tu državu i desetine hiljada su dali svoju krvi i svoje živote za nju i sada je neko ko je igrao košarku veći od njih
Inače većina nas koji slično razmišljaju kao ja uputili su jednu kritiku, niko ga nije pljuvao i ja kao moderator to ne bi dozvolio, ali pobogu može se raspravljati i o kuranu i bibliji što ne bi moglo i o mirzi
Inače većina nas koji slično razmišljaju kao ja uputili su jednu kritiku, niko ga nije pljuvao i ja kao moderator to ne bi dozvolio, ali pobogu može se raspravljati i o kuranu i bibliji što ne bi moglo i o mirzi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 13 gostiju.