Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Trebali bi mi uzet Amaria i Johnsona ... mislim da bi prosli dosta jeftinije , a takodjer i sa njima bi sigurno bili dosta dobro pokriveni.A ukoliko to nije izvodljivo, onda jeste sigurno Bosh i Ray Alen.... zasto se zajebavat i gubit mozda obadva igraca kada bi imali odlicnog sutera poput iskusnog Ray Alena i onda Bosha uz Noaha, Denga,Rosa...mislim da bi to bila odlicna petorka
..Ray Alen nece biti skup jer on je u godinama i njegov slijedeci moguci ugovor je onaj minimalni bez obzira na to sto on igra dosta dobro.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
bravo jarane to je izvodljivo bosh i alen johnson mi nes u zadnje vrijeme nije ko prije a ovdje ostaje jos mogucnosti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa ja mislim d aje to puno izvoljivije.Necu reci da je to bolje i ako bi ja vise volio Johnson-Bosh ali ne moze se toliko platiti.Sa ovom drugom opcijom to je ipak realno ocekivati.Reko sam vec zbog cijene, a i Alen zaista ima iskustva i sa njim bi imali nekoga ko c eu kljucnim momentima utakmice preuzeti kontrolu igre u svoje ruke.Svi znamo kakav je za tri poena, a to nam fali mnogo i trebali bi ga uzeti potpisom na 2 godine i pokusati nesto napraviti sa tom ekipom koja bi kazem imala Bosha ili eventualno Amaria
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
alen da svakak koliko bi rose tek uz njeg u ekipi mogao popravit sut ludilo jos amari ili bosh i lagano pomrsit racune velikima
jo johnson se mozda i ne isplati vec je on 30 ili 31 a jos skupa a ray puno jeftiniji
jo johnson se mozda i ne isplati vec je on 30 ili 31 a jos skupa a ray puno jeftiniji
Prica se ako Chicago dovede John Calipari kao trenera da ce i Lebron James doci za njim i jos ST deng za Bosh-a i eto titula narednih 7-8 godina aBd
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
a cavsi mi mogli ispast lebron ide bas me zanima ko bi mu ponudio bolje uslove od bullsa
LBJ nema vise sta cekati, ako sada ispadnu mora da ide iz cavsa. Nadam se da mu je sljedeci klub Chicago
to se i ja nadam ne vjerujem da mu drugi mogu ponudit odmah borbu za titulu
evo na espn kazu da ako lebron ode iz cavsa a ako ispadnu ce ic jer imaju staru ekipu nemaju prostora da ikog dovedu e onda se spominje new york i chicago e sad oni tvrde da knicksi mogu samo potpisat jos jednog agenta i jamesa i u tom slucaju on ima losiju ekipu nego sad u cavsima jos plus taj gubitnicki mentalitet ovih igraca u new yorku dok za chicago tvrde da uz potpis jamesa noah rose deng hinrich imas ekipu odma spremnu za velike stvari
to bi bila najbolja petorka u nba jos za veteranski minimum ostavis brada millera i ray alena to bi mogli priustit jos na klupi gibson ili deng nebitno james johnson i dva rookia i eto mu sanse da pravi novu dinastiju
to bi bila najbolja petorka u nba jos za veteranski minimum ostavis brada millera i ray alena to bi mogli priustit jos na klupi gibson ili deng nebitno james johnson i dva rookia i eto mu sanse da pravi novu dinastiju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nema sanse da se to desi a razlog je:Stipe je napisao/la:Prica se ako Chicago dovede John Calipari kao trenera da ce i Lebron James doci za njim i jos ST deng za Bosh-a i eto titula narednih 7-8 godina aBd
Prvo zato sto James ima opciju za slijedecu godinu i Cavsi ukoliko on ne bude voljan ostati sigurno ce ga potpisati i trade u Bullse ako tu bude zelio, znaci mi nema sanse da pravimo slican trade za Bosha kod koga je ista situacija kao i kod Jamesa.Svi zelem barem nesto uzeti od svojih igrac akojeg su oni trade to treba da se razumijemo.Jedino Jo Johnson nema tu opciju i on moze ici kao slobodan igrac i potpisati bez problema, kao i Alen kojeg smo vec spominjali.Neznam mozda grijesim , ali mislim da nema sanse po salary capu da se to moze desiti.Treba zaboraviti Jamesa jer reko sam se ukoliko njega budemo ganjali mozemo izgubili ostale free agente.Ako bude voljan da dodje sigurno ce ga nasi uzeti,ali ipak stojim prije svega treba ganjati Bosha jer je realnost da moze doci
edi:
evo ovo sto sma ti objasnjavao i upravo sam pronasao kako bi to trebalo izgledati sto se tice free agenta poput Jamesa,Bosha,Amaria... skroz drugacija je situacija kod njih nego li kod Johnsona jer oni su ipak draftani od svojih ekipa i imaju pravo uzeti nesto za njih... evo i sta bi mogli dati ekipe koje zele trade za Jamesa, a ujedno neki zele i platiti luxery tax penale

http://blogs.bulls.com/chicago_bulls_bl ... eland.html
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:ma nema sanse da se to desi a razlog je:Stipe je napisao/la:Prica se ako Chicago dovede John Calipari kao trenera da ce i Lebron James doci za njim i jos ST deng za Bosh-a i eto titula narednih 7-8 godina aBd
Prvo zato sto James ima opciju za slijedecu godinu i Cavsi ukoliko on ne bude voljan ostati sigurno ce ga potpisati i trade u Bullse ako tu bude zelio, znaci mi nema sanse da pravimo slican trade za Bosha kod koga je ista situacija kao i kod Jamesa.Svi zelem barem nesto uzeti od svojih igrac akojeg su oni trade to treba da se razumijemo.Jedino Jo Johnson nema tu opciju i on moze ici kao slobodan igrac i potpisati bez problema, kao i Alen kojeg smo vec spominjali.Neznam mozda grijesim , ali mislim da nema sanse po salary capu da se to moze desiti.Treba zaboraviti Jamesa jer reko sam se ukoliko njega budemo ganjali mozemo izgubili ostale free agente.Ako bude voljan da dodje sigurno ce ga nasi uzeti,ali ipak stojim prije svega treba ganjati Bosha jer je realnost da moze doci
edi:
evo ovo sto sma ti objasnjavao i upravo sam pronasao kako bi to trebalo izgledati sto se tice free agenta poput Jamesa,Bosha,Amaria... skroz drugacija je situacija kod njih nego li kod Johnsona jer oni su ipak draftani od svojih ekipa i imaju pravo uzeti nesto za njih... evo i sta bi mogli dati ekipe koje zele trade za Jamesa, a ujedno neki zele i platiti luxery tax penale
http://blogs.bulls.com/chicago_bulls_bl ... eland.html
Pogledaj link http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... s-think-so
Boston Celtics fans were chanting "New York Knicks" during Thursday's Game 6 every time that LeBron James went to the foul line. Maybe they should've been chanting "Chicago Bulls."
Within minutes of the Cleveland Cavaliers' elimination at the hands of the Celtics, the speculation about LeBron James' next destination resumed in full force.
In the space of five minutes I heard from three NBA GMs via text, e-mail and phone. All three said that based on the information they have, they believe LeBron will leave the Cavs.
More surprisingly, all of them said they believe the destination will be the Chicago Bulls. Two said they believe that John Calipari will be the Bulls' new head coach.
One GM went a bit further in a phone call a few minutes later. "I think the Bulls are really going to go for it. Look for them to offer the Cavs Luol Deng in a sign-and-trade for LeBron. That will allow them to retain most of their cap space. Then they'll go after Dwyane Wade or Chris Bosh as well."
I'm sure we'll hear various scenarios involving the Knicks, Nets and Heat over the course of the next month. But it's hard to come up with any other scenario that would be quite as appealing for LeBron.
Eto o cemu sam ja govorio i vidis da je moguce!!

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sinoc su na espn pricali citavo vrijeme i prijedlozi vecine su da James ide u Bullse ukoliko zeli napustiti Cavse.Vidjet cemo sta ce biti i sada imamo veliku priliku dovesti Jamesa i mislim da ne treba propustiti priliku ipak imaju ekipu koju on trazi..svi su mladi i mogu igrati skupa narednih nekoliko godina
Pa zamisli da Bullsi naprave ovo sto je napisano u ovom tekstu
...pa ja mislim da bi to bila pa skoro potencijalna petorka USA
....Rose,James I Bosh, pa meni ovo izgleda nezamisljivo i neostvarljivo, ali vidjet cemo nadam se brem jednom od ove dvojice da se pridruze Rosu 
Pa zamisli da Bullsi naprave ovo sto je napisano u ovom tekstu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jutros bas u autu slusam radio epn chicago i ovaj lik je pricao i nekakvu mi pozitivno djelovao, a evo nasao sam i na netu
..... hajde Jery na te bi je i kesiraj i obecaj jamesu da ces mu udovoljiti ono sto bude zahtjevao kako bi osvojio titulu
....pa ukoliko on dodje, ja se smao pitma kolika bi kostala ulaznica za utkamicu, a svih ovih godina United centar je rasprodan za svaku utakmicu, sad mislim da ce se ulaznice rasprodavati za 5 minuta, jer imati u ekipi Jamesa i Rosa skupa uhhhhhhhhhh
http://sports.espn.go.com/chicago/nba/n ... AHeadlines

http://sports.espn.go.com/chicago/nba/n ... AHeadlines
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svaki sat sve vece su nam sanse da James dodje u Bullse...ja evo par sati ne skidam oci sa tv sportskih kanala u usa i samo o tome se prica
... sve ostlao je zapostavljeno sto se tice sporta u USA. ja se nadam da ce ga ovi novinari nagovoriti i pokazati mu pravi put
...evo navodno i trojica Chicago hip hop singera ga pozivaju u Bullse a to je Common,Kanye West i Twista 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa to bi bilo ludilo james u bullse deng u cavse i jos jednog bi onda mogli poptisat komotno ako bi to bio bosh sto je slazem se tesko i zamislit onda petorka bosh noah james rose hinrich onda bi titule stizale u chicago mnogi strucnjaci daju velike sanse bullsima zbog rostera

a dobro mu stoji hehe ne spada ma ljepsa od clevlendove uniforme i nema 23 her ga vec zamjenio a sto li

a dobro mu stoji hehe ne spada ma ljepsa od clevlendove uniforme i nema 23 her ga vec zamjenio a sto li
- Kobe Bryant
- Kontakt:
najavio je da mjenja broj dresa , lafo iz postovanja prma jordanu , suplja prica fura se na kobe-a tj. zeli da jos malo zaradi love i najvaio je da ce to bit #6 iz usa repke.dema je napisao/la: i nema 23 her ga vec zamjenio a sto li
Sta se on ima furat na kobija, davno ga je preso. Ipak je James king a kobe je samo kobeKobe Bryant je napisao/la:najavio je da mjenja broj dresa , lafo iz postovanja prma jordanu , suplja prica fura se na kobe-a tj. zeli da jos malo zaradi love i najvaio je da ce to bit #6 iz usa repke.dema je napisao/la: i nema 23 her ga vec zamjenio a sto li

- Kobe Bryant
- Kontakt:
kralj cega ???? , statistike u regularnoj sezoni ?? , pa tu mozda jst , a dje je kad dodje play off i prave utakmiceBilal je napisao/la: Ipak je James king

Iako je king nemoze sam igrat, vidices sljedece godine sa Chicagom kako osvaja naslov ispred vasKobe Bryant je napisao/la:kralj cega ???? , statistike u regularnoj sezoni ?? , pa tu mozda jst , a dje je kad dodje play off i prave utakmiceBilal je napisao/la: Ipak je James king
ma ne rekoste kak mu stoji dres bullsa ma rose i noah ce mu pomoc da dode do titule samo ako zeli da im se pridruzi jos je bitni nac trenera da to sve poslozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.