FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
pozdrav BilaleBilal je napisao/la:Pozdrav Luca.ToniLuca.Toni je napisao/la:zdravo raja, evo jos jednog bavarca u nizu, dugo citam ovaj forum, al nisam imao acc, evo sad uz pomoc moje drugarice Lejlesam uspio napraviti jedan, pa ev da vas za pocetak pozdravim.

Razumijes ti mene burazere moj 

RadiO s Maniom al presto je i ON sad ima neku Dojavu za sutra dat ce meni sigurnO vidiTe s njim ..
Ne bavim se vishe tim !!
Ne bavim se vishe tim !!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Bice na ZDF sigurno, evo sad sam pogledo na txt-uHuX je napisao/la:jel iko zna na kojem programu ce sigurno bit tekma a da se moze gledat preko kablovske

-
- Kontakt:
Pozdrav i dobro dosaoLuca.Toni je napisao/la:zdravo raja, evo jos jednog bavarca u nizu, dugo citam ovaj forum, al nisam imao acc, evo sad uz pomoc moje drugarice Lejlesam uspio napraviti jedan, pa ev da vas za pocetak pozdravim.

U 20:00Luca.Toni je napisao/la:ukolko počinje tekma tačno ??
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma ja...davao si ti meni dojave i predlagao da zajedno suradjujemo..na Emir_ze90....(msn) ....sve se nadje...ajde ljepo pa si se toga rijesioCoDe je napisao/la:RadiO s Maniom al presto je i ON sad ima neku Dojavu za sutra dat ce meni sigurnO vidiTe s njim ..
Ne bavim se vishe tim !!

P.S Sorry za off.
A C A B !
- roy_makaay
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:
El Fatiha![]()

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
-
- Kontakt:
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hahhaahahhh moc!....toni welecome!roy_makaay je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:
El Fatiha![]()
ipak im preovladavaju katolici u ekipi.
![]()

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Na HRT 2 je pisalo da ce prenositi ili vaterpolo ili Bayern-Werder. Evo sad sam pogledao i pise da ce prenositi finale DFB Pokala. Sjajna vijest za sve Bavarce...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
I to ce biti oba daju gol, Bayo je zakon za odigrati oba daju gol u zadnje vrijeme
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jes ko protiv LionaRomariooo je napisao/la:I to ce biti oba daju gol, Bayo je zakon za odigrati oba daju gol u zadnje vrijeme

viidis emire ureko si me heheheh
evo vam dojava
FK Berane-Rudar Plevlja-Tip X @ 3,20
Ne bih da vam nesto govorim pokusajte manjim ulogom prodze prodze
evo vam dojava
FK Berane-Rudar Plevlja-Tip X @ 3,20
Ne bih da vam nesto govorim pokusajte manjim ulogom prodze prodze
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Momci, znate li neki kafic (lokal) u Sarajevo da ce prenositi finale kupa ?
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
A zašto ovaj piše ovu odbranu,isto koda je nešto.Slažem se da samuel nije ni za k????.Lucia mi znamo,bio je u nas i nije baš funkcionisala odbrana jansen .lucio .sagnol .lahm,lucio nije nešto igrao.Zanetti je star kao zemlj,ima sigurno najmanje 35 g. ako ne i više.Jedino mogu izdvojiti maicona.daffy je napisao/la:Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
imatju jednog wc ( Maicon ), dva dobra ( Zanetti, Lucio ), i jednog smijesnog ( Samuel ).. ne treba biti puno pametan da zakljucis da nije ni blizu najbolje.. po meni najbolja definitivno je:
Rafael - Vidic - Ferdinand - Evra
a nije ni losa
Alves - Puyol - Pique - Abidal..
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Objavi link tu na forumu.Neko neće da ide na face pa da traži itd.......Eto ja sam se pridružioCoDe je napisao/la:aLi poLa tih i vise ljuDi nema intersa samo su napravili FAN CLUB kao ime ja mislim u smisLu da to organizujEemo ako kontaŠ to sto pricam vidis ovdje ima dolsta ljuDi koji su za TO samo treba pokrenuT nemoram to biti ja ti al neko!Bilal je napisao/la:Kako ce vas biti vise kad ima milion tih grupa, tre bo bi sad svaki navijač Bayerna praviti novu grupu.CoDe je napisao/la:Zato vas ja sve zovem da se pridruzite stranici na FACE GRUpi FAN CLUB BAYERN-BAVARCI BIH A nema nas 186 maLo je to za osnivanje pa da napravimo nesto slicno kao Arsenalovci ima dosta LjuDi stvarno samo treba imat zaintersovanja !!
ako zeliTe javite se
FB Karamanlic Armin
Mns [email protected]
Skype - nocna_ptica83
POZ BAVARCI
To ti je niđe veze, bolje govori ljudima da brišu te grupe sta se glupirate
pozdrav luca toni i dobro dosao 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rob do bagro
- Kontakt:
Konacno je dosao i taj dan gdje ce se odigrati finale DFB- kupa. Sastaju se dvije mozda ponajbolje ekipe u Bundesligi, takodjer najofanzivnije momcadi u ovoj sezoni, sto govori statistika da su Bayern i Werder postigli najvise golova u ovoj sezoni u ligi. Werderani su garant motivisani i ovo im je jedina sansa da osvoje nesto u ovoj sezoni. Nece im biti lagano jer im je protivnik nas tim koji mozda ima motiv jaci. Sa osvajanjem titule u ligi ambicije su jos vece i momci koji nastupaju za Bayern zele osvojiti sve 3 titule.
Ocekujem jednu dobru utakmicu, s puno golova i puno lijepih poteza sa obje strane i na kraju pobjedu Bayerna. Momci su motivisani, nadam se da ce pruzit dobru partiju i da ces uspjet osvojit 2 titulu u ovoj sezoni. Lagano nece biti, respektujem ekipu Werdera, imaju odlican napad, tu prvenstveno mislim na Ozila i Pizzara koji je ponajbolji igrac zelenih, znaci bice to susret protiv svog starog kluba za koji je nekad igrao. Danas najvise ocekujem od Riberya, znamo svi da je Francuz ogorcen sto nece igrati u finalu LP, ali nista se ne zna jer ce se 18. maja konacno saznati da li ce zaigrati na Bernabeu. Ipak ocekujem veceras od njega neku ljutnju protiv zelenih, da pokaze da te sve silne kritike, kako nije igrac koji moze briljirat na svakoj utakmici padaju u vodu. Po njegovim rijecima silno bi volio da osvoji sve 3 titule i da to na kraju bude ono kako kazu Happy End.
Sto se tice formacije i sastavi timova trebalo bih ovako izgledati:
Za Bayern: Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber - van Bommel, Schweinsteiger - Robben, Ribery - Müller, Olic
Za Werder: Wiese - Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen - Frings - Bargfrede, Borowski - Özil - Pizarro, Marin
Sudija: Thorsten Kinhöfer
I za kraj evo jedna lijepa fotka

Od ove dvojice ce se veceras radovati. Koji ce to biti, pogledajte veceras finale i saznacete.
Ocekujem jednu dobru utakmicu, s puno golova i puno lijepih poteza sa obje strane i na kraju pobjedu Bayerna. Momci su motivisani, nadam se da ce pruzit dobru partiju i da ces uspjet osvojit 2 titulu u ovoj sezoni. Lagano nece biti, respektujem ekipu Werdera, imaju odlican napad, tu prvenstveno mislim na Ozila i Pizzara koji je ponajbolji igrac zelenih, znaci bice to susret protiv svog starog kluba za koji je nekad igrao. Danas najvise ocekujem od Riberya, znamo svi da je Francuz ogorcen sto nece igrati u finalu LP, ali nista se ne zna jer ce se 18. maja konacno saznati da li ce zaigrati na Bernabeu. Ipak ocekujem veceras od njega neku ljutnju protiv zelenih, da pokaze da te sve silne kritike, kako nije igrac koji moze briljirat na svakoj utakmici padaju u vodu. Po njegovim rijecima silno bi volio da osvoji sve 3 titule i da to na kraju bude ono kako kazu Happy End.
Sto se tice formacije i sastavi timova trebalo bih ovako izgledati:
Za Bayern: Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber - van Bommel, Schweinsteiger - Robben, Ribery - Müller, Olic
Za Werder: Wiese - Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen - Frings - Bargfrede, Borowski - Özil - Pizarro, Marin
Sudija: Thorsten Kinhöfer
I za kraj evo jedna lijepa fotka

Od ove dvojice ce se veceras radovati. Koji ce to biti, pogledajte veceras finale i saznacete.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.