Vrijeme jos bolje, ocekujem odlicnu utaknicu, i pregrubu igru komsija.
Idemo bordo bijeli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
MojaWebTv je za sve, nema veze s ADSLom, ja ga gledam na Telemachu i Logosoftu recimo, plaćam karticom 40tak KM je tri mjeseca. Ima neka osnovna ponuda kanala (sve arene i još nekih ostalih kanala).pitarlOOk je napisao/la:To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Hvala..SramnopitarlOOk je napisao/la:To je samo ko ima njihov ADSL internet i može gledati i moja TV za marku soryFudo je napisao/la:Mozeli taj web-tv van Bih, platicu nije problem?hilmo je napisao/la:Radi li kod vas moja web tv
Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], bosnas_, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hazarder, huntingseason, OzmoodPinglewood, PingoFTW i 40 gostiju.