FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ČARŠIJA CIJELA JE PLAVO BIJELA! NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Danas ce Duljevic koljena prodati kod Bajre i kopacke o klin.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Baš je lijepa ova naša fildžan država. Sramota je da Moja TV prenosi jer taj paket nez ima li 20 % ljudi u državi...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hajde Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Slusam Edisa i ne vjerujem. Suzdrzat cu se da ne kazem nesto vise..
Naprijed Zeljo.
Slusam Edisa i ne vjerujem. Suzdrzat cu se da ne kazem nesto vise..

Naprijed Zeljo.
Don't believe the hype.
Daj Boze da grijesim ali sam skeptican sto se danasnje utakmice tice i ne bi me cudilo da izgubimo sa 3 razlike...Nazalost sve je na njihovoj strani, osim domaceg terena.
Najgore od svega bi bilo sto bi ih covjek morao slusati do narednog derbija tj. ne bi od njih mogao opstati.
Najgore od svega bi bilo sto bi ih covjek morao slusati do narednog derbija tj. ne bi od njih mogao opstati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Divim vam se na optimizmu i vjeri u pobjedu (obzirom na dosadašnju prikazanu igru i rezultate)! Ako se nešto drastično ne promjeni u igri, ja ne vidim način kako naši mogu pobjediti, osim možda nekim sretnim okolnostima. Daleko od toga da su oni nepobjedivi i neka strašna ekipa koje bi se "trebali bojati", mislim prvenstveno na našu dosadašnju igru, zbog toga ne očekujem bukvalno ništa.
Bezveze kritikujete Mulalića za onaj PRESS, nisam vidio ništa loše u njemu što bi ga moglo okarakterisati kao "glupana" (kao što neki ovdje navode), čak šta više mislim suprotno. Jedino možda malo mahalskog obraćanja javnosti, ali nama to nije ništa novo od naše sarajevske raje, niti je nešto zbog čega bi mu neko mogao zamjerati. Meni je lošije izgledao u onom video-intervjuu iz međugorja (sa ovog portala), nekako mi je djelovao nervozno i kao da ima tremu. Jedino što sam oprezan postao sa ocjenama na osnovu onoga što neko kaže, mnogo puta smo se "opržili" vjerujući riječima, dok u djelima ništa od rečenog viđali nismo. Tako da ne očekujem mnogo, da se ne bih razočarao.
LIVESTREAM: http://www.sports-x.net/watch/extra (pogledajte pred početak utakmice).
SRETNO LJOŽE !!!
Bezveze kritikujete Mulalića za onaj PRESS, nisam vidio ništa loše u njemu što bi ga moglo okarakterisati kao "glupana" (kao što neki ovdje navode), čak šta više mislim suprotno. Jedino možda malo mahalskog obraćanja javnosti, ali nama to nije ništa novo od naše sarajevske raje, niti je nešto zbog čega bi mu neko mogao zamjerati. Meni je lošije izgledao u onom video-intervjuu iz međugorja (sa ovog portala), nekako mi je djelovao nervozno i kao da ima tremu. Jedino što sam oprezan postao sa ocjenama na osnovu onoga što neko kaže, mnogo puta smo se "opržili" vjerujući riječima, dok u djelima ništa od rečenog viđali nismo. Tako da ne očekujem mnogo, da se ne bih razočarao.
LIVESTREAM: http://www.sports-x.net/watch/extra (pogledajte pred početak utakmice).
SRETNO LJOŽE !!!
kako se ovi nazovi navijaci ŽELJE nakote pred neku utakmicu i siju svoj pesimizam i lafo nesto navijaci ŽELJE vole Ga a samo negativno i sve nevalja i kada si na vrhu i na dnu.
51%--------49%
-
- Kontakt:
Sanse su 50-50, uvijek bile i uvijek ce biti taman da je Sarajevo sampion Evrope, a mi drugoligasi
Meni radi ovde utakmica zeljo - sarajevo http://www.netraja.net/p/sport.html
oblacno je napisao/la:Meni radi ovde utakmica zeljo - sarajevo http://www.netraja.net/p/sport.html

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ubismo ih!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! Hahaha ode Edis na slavlje sa igracima hahaha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Takooooo jeeeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Gooooooooool. Znao sam!!! Imao sam bas feeling da cemo im zabiti u prvom poluvremenu 

Jeste li culi ovog pitara Kristica kako se Tiago ' ni kriv ni duzan upisao u strijelce velikog derbija' a momak odlicno reagovao i postavio nogu u pravom trenutku!?
Bolji duplo. EDIS MAJSTOR
Hahah ma pusti pitaraBiki je napisao/la:Jeste li culi ovog pitara Kristica kako se Tiago ' ni kriv ni duzan upisao u strijelce velikog derbija' a momak odlicno reagovao i postavio nogu u pravom trenutku!?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kokot Zoran ima bolji vanjski od Gekasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.