FK Velež (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
ko te sta pitao fataj se auspuha i mittal steela
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
E vala baš mi je drago što se raspadate. Ima boga da je ko miš. Mi smo vas uvjek podržavali a vi onako nož u leđa i sa onakvom mržnjom bez razloga protiv nas. E nak vam sad pitari pomognu oni onako drže savez u svojim rukama kad ste p....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jao slihtanja i demagogije...ahahaha...jako,nema sta....fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da cete se izvuci iskreno... halalosum 3 boda u drugom dijelu prvenstva samo da ne ispadnete

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
tuzlaci sakrijte se eto leotara
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ima se jos dosta igrati, najvaznije je da morate upisavati domace pobjede, na strani sta se uradi, realno mislim i iskreno bih volio da cete ostati, jer nije ista liga bez jednog Veleza. Nacepite ih pa sta Bog da... Sretno rodjeni
M.Delac 2
Već neko vrijeme planiram da se javim, a posebno od kako je drugostepeni organ NS BiH odlučio u korist Slobode i Škahića u istom predmetu.
Ono što sam još proljetos primjetio jeste da ste vrlo malo tačno informirani u vezi vašeg kluba, ali nisam želio da se petljam. Isto kao što i ne učestvujem u prepucavanjima te ni ovaj post nije te prirode.
Bila mi je šokantna vaša euforija iz juna i skupštine, a posebno što su informacije sa terena govorile totalno suprotno. I mnogo prije kraja avgusta se znalo da Grabovica ne ostaje na čelu Elektroprivrede preko koje se izvlačila dobra tranša za Velež. Dalje, Nikšić, kojeg vidim ovdje neki osporavaju, je jedan od najzaslužniji za uopće Veležov opstanak posljednjih par godina. Problem je što čovjek trenutno ima mnogo večih prioriteta (kadrovske nesuglasice u stranci, loš izborni rezultat, kandidatura za predsjednika stranke itd). Ovo su sve informacije koje su se znale i prije par mjeseci. Isto kao što se zna da je Muharemovic došao da otkvita dug prema stranci te isto kao što se zna da famozni fond koji je trebao biti fabriciran preko Aluminijuma neće doživjeti svoju realizaciju.
Sječam se da su poslije skupštine pojedini ovdje pisali kako su ih na istoj uvjeravali u vezi slučaja Škahić, da je Sloboda donja itd. Nakon rješenja cijele situacije trebaju svi da znaju da je Velež nadležnim savezima dostavio neovjeren primjerak ugovora, bez broja protokola, bez potrebnih potpisa.
Mene to ne iznenađuje jer znam kakvih sve propalica ima u našem fudbalu, ali je bačena mrlja na Velež da se služi takvim stvarima. Također, ovo je porukama vama da treba da znate da taj koji vam je na toj skupštini pričao suprotno vas je lagao. I to debelo lagao. A neko tko slaže jednom, laže uvijek kada je potrebno. A političari najviše lažu.
Šta je zaključak!? Porazno je da neko koga Velež uopće ne zanima ima bolje informacije nego njegovi navijači.
Ono što sam još proljetos primjetio jeste da ste vrlo malo tačno informirani u vezi vašeg kluba, ali nisam želio da se petljam. Isto kao što i ne učestvujem u prepucavanjima te ni ovaj post nije te prirode.
Bila mi je šokantna vaša euforija iz juna i skupštine, a posebno što su informacije sa terena govorile totalno suprotno. I mnogo prije kraja avgusta se znalo da Grabovica ne ostaje na čelu Elektroprivrede preko koje se izvlačila dobra tranša za Velež. Dalje, Nikšić, kojeg vidim ovdje neki osporavaju, je jedan od najzaslužniji za uopće Veležov opstanak posljednjih par godina. Problem je što čovjek trenutno ima mnogo večih prioriteta (kadrovske nesuglasice u stranci, loš izborni rezultat, kandidatura za predsjednika stranke itd). Ovo su sve informacije koje su se znale i prije par mjeseci. Isto kao što se zna da je Muharemovic došao da otkvita dug prema stranci te isto kao što se zna da famozni fond koji je trebao biti fabriciran preko Aluminijuma neće doživjeti svoju realizaciju.
Sječam se da su poslije skupštine pojedini ovdje pisali kako su ih na istoj uvjeravali u vezi slučaja Škahić, da je Sloboda donja itd. Nakon rješenja cijele situacije trebaju svi da znaju da je Velež nadležnim savezima dostavio neovjeren primjerak ugovora, bez broja protokola, bez potrebnih potpisa.
Mene to ne iznenađuje jer znam kakvih sve propalica ima u našem fudbalu, ali je bačena mrlja na Velež da se služi takvim stvarima. Također, ovo je porukama vama da treba da znate da taj koji vam je na toj skupštini pričao suprotno vas je lagao. I to debelo lagao. A neko tko slaže jednom, laže uvijek kada je potrebno. A političari najviše lažu.
Šta je zaključak!? Porazno je da neko koga Velež uopće ne zanima ima bolje informacije nego njegovi navijači.
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 20 sep 2015, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
hahhahahahah ti konto mi raja, ma bjeri tamo, dok je Velez haro evropu ti si navijo za Zelju ili Sarajevo, ma pusti nas i nas pdf, bjezi na svojbojamora je napisao/la:E vala baš mi je drago što se raspadate. Ima boga da je ko miš. Mi smo vas uvjek podržavali a vi onako nož u leđa i sa onakvom mržnjom bez razloga protiv nas. E nak vam sad pitari pomognu oni onako drže savez u svojim rukama kad ste p....

Šuti, da ne bi i vi završili ko Veležfedeltafrotta je napisao/la:tuzlaci sakrijte se eto leotara

Brate "fedeltafrotta", jabih ipak dodao homosapijensi iz Mramora, Šićkog Broda, Lukavca, Puračića i ostalih mjesta u TK bjezite eto Leotaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafedeltafrotta je napisao/la:tuzlaci sakrijte se eto leotara

Čuj Evropska Sloboda, e na sta je ova liga spala grob te j. e. b. o.

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Aj u drugu ligu levati
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dovoljno ste vi mene 'naprcali' na tri tiketa
Ko te **** majmune.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
InatSilanBosanski je napisao/la:Aj u drugu ligu levati
Haj šibre provokatoru, fukareštino jadna, tabletice i lijeci se pacijentu

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Kad je bila rasprava oko smanjenja lige prvi sam podrzo to smanjenje (za prosperitet BH fudbala)pa sam reko ako i moj klub u postenoj igri zasluzi da ispane,onda neka ispane(jer u tom slucaju nisu dovoljno dobri da igraju tu skracenu ligu koja bi trebala biti puno kvalitetnija).Izgleda ove godine da nam je roster qarina zesca i po dosadasnjim igrama mi ne zasluzujemo da igramo tu ligu.Mi nikada necemo reci izbacio nas Travnik,Sloboda,Zeljo....,ne mi ce mo to sami zasluziti (ako se to desi)jer nismo bili dovoljno dobri.Ima tu i primjesa politike,ali ako se desi ispadanje mi smo sami najzasluzniji za to.Ali nemojte misliti da je to vec sada rijeseno,bit ce tu borbe jos dosta do kraja ,mi se ne predajemo,svijesni smo da su sanse veoma male,ali idemo se boriti i ako ispanemo u nizi rang ispast ce mo gospodski(nije ni to smak svijeta, pogotovo jer ove godine ispada 6 klubova,a znamo da tu ima umjesanosti i politike,koja nas godinama yebe).Nista mi stojimo uz nas klub bez obzira sta ce se desiti i u kojoj ligi ce mo igrati.Pozdrav za sve navijace BH klubova ,posebno one koji nam daju stalnu podrsku ,ali i navijace timova koji se trenutno nasladjuju na racun nase situacije,jer oni za to nisi krivi nego mi sami, jer smo se doveli u takvu situaciju da nas navijaci manje uspjesnih " klubova omalovazavaju.
VELEZ ZIVI VJECNO (ovo je poruka nekim politicarima koji su planirali i rade na tom da ga ugase)
VELEZ ZIVI VJECNO (ovo je poruka nekim politicarima koji su planirali i rade na tom da ga ugase)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
opusti se..prsnut ces...tablete jedino tebi i tvojim haverima trebaju....prvo gledaj ko je sta napisao...al mogu mislit kolke frustracije izbijaju iz vas poslije onakvih najava....ovaj kojeg si citirao nije uopste navijac Slobode cak mislim da je vas topli brat sa grbavice....i ne sekiraj se ljudino..eto vas i sljedece sezone u Tuzlu...samo u drugi dio grada posto Sloga iduce sezone ulazi u Federalnusalmy je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Aj u drugu ligu levati
Haj šibre provokatoru, fukareštino jadna, tabletice i lijeci se pacijentu![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Javi se meni iduci put da ti dam cenera za karte,fukaro.staragarda je napisao/la:opusti se..prsnut ces...tablete jedino tebi i tvojim haverima trebaju....prvo gledaj ko je sta napisao...al mogu mislit kolke frustracije izbijaju iz vas poslije onakvih najava....ovaj kojeg si citirao nije uopste navijac Slobode cak mislim da je vas topli brat sa grbavice....i ne sekiraj se ljudino..eto vas i sljedece sezone u Tuzlu...samo u drugi dio grada posto Sloga iduce sezone ulazi u Federalnusalmy je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Aj u drugu ligu levati
![]()
![]()

#musvdg
Vjerovatno si upravi samo si zaboravio reci da ces ti tada navijati za tu Slogu jer Slobode nece biti posto ce je vas spasitelj fuzionirati zbog velikih dogova. Ali sta vas briga jel se zove Sloga ili Sloboda vama je navijatistaragarda je napisao/la:opusti se..prsnut ces...tablete jedino tebi i tvojim haverima trebaju....prvo gledaj ko je sta napisao...al mogu mislit kolke frustracije izbijaju iz vas poslije onakvih najava....ovaj kojeg si citirao nije uopste navijac Slobode cak mislim da je vas topli brat sa grbavice....i ne sekiraj se ljudino..eto vas i sljedece sezone u Tuzlu...samo u drugi dio grada posto Sloga iduce sezone ulazi u Federalnusalmy je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Aj u drugu ligu levati
![]()
![]()

Al si retos teske kategorijestaragarda je napisao/la:opusti se..prsnut ces...tablete jedino tebi i tvojim haverima trebaju....prvo gledaj ko je sta napisao...al mogu mislit kolke frustracije izbijaju iz vas poslije onakvih najava....ovaj kojeg si citirao nije uopste navijac Slobode cak mislim da je vas topli brat sa grbavice....i ne sekiraj se ljudino..eto vas i sljedece sezone u Tuzlu...samo u drugi dio grada posto Sloga iduce sezone ulazi u Federalnusalmy je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Aj u drugu ligu levati
![]()
![]()
lezVe do bagro
ako je on retos.sta je onda ovaj iznad tebe,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, CAZIN, Giuseppe1, Kaunas, ristagrad i 53 gosta.