FK Slavija
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Slavija
pappy jestel ispali više ? 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa jbg ima mnogo razloga. Jedan od njih su svakako i veciti blizanci. Doslo je do nagle smjene generacija, tako da je ostala mladja raja, koja se cina, pokusava da okupi oko sebe sto veci broj raje. Ima dalje jos razloga kao npr, los rad uprave, dogovaranje utakmica u proslosti, okretanje zeljinim i sarajevskih otpacima za glavne igrace, razno mesetarenje i jos mnoge druge stvari. Svaki pojedinac ima neki svoj razlog zasto nije vise tu. Neki idu na zapad, neki nikako ne idu par godina na tekme.esprit24 je napisao/la:@ papy kralju sta se desava sa sokolovima, nekad su imali finu brojku ili i vas yebe sindrom beogradskih "vecitih" ???
ovo kolo sam se i ja uvjerio da Slavija ide vanka a vjerovatno i Celik sa njom
Pappy ispadate , edit 1-2 Spalevic 
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Mi sada samo rekreativno putujemo na gostovanja. Nema vajde više ić. 
Prije da smo prosuli dva boda, nego što smo osvojili jedan, al' haj pišaj ga. Bod po bod.
E sad ce biti vazno odratiti ove dvije sljedece tekme...mislim da ove dvije tekme mogu dosta toga da kazu u kom ce smjeru dalje ici ekipa...misljenja sam da treba sto vise raju prizivati na stadion da se podrze momci jer to igrama i ponasanjem zasluzuju,treba im podrska to je sigurno u skupljanju bodova jer bodovi kod kuce su recept za opstanak...
-
Slavijainfo
- Kontakt:
Slavija odigrala odlicno prvo poluvrijeme poslije primljenog gola,imala ukupno 4-5 sansi od kojih su 2 uspjeli da iskoriste .. Drugo poluvrijeme blaga dominacija Rudara citavo vrijeme,i osim tog nesretnog gola,Rudar nije imao neku ozbiljniju sansu ... Sve u svemu,mozemo zaliti za 3 boda,ali ni ovaj 1 nije toliko los .. Igrac utakmice : Darko Spalevic ...
Dobar bod tvrda tekma pravo...Sad da je dobiti Borca sljedecu ja prezadovoljan....
- Suljo20002
- Kontakt:
Slaba Slavija.Zasluzila je da ispadne .... 
Ma losi moj Suljo...Svi su strucnjaci rekli da smo losi...ma losi i jesmo nek smo...ali mene ovi losi,nesposobni,najgori i popljuvani od svih navedenih strucnjaka momci tjeraju da ih gledam sa jos vise zara,zelje i energije jer su svi pljuvali po njima a oni se bore ko lavovi...mozemo mi i ispasti ali niko im nemoze reci da se nisu borili i da nisu prosuli zadnju kap krvi i znoja...to im niko ne moze uzeti...Suljo20002 je napisao/la:Slaba Slavija.Zasluzila je da ispadne ....
lovcen16 je napisao/la:Ma losi moj Suljo...Svi su strucnjaci rekli da smo losi...ma losi i jesmo nek smo...ali mene ovi losi,nesposobni,najgori i popljuvani od svih navedenih strucnjaka momci tjeraju da ih gledam sa jos vise zara,zelje i energije jer su svi pljuvali po njima a oni se bore ko lavovi...mozemo mi i ispasti ali niko im nemoze reci da se nisu borili i da nisu prosuli zadnju kap krvi i znoja...to im niko ne moze uzeti...Casno se bore za grb na dresu koji nose...NEPROCJENJIVO....Suljo20002 je napisao/la:Slaba Slavija.Zasluzila je da ispadne ....
Danas bi vala pošteno bilo i da smo izgubili. Kad smo promašili one dvije šanse na startu, sve ostalo je Široki uradio. Mi imali još pred kraj nešto i to je to. Širokom bodovi potrebni, nama više ne trebaju, igramo rekreativno do Prve lige.
- Evolve
- Kontakt:
Dobar tvrd mec. Vi ste solidna ekipa, ako nastavite ovako uvjeren sam da ostajete.
Sretno u nastavku.
Sretno u nastavku.
NK Široki Brijeg
Dobar vam je strim, kasni 5-6 sekundi samo možda. Upalio ga ja na laptopu danas, i onda mahali da vidim hoće li nas biti.Evolve je napisao/la:Dobar tvrd mec. Vi ste solidna ekipa, ako nastavite ovako uvjeren sam da ostajete.
Sretno u nastavku.
- Evolve
- Kontakt:
Hehe, i jeste li se ugledali?Pappy je napisao/la:Dobar vam je strim, kasni 5-6 sekundi samo možda. Upalio ga ja na laptopu danas, i onda mahali da vidim hoće li nas biti.Evolve je napisao/la:Dobar tvrd mec. Vi ste solidna ekipa, ako nastavite ovako uvjeren sam da ostajete.
Sretno u nastavku.
NK Široki Brijeg
Dabome.Evolve je napisao/la:Hehe, i jeste li se ugledali?Pappy je napisao/la:Dobar vam je strim, kasni 5-6 sekundi samo možda. Upalio ga ja na laptopu danas, i onda mahali da vidim hoće li nas biti.Evolve je napisao/la:Dobar tvrd mec. Vi ste solidna ekipa, ako nastavite ovako uvjeren sam da ostajete.
Sretno u nastavku.
- Evolve
- Kontakt:
Ajde neka, inace, rade ljudi odlican posao sa ovim strimom. Nemoras se zaj. znas ako bude iole tehnickih mogucnosti tj. Pristojne internet konekcije imas klub na stranici gledat. A to manje vise svi imaju. I ne samo za nas, i kad drugi klub gostuje kod nas ako nemas prenosa opet mogu gledat na stranicama širokog.
NK Široki Brijeg
-
Slavijainfo
- Kontakt:
Slavija danas igrala prijateljsku utakmicu protiv Sask Napredka .. Igrali su igraci koji su do sada manje dobijali priliku i vrlo dobro je iskoristili zasluzenom pobjednom od 6-0 (4-0) ... Golove su postigli Jovanovic,Pusara,Stojanovic,Radovic i Crnomarkovic (2) ...
Borac pokušao da kupi utakmicu u nedelju. Naši nisu pristali, pa će pomoć morati potražiti na drugom mjestu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.