Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 35s36 seconds ago
BREAKING: @LFC interested in appointing Jurgen Klopp or Carlo Ancelotti but no potential candidates have been contacted (Sky ****)
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 44s44 seconds ago
BREAKING: Sky ****: Announcement of new manager is not imminent but @LFC aim to make appointment before match against Tottenham on Oct 17
BREAKING: @LFC interested in appointing Jurgen Klopp or Carlo Ancelotti but no potential candidates have been contacted (Sky ****)
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 44s44 seconds ago
BREAKING: Sky ****: Announcement of new manager is not imminent but @LFC aim to make appointment before match against Tottenham on Oct 17
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- kumkalesic
- Kontakt:
Šta čovjek sve neće pročitati na ovoj temimcmanaman je napisao/la:Ma i meni ovo zvuci predobro da bi bilo istinito, eto nama De Boera za kojeg je Rodgers profesor nauka.topnik1 je napisao/la:Bleacher Report UK @br_uk 39s39 seconds ago
Liverpool have not yet contacted Jurgen Klopp according to @honigstein

De Boer je doktor nauka za ovog prodavača magle...
Ako se već ne mogu dovesti ova dvojica koju svi priželjkujemo, onda je De Boer sasvim solidan izbor...pa i odličan...
Možda ove sezone i ne ostvaruje dobre rezultate sa Ajaxom, ali ono što je uradio prethodnih sezona je ono što što je za svaki respekt. Poređenje igračke karijere jednog i drugog i trofeji koje je osvojio jedan i drugi je suvišno i spominjati...
Joint_fc
Juhuuuuuuuuuuuu. Jedite i pijte na moj racun, ali nemojte pretjerivati.
Kocka je bačena
Graeme Kelly
@GraemeKelly1
6m
Sorry everyone. Something must have changed. #Klopp done! As @Jay_78_ &
@Saki_LFC said! #LFC
Graeme Kelly
@GraemeKelly1
5m
FSG have listen to the fans apparently.
#Klopp to change things internally. #LFC
#CommiteeStay
@GraemeKelly1
6m
Sorry everyone. Something must have changed. #Klopp done! As @Jay_78_ &
@Saki_LFC said! #LFC
Graeme Kelly
@GraemeKelly1
5m
FSG have listen to the fans apparently.
#Klopp to change things internally. #LFC
#CommiteeStay
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Šta čovjek sve neće pročitati na ovoj temikumkalesic je napisao/la:mcmanaman je napisao/la:Ma i meni ovo zvuci predobro da bi bilo istinito, eto nama De Boera za kojeg je Rodgers profesor nauka.topnik1 je napisao/la:Bleacher Report UK @br_uk 39s39 seconds ago
Liverpool have not yet contacted Jurgen Klopp according to @honigstein

De Boer je doktor nauka za ovog prodavača magle...
Ako se već ne mogu dovesti ova dvojica koju svi priželjkujemo, onda je De Boer sasvim solidan izbor...pa i odličan...
Možda ove sezone i ne ostvaruje dobre rezultate sa Ajaxom, ali ono što je uradio prethodnih sezona je ono što što je za svaki respekt. Poređenje igračke karijere jednog i drugog i trofeji koje je osvojio jedan i drugi je suvišno i spominjati...[/quote]
Prva stvar to sto je De Boer legendaran igrac me ne intetesuje, ne dolazi u LFC da igra nego da trenira dakle pricam o njemu kao menadzeru. Te njegove uspjehe sa Ajaxom okaciti macku o rep, holandska liga nikad slabija, sve sto valja ode nakon max 2 dobre sezone. I ostane ti super mocni Ajax koji ce logicno osvajati jer pravi igrace koje klepe od ostalih klubova dok su jos osnovci. Licno ja kad bi bio menadzer te ekipe osvajao bi ligu koja je tamo negdje u rangu Hnla, mozda za nijansu jaca. Svoju trenersku sposobnost je imao priliku pokazati protiv iole jacih klubova u Evropi i tu nije uradio nista vec 4god tako da pametnom dosta. Nikakav napredak neces vidjeti u odnosu na Rodgersa!
Napokon, sretno BR, dBd preuzeo Chelsea
Nema potrebe da se mnogo razmislja, Klopp mora biti novi menadzer Liverpoola

Nema potrebe da se mnogo razmislja, Klopp mora biti novi menadzer Liverpoola

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Rodgers otkaz dobio prvi plan ispunjen napokon,sad sljedi cistka u svlacionici.
Zahvalit se leivi Lukasu,allenu ist tako urucit otpusnicu i onda extra posao obavljen
Zahvalit se leivi Lukasu,allenu ist tako urucit otpusnicu i onda extra posao obavljen
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
- kumkalesic
- Kontakt:
Pa prošle godine je igrao osminu finala europa lige i ispao od finaliste Dnjipra samo zbog pravila-gol u gostima...
Rodžers je sa mnogo skupljom momčadi Liverpoola ispao u rundi prije protiv ekipe koja je odmah u narednoj rundi lagano izletila iz natjecanja...samo mi nemoj reći da je namjerno ispao kako bi se posvetio ligi
Dalje, obje momčadi su igrale ligu prvaka i tko je tu bio bolji...pa De Boer, jer je igrao u grupi sa kasnijim osvajačem natjecanja Barcelonom i PSG-om s kojim su uspjeli čak u jednom meču izvući i 1:1...a šta je Rodžers napravio u grupi pored rasprodatog Basela i debitanta Ludogoreca...nisi valjda zaboravio one blamaže...poraze od Reala ne računam, jer, eto, oni su neki drugi svijet...
Pa dalje, u sezoni 13/14. je ponovo u grupi sa Barcelonom i Milanom i ponovno osvaja treću poziciju, iako su imali šansu i za prolaz, ali u zadnjem kolu nisu uspjeli da dobiju Milana u gostima...te sezone su dobili i Barcu u Areni...
Mogao bih ovako i dalje ići u prošlost, ali je dovoljno i ovo da se vidi da je ipak ostvarivao sasvim pristojne rezultate u Europi, iako je prije početka svake sezone ostajao bez ponajboljih igrača Ajaxa...nije kukao već je iz akademije kluba u svakoj sezoni promovisao nekog novog klinca i pravio novi novac za megalomanske vlasnike...
Igračku karijeru sam spomenuo samo na kraju prethodnog posta kao jednu solidnu podlogu koja može pomoći i u trenerskom poslu... pa čovjek je prve fudbalske korake u Ajaxu učio u vrijeme kada je trener momčadi bio Johan Cruijff...to je škola za čitav život i što se prenosi na trenerski posao
O ovome da je lahko sa Ajaxom osvajati naslove u holandskom šampionatu ne bih previše pisao...pogledaj samo koliko je Ajax bio bez naslova u tom istom šampionatu prije dolaska na klupu De Boera...
Rodžers je sa mnogo skupljom momčadi Liverpoola ispao u rundi prije protiv ekipe koja je odmah u narednoj rundi lagano izletila iz natjecanja...samo mi nemoj reći da je namjerno ispao kako bi se posvetio ligi

Dalje, obje momčadi su igrale ligu prvaka i tko je tu bio bolji...pa De Boer, jer je igrao u grupi sa kasnijim osvajačem natjecanja Barcelonom i PSG-om s kojim su uspjeli čak u jednom meču izvući i 1:1...a šta je Rodžers napravio u grupi pored rasprodatog Basela i debitanta Ludogoreca...nisi valjda zaboravio one blamaže...poraze od Reala ne računam, jer, eto, oni su neki drugi svijet...
Pa dalje, u sezoni 13/14. je ponovo u grupi sa Barcelonom i Milanom i ponovno osvaja treću poziciju, iako su imali šansu i za prolaz, ali u zadnjem kolu nisu uspjeli da dobiju Milana u gostima...te sezone su dobili i Barcu u Areni...
Mogao bih ovako i dalje ići u prošlost, ali je dovoljno i ovo da se vidi da je ipak ostvarivao sasvim pristojne rezultate u Europi, iako je prije početka svake sezone ostajao bez ponajboljih igrača Ajaxa...nije kukao već je iz akademije kluba u svakoj sezoni promovisao nekog novog klinca i pravio novi novac za megalomanske vlasnike...
Igračku karijeru sam spomenuo samo na kraju prethodnog posta kao jednu solidnu podlogu koja može pomoći i u trenerskom poslu... pa čovjek je prve fudbalske korake u Ajaxu učio u vrijeme kada je trener momčadi bio Johan Cruijff...to je škola za čitav život i što se prenosi na trenerski posao

O ovome da je lahko sa Ajaxom osvajati naslove u holandskom šampionatu ne bih previše pisao...pogledaj samo koliko je Ajax bio bez naslova u tom istom šampionatu prije dolaska na klupu De Boera...
Zadnja izmjena: kumkalesic, dana/u 04 okt 2015, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Joint_fc
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Neka je ova ubleha konacno otisla, nisam nijednom gledo Livči ove sezone. Ogadio mi je fudbal..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!

Thanks for the memories

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sto jest, jest...gaston je napisao/la:
Thanks for the memories

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zahvali se Suarezu.gaston je napisao/la:
Thanks for the memories
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Valjda je to to, većina kvalitetnih insajdera izvještava da je Klopp završen posao.Joseph Musker @Musker_LFC 2m2 minutes ago
Jurgen Klopp will be announced as the new Liverpool manager before the match against Tottenham.

Da dodam da je i većina kladionica suspendovala klađenje na KloppaFinn je napisao/la:Valjda je to to, većina kvalitetnih insajdera izvještava da je Klopp završen posao.Joseph Musker @Musker_LFC 2m2 minutes ago
Jurgen Klopp will be announced as the new Liverpool manager before the match against Tottenham.

Već mogu da zamislim kakav će to doček da bude

Koga li će Klopp povuć sa sobom iz Dortmunda

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Bilo i proslo ali kolko se sjecam, Suarez je dao jedan Unitedu i jedan Evertonu. Ostalo su odradili Gerrard,Sturridge i Sterling uz odlicne igre Coua i Hende.moj uzor-S.G je napisao/la:Zahvali se Suarezu.gaston je napisao/la:
Thanks for the memories
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ti ako mislis da je on samo to uradio na tim utakmicama, grdno se varas.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Engleskim kladionicama treba vjerovati. Veceras su suspendovali kladjenje na Kloppa, da ce on postati novi manager LFC-a.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Predviđam dolazak Kloppa i polufinale EL.
Da li će se budući trener moći vadit na Rodgersove rezultate na početku sezone?
Walk on, with hope in your hearts.
artemis77 je napisao/la:Predviđam dolazak Kloppa i polufinale EL.
Rezultatski mi nismo toliko losi, 6 bodova manje od prvog mjesta, 3 boda manje od LP, to je nista, problem je igracki kadar, jer BR je ostavio iza sebe sranje od ekipe, ali eto Chelsea je katastrofalan, a ni ostali nisu nesto posebno, pa bi nekim cudom mozda nekako i mogli do 4 mjesta.
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.