Pa biće vas 12 u drugoj ligi (11 + T-Mac, ako sam dobro skontao), a 8 playoff mjesta. U PO ste svi ravnopravni, nema prednosti domaćeg terena, tako da imate svi šanse da uđete u finale.JoseMourinho je napisao/la:Ma nek nas vise udje 4 kao planirano jbg da i mi vidimo tu prvu ligu
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Dva prijedloga za drugu ligu:
1. Nadam se da će draft biti za vikend. U slučaju da draft bude u nedjelju, da isti počne između 21:15h i 22:30h (ima nas koji rano ustajemo);
2. Da budu promovisana prva tri tima u treću ligu - (ok, svaka liga jeste za sebe, ali ako ova liga jeste "druga" SS liga, da barem oni koji završe na postolju imaju fajde, tj da ti ispadanje u polufinalu ne znači automatski da igraš za "zlatni ananas").
1. Nadam se da će draft biti za vikend. U slučaju da draft bude u nedjelju, da isti počne između 21:15h i 22:30h (ima nas koji rano ustajemo);
2. Da budu promovisana prva tri tima u treću ligu - (ok, svaka liga jeste za sebe, ali ako ova liga jeste "druga" SS liga, da barem oni koji završe na postolju imaju fajde, tj da ti ispadanje u polufinalu ne znači automatski da igraš za "zlatni ananas").
Dva tima nek upadaju u prvu. Ja i onaj ko bude drugi. Treba smanjiti broj timova u prvoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
znaci draft je tacno za 2 sedmice
jedno pitanje moze li se nastimat da ko je vec jednom imao prvi pick drafta da ne moze opet
jedno pitanje moze li se nastimat da ko je vec jednom imao prvi pick drafta da ne moze opet
Mislim da ne može, to komp. sam obavi.
Ove sezone ispadaju, kako je dogovoreno, 4 ekipe iz Prve lige, a ulaze 2 tima iz Druge lige.
(Ipak je SS.BA Yahoo Fantasy Basketball liga kvalitetnija od BH Premijer lige u fudbalu, pa ne bi bilo fer da ispadne više od 4 tima.
)
Od naredne sezone predlažem da ispadaju i ulaze po 3 ekipe, tako da i ta borba za treće mjesto bude interesantna.
P.S. Može li pokretač teme ili neki moderator promijeniti naslov teme u "SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona" ili samo "SS.BA Fantasy Basketball liga".
Ili da možda otvorimo novu temu, sa istaknutim pravilima u prvom postu, radi bolje preglednosti?
(Ipak je SS.BA Yahoo Fantasy Basketball liga kvalitetnija od BH Premijer lige u fudbalu, pa ne bi bilo fer da ispadne više od 4 tima.

Od naredne sezone predlažem da ispadaju i ulaze po 3 ekipe, tako da i ta borba za treće mjesto bude interesantna.
P.S. Može li pokretač teme ili neki moderator promijeniti naslov teme u "SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona" ili samo "SS.BA Fantasy Basketball liga".
Ili da možda otvorimo novu temu, sa istaknutim pravilima u prvom postu, radi bolje preglednosti?
Zamolite moderatore ili Donnielea da urede prvi post i ime teme.
Btw nije ovo 6. sezona.
Btw nije ovo 6. sezona.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sto ovako slabe rezultate imas?Kawhi je napisao/la:Zamolite moderatore ili Donnielea da urede prvi post i ime teme.
Btw nije ovo 6. sezona.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bio sam jednom treći.Greivis je napisao/la:Sto ovako slabe rezultate imas?Kawhi je napisao/la:Zamolite moderatore ili Donnielea da urede prvi post i ime teme.
Btw nije ovo 6. sezona.
Problem je što ne volim statpadere, a takve je najbolje imati u fantasyu.
Re: RE: Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Nego koja je? Pogledaj u postavkama lige.Kawhi je napisao/la:Zamolite moderatore ili Donnielea da urede prvi post i ime teme.
Btw nije ovo 6. sezona.

Zadnja izmjena: jose, dana/u 05 okt 2015, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
i kada je draft onda definitivno? 17-18-19 recite kad va odgovara da nadjemo rjesenje koje svima odgovara?
i i mi igramo je li tako na pobjede, ne na bodove ako i prva liga?
i i mi igramo je li tako na pobjede, ne na bodove ako i prva liga?
Re: RE: Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Joj otkad sam na forumu.jose je napisao/la:Nego koja je? Pogledaj u postavkama lige.Kawhi je napisao/la:Zamolite moderatore ili Donnielea da urede prvi post i ime teme.
Btw nije ovo 6. sezona.

Pošto možda ima onih koji, kao ja, nisu skontali da ima nova tema o SS.ba fantasy ligi, da stavim link prema novoj temi (a ova se može zaključati, ako koji moderator vidi).
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=18&t=10584
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=18&t=10584
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.