PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
ma kakve misice njanje na go nisu opucali kako treba pregazili bi ih da nije bilo onog glavonje regoje nadam se da ce neko ili on ili sudija dobiti kaznu zbog onog jer bi u svakoj normalnoj ligi dobio crveni karton da se unese u lice sudiji a ne samo zuti karton
51%--------49%
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nema sta GOLEM ste klubFaraonTM je napisao/la:Postavljamo standarde nabijamo kompleksestaragarda je napisao/la:Sloboda prva,Vrapcicani se izljubili sa PL a seljo na bod od zone ispadanja. ...koja toplina oko srca![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:nema sta GOLEM ste klubFaraonTM je napisao/la:Postavljamo standarde nabijamo kompleksestaragarda je napisao/la:Sloboda prva,Vrapcicani se izljubili sa PL a seljo na bod od zone ispadanja. ...koja toplina oko srca![]()
![]()
..a i standarde postavljate...pobjeda kuci od 1-0 uz najsmjesnije odugovlacenje u historiji ove smijesne lige
![]()
...onaj kloc kokot djeci koja ga nose govori da polako izadju sa terena...ahahaha...o mesarskim startovima i treneru koji hoda po plehanom krovu ne bih trosio rijeci....SAAAAAAAAAAAAAAABLJAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
teže ti je pao ovaj poraz pitarluka, nego samim pitarima
uživaj u mudojedu i štancaj te smajlije dok se boje ne rastope
Meni ne izgleda takoBeduin je napisao/la:Ne lizemo, vec postujemo obostrani rad i kooperaciju nasih klubskih uprava za dobrobit fudbala u nasoj zemlji i licnih interesa.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

hajde nemoj se nasmijat
i nije mu bilo mrsko ovo montirat,ko god je
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Željo zasluženo dobio ali ovaj trener Želje o moj Bože, jel moguće ono.
Zamišljam Marinovića, Musu ili Husrefa kako skaču po onom limu hahaha
**** me pas kad u Mostaru ili Tuzli ne bi od sutra bio na birou
Hahaha a što me nasmija
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Zamišljam Marinovića, Musu ili Husrefa kako skaču po onom limu hahaha
**** me pas kad u Mostaru ili Tuzli ne bi od sutra bio na birou
Hahaha a što me nasmija
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
-
gramparada
- Kontakt:
Simpaticne nebitne Fukare i simpaticna nebitna Sloboda,nakon 20 i kusur godina nalaze se na vrhu tabele u pola prvenstva,cestitam!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Upravolet3 je napisao/la:
teže ti je pao ovaj poraz pitarluka, nego samim pitarima![]()
uživaj u mudojedu i štancaj te smajlije dok se boje ne rastope
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Kako god okrenes na kraju ce Zeljo biti u vrhu kao i Sarajevo tj. na pozicijama koje vode u europu, a Sloboda iza njih, europa za njih ostaje pusti san !
bravo svaka cast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slo slo slobodo
Sad ozbiljno da nesto sarnem.
Ljudi niko iz Želje vas nije poslao u 2 ligu, nema sanse da nam je Leotar drazi od Slobode ako cemo tako gledati.
Vi ste vasom krivicom ispali iz lige I onda ste okrivili nas I Velez a Slaviju niste mogli dobit odnosno ja mislim da su vas izbacili na gol razliku nisam siguran. Od tada vi postajete ludi bas, mrznja protiv Želje s vase strane se siri sve vise I vise.
Dosadni ste, eto prvi ste uzivaj fukaro kani se nas,mi smo golemi
Sto vas libo kakav nam je trener el-sablja ima nasu podrsku.
Ljudi niko iz Želje vas nije poslao u 2 ligu, nema sanse da nam je Leotar drazi od Slobode ako cemo tako gledati.
Vi ste vasom krivicom ispali iz lige I onda ste okrivili nas I Velez a Slaviju niste mogli dobit odnosno ja mislim da su vas izbacili na gol razliku nisam siguran. Od tada vi postajete ludi bas, mrznja protiv Želje s vase strane se siri sve vise I vise.
Dosadni ste, eto prvi ste uzivaj fukaro kani se nas,mi smo golemi
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma vala normalno da so mi krivi najvise sami sebi jer nismo imali para kome da platimo , jer drugi su imali za to ..igrali smo sa kadetima i juniorima tad svakako i to je nasa krivica i nicija druga ..Slavija nije mogla ispat to se znalo i nama su smjestili neki drugi ljudi, a Zeljo je samo to podrzao sa onakvom utakmicom ..jer Slavija je dobila bodove od Rudara, i znalo se da ce oni ostati..mi slaviju nismo mogli dobit sa onom ekipom i jesmo ocekivali da nam stari sportski rival pomogne jer ipak smo mi do tad bili sportski rivali ..ja kako znam kad st nas dobili 4-0 da ste ispraceni aplauzom sa tusnja te iste godine, jer bre je tako i Amar izjavljivao nakon utakmice bio je i direktan prenos ...ali sve je to zasluzeno cisto svakako..necu da se vracamo vise tu mene i ne zanima vise nista....nama je godilo ispadanje jer lopovi su otisli i dosao covjek iz amerike i sad ulaze i evo nas sad smo tu gdje smo.....ali od njega je ovo tek pocetak i samo jedan mali dio ulaganja ... o onome sto je obecao igracimma u slucaju uspjeha ove godine u ligi necu ni da govorim to ce kad bude bilo vrijeme on valjda da javno kaze .. na nama je da bodrimo nasu svetinju, a i da nas drugi i ne trebaju previse da zanimajuMuhamedTM je napisao/la:Slo slo slobodo![]()
Dosadni ste, eto prvi ste uzivaj fukaro kani se nas,mi smo golemi![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Salt sve si ti to dobro napisao ali zasto si izostavio da je Velež predzadnje kolo došao sa juniorima u Tuzlu ili se toga ne sjecate,mozda ne zelite da se sjecate a imali smo ekipu da vas onako slabe i raspale ohladimo i prije zadnjeg kola. Malo realnosti druže nije na odmet. Ovo pitanje je samo tebi i molim da me zaobiđu sa odgovorima ostatak družbe pere kvržice sa vaše teme
- Probisvjet
- Kontakt:
Da ste nas dobili na Tusnju onda ne bi mogli od Goska uzeti pare.rpc81 je napisao/la:Salt sve si ti to dobro napisao ali zasto si izostavio da je Velež predzadnje kolo došao sa juniorima u Tuzlu ili se toga ne sjecate,mozda ne zelite da se sjecate a imali smo ekipu da vas onako slabe i raspale ohladimo i prije zadnjeg kola. Malo realnosti druže nije na odmet. Ovo pitanje je samo tebi i molim da me zaobiđu sa odgovorima ostatak družbe pere kvržice sa vaše teme
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nebi vi ni kupovali od goška da niste znali da ce vam Velež doći s juniorima i pružit šansu da sami odlučujete o sebi.Probisvjet je napisao/la:Da ste nas dobili na Tusnju onda ne bi mogli od Goska uzeti pare.rpc81 je napisao/la:Salt sve si ti to dobro napisao ali zasto si izostavio da je Velež predzadnje kolo došao sa juniorima u Tuzlu ili se toga ne sjecate,mozda ne zelite da se sjecate a imali smo ekipu da vas onako slabe i raspale ohladimo i prije zadnjeg kola. Malo realnosti druže nije na odmet. Ovo pitanje je samo tebi i molim da me zaobiđu sa odgovorima ostatak družbe pere kvržice sa vaše teme
**** vas to vise,cak se i meni popelo na ****.
Prodali,ili ne,koga boli **** vise zato i jesu tamo gdje jesu.i ostace sigurno.
Nije uopste stvar u prodaji,da ste prodali zelji,celiku,sportski nas uvalili,**** ga,ljutili bi se i to je to.
Proslo bi,prilika za revans bi dosla sigurno,kosto je evo i dosla.vase balave glave nemogu da svare da se,evo ja licno nemogu pomiriti SA Tim da ste prodali onima Sto su vas klali bolan...
Milion maraka kada bi kostali bodovi i citava Liga dala pare da velez ostane,a vitez ispade,oni bi vas povalili...i oni,i vitez i gosk i sva sela hercegovine...i u Tome je stvar,Sto smo **** öd naroda,i J**+ nas kako ko stigne..
I da se pored svega pusti velezu,i skinu gace,da ostaje u ligi,ja bi potpisao jer drugacije Neznam,svoji smo ljudi koji van je ****...
I **** vas tema uvjek isto.daj sta da SE zezamo,sportski **** vas ovo
Prodali,ili ne,koga boli **** vise zato i jesu tamo gdje jesu.i ostace sigurno.
Nije uopste stvar u prodaji,da ste prodali zelji,celiku,sportski nas uvalili,**** ga,ljutili bi se i to je to.
Proslo bi,prilika za revans bi dosla sigurno,kosto je evo i dosla.vase balave glave nemogu da svare da se,evo ja licno nemogu pomiriti SA Tim da ste prodali onima Sto su vas klali bolan...
Milion maraka kada bi kostali bodovi i citava Liga dala pare da velez ostane,a vitez ispade,oni bi vas povalili...i oni,i vitez i gosk i sva sela hercegovine...i u Tome je stvar,Sto smo **** öd naroda,i J**+ nas kako ko stigne..
I da se pored svega pusti velezu,i skinu gace,da ostaje u ligi,ja bi potpisao jer drugacije Neznam,svoji smo ljudi koji van je ****...
I **** vas tema uvjek isto.daj sta da SE zezamo,sportski **** vas ovo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Mi ako ispanemo ove sezone sami smo krivi jer nam je ekipa losa do bola. Necemo optuzivati ni slobodu ni zelju ni rudar iz prijedora. Sami smo krivi za svoju sudbinu i pusti te price ko je koga klao,klali smo i mi njih i to nema veze sa sportom. Sa tim postom pokazujes koji si fasist. Velez vam je s juniorima dosao te sezone predzadnje kolo i pustio vam utakmicu. Boli me taki sta mislite alo to vase kmecanje podsjeca na krik kurave koja je zguzena a ne isplacena
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koliko debila na jednom mjestu, Bog te vidio, de izađite malo napolje, vidi lijepog vremena, umjesto što se ovdje svađate. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Ne lizemo, vec postujemo obostrani rad i kooperaciju nasih klubskih uprava za dobrobit fudbala u nasoj zemlji i licnih interesa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.