sramotite ligu 4-0 od belgijanaca zijanit

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa normalno, pobjednik je tog natjecanjaamertiger je napisao/la:Zanima me jeli ATL. Madrid sa jucerasnjim osvojinim trofejom Evropske lige obezbjedio evropu i sljedece????
Svaka cast, zasluzili ste sto jest jest, umalo srcani da dobijem jer sam vas igrao na kladi. i to zadnji par cekam, gledam na live streamu sa igracem manje u 94 minuti zabiti gol jednostavno svaka cast, zasluzili ste LP, a Rodri je sada glavni lik u SevilliEfEDRINO je napisao/la:Heh, koliko samo Mallorca sad mrzi Sevillu, u 93-oj minuti Sevilla izborila plasman za Ligu Prvaka, tako automatski poslala Mallorcu u Euroligu. Sevilla povela preko Kanoutea u 16-oj minuti, jedan autogol i omladinac Rodri donosi veliko slavlje Rojiblancosima. Vamos Sevilla!
amadeus21 je napisao/la:da nema Reala i Barcelone, zamislite koji bi dernek sad u Valenciji bio...eeeej, pa bili bi prvaci... XD
ma real i barca su steta za ovaj nogomet,...pokupovase boga oca, i takmice se lafo sa ostalima...nidje veze...opet se vidi da je u nogometu ipak lova najbitnija...Sevillista< je napisao/la:amadeus21 je napisao/la:da nema Reala i Barcelone, zamislite koji bi dernek sad u Valenciji bio...eeeej, pa bili bi prvaci... XD![]()
Al da nema, kao što kažu Real i Barca su prva liga, ostali timovi su druga, eto vi ste šampioni druge lige
Šta ćemo im mi, više sreće drugi put, meni više žao Valjadolidajuznjak> je napisao/la:jbmti ligu ispade Tenerife
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.