Ima za sve rješenje, prebacit Viscu lijevo, Zeca na krilo. Momak eno zabi gol maloprije sto da ne..Fidelis je napisao/la:To je sarkazam?Gdje su nam krila na klupi?dubrovnik je napisao/la:Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.
Sama pomisao na mogucnost Luliceve povrede pokazuje koliko je idiotski potez izostaviti Hajrovica
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
- DragonGirl
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nadam se nisi ozbiljan u vezi ovoga sa Zecom.JavierBosnia je napisao/la:Ima za sve rješenje, prebacit Viscu lijevo, Zeca na krilo. Momak eno zabi gol maloprije sto da ne..Fidelis je napisao/la:To je sarkazam?Gdje su nam krila na klupi?dubrovnik je napisao/la:Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.
Sama pomisao na mogucnost Luliceve povrede pokazuje koliko je idiotski potez izostaviti Hajrovica
Naravno da je sarkazam, procitaj sto sam napisao kad se napisalo da je izostavio Hajrovica. Na moju zalost sam pogodio, vise od straha necu nista predvidjati.Fidelis je napisao/la:To je sarkazam?Gdje su nam krila na klupi?dubrovnik je napisao/la:Znaci Lulic povreda. Dobro je srecom imamo krila na klupi. Ovoga sam se bojao.
- hule_barca
- Kontakt:
Protiv Nigerije neka se zahvali velikom "znalcu" Susicu, jer momak je u toj tekmi pokrivao malte ne citavu stranu. Dobro je da ga nije prekinulo jer je trcao najmanje za dvojicu.JavierBosnia je napisao/la:Ma da Lula igra, al me brine , sjetite se NIgerije predkraj utakmice jedva trci, i neidan protiv belgije jedva izdrzao...
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- AndreWilliams
- Kontakt:
_______________________Beg_________________________
Mujdza_______Sunjic____________Spahic_________Kolasinac (Zuka)
__________________Zukanovic (Hadzic)_________________________
___________Pjanic_______________Salihovic (Grahovac ili Rivaldo)_
Visca_____________________________________Lulic (Hodzic ako Lula ne moze)
__________________Ibisevic(Dzeko ako moze)_______________
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Otkud to da je Pjanic povrijedjen?Unofficialpage je napisao/la:Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
Nije ga izostavio nego ga je pozvao, a Izet odbio poziv.Unofficialpage je napisao/la:Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Ne znam je li povrijeđen ali je jučer nakon gola se uhvatio za zglob pa valjda nije šta ozbiljnije.Goalgetter je napisao/la:Otkud to da je Pjanic povrijedjen?Unofficialpage je napisao/la:Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
@pinoglavi Meša kaže da su se dogovorili da ne igra sad...
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Ne sluti brate, nemoj nam samo jos i njega, i previse je sto su ovi povrijedjeniUnofficialpage je napisao/la:Ne znam je li povrijeđen ali je jučer nakon gola se uhvatio za zglob pa valjda nije šta ozbiljnije.Goalgetter je napisao/la:Otkud to da je Pjanic povrijedjen?Unofficialpage je napisao/la:Tek sad vidiš koliko je idiotski potez Meše izostavljanje Izeta. Ne možeš sad mislit o klubu kad igraš dva najbitnija meča. Autoritet se ne gradi sad, valjda Lulić nije ozbiljnije povrijeđen ali i Pjanić.
@pinoglavi Meša kaže da su se dogovorili da ne igra sad...
Mire mora igrati.
Razmisljajte **** glavom
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zato sam i stavio tri tačke. Od početka ne vjerujem da je Meša odlučio da ga poštedi već da ide uvijek linijom tanjeg otpora.pinoglavi je napisao/la:Meša mu je poslao poziv kojeg je Hajrović odbio, a Meša je prihvatio tu odluku Hajrovića. Uostalom nema se on šta puno pitati kad mu igrač odbije poziv, ne može ga natjerati, a najmanje sto nam treba je neka svadja i prepucavanja. Vjerovatno da ne bi bili ispadi u medijima kako Hajrovic ne zeli da igra za nas vise i ko zna sta bi se pisalo, Meša je izjavio da su se dogovorili i time stavio tačku na ovo bez piskaranja po medijima.
Razmisljajte **** glavom
@goalgetter aBd sve će biti dobro, presjeklo me jučer kad sam vidio da se drži za zglob.
Damir Dzumhur!!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo poruke od Izeta kojom je sve rekao. Nije momak ništa odbio, dogovor je takav.pinoglavi je napisao/la:Meša mu je poslao poziv kojeg je Hajrović odbio, a Meša je prihvatio tu odluku Hajrovića. Uostalom nema se on šta puno pitati kad mu igrač odbije poziv, ne može ga natjerati, a najmanje sto nam treba je neka svadja i prepucavanja. Vjerovatno da ne bi bili ispadi u medijima kako Hajrovic ne zeli da igra za nas vise i ko zna sta bi se pisalo, Meša je izjavio da su se dogovorili i time stavio tačku na ovo bez piskaranja po medijima.
Razmisljajte **** glavom
''Dragi navijači i prijatelji,
ovim putem želim da vas pozdravim i da demantujem neke natpise, vezane za mene, koji su se ovih dana mogli pročitati u medijima.
Ja sam dobio poziv za predstojeće utakmice reprezentacije BiH protiv Velsa i Kipra i na istom sam bio jako sretan.
Međutim, selektor Baždarević i ja smo naknadno donijeli zajedničku odluku da ostanem u klubu i da se izborim za svoje mjesto kako bi u budućnosti po zasluzi bio pozvan u naš nacionalni tim.
Ista odluka je bitna i za mene i za moju budućnost u reprezentaciji.
Ovim putem želim poželjeti mnogo sreće mojim saigračima, stručnom štabu, navijačima i cijeloj državi u ove dvije utakmice koje nas očekuju i da odemo na Evropsko prvenstvo ako Bog da.
VOLIM TE BOSNO!!!
Vaš Izet''
_______________________Beg_________________________
Mujdza_______Sunjic____________Spahic_________Zuka (Kolasinac)
Visca ___________Pjanic_______________Salihovic______ Lulic (Hodzic)
_______Ibisevic____Dzeko (Hodzic ili Djuric ako Hodzic mjenja Lulu)_____
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, Biscione, bordobijeli, bosnas_, BosnianDragon2024, budzak, celikmilan, costacurta08, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, karajlo, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, prisonbreak, Proximic, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Smaja, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 837 gostiju.