Tu sam, svakako. Čestitam, zasluženo.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
ptitari danas ste odigrlai bez mudni fudbal bez srca bez volje NULA totalna.
51%--------49%
A sad pitari bez zezanja, znate da vas pažljivo pratim. Šta vam je sa ovim Radovcem. Čovjek isto kao da po kazni igra za vas, Jasno se vidi iz aviona, meni se čini da bi se više u Želji borio za sveti grb.
Teško da ti to iko može odgovoriti, niko ne zna šta se dešava u njegovoj glavi.bojamora je napisao/la:A sad pitari bez zezanja, znate da vas pažljivo pratim. Šta vam je sa ovim Radovcem. Čovjek isto kao da po kazni igra za vas, Jasno se vidi iz aviona, meni se čini da bi se više u Želji borio za sveti grb.
Ali realno, na njega je svaljen veliki pritisak nako odlaska Stojčeva i Cimirota, zamišljeno je da bude glavni nosioc igre u sredini, nije se baš najbolje snašao, onda je došla kapitenska. Što znači još veći pritisak, pa onaj incident u Zenici i prepiske preko fejsa. To ga je dodatno srozalo a, ja imam takav osjećaj, sa njim niko ne radi na rješavnju tog njegovog problema.
Pao je u formi drastično, potrebna mu je klupa da ga malo ohladi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovaj Jesic djeluje kao da ne zna gdje je dosao...ovo danas ni na sta nije licilo..prevelik razmak izmedju linija, nema igraca koji ce to povezati, bekovi (posebno Hebibovic) losi, odbrana spora...ni nalik na tim koji je osvojio titulu prosle godine..jednostavno kao da previse igraca uopce nema pojma sta igra, Velkoski se posebno ne snalazi kao "desetka", Hebibovic bas los defanzivno posebno, Rustemovic i Radovac premladi da bi nosili igru
sta je sa Ikandea?
sta je sa Ikandea?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ikande je povrijedzen.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovaj Jesic djeluje kao da ne zna gdje je dosao...ovo danas ni na sta nije licilo..prevelik razmak izmedju linija, nema igraca koji ce to povezati, bekovi (posebno Hebibovic) losi, odbrana spora...ni nalik na tim koji je osvojio titulu prosle godine..jednostavno kao da previse igraca uopce nema pojma sta igra, Velkoski se posebno ne snalazi kao "desetka", Hebibovic bas los defanzivno posebno, Rustemovic i Radovac premladi da bi nosili igru
sta je sa Ikandea?
Što se tice naše igre mi imamo previse oscilacija, igramo 2-3 utakmice dobro nakon toga neprepoznatljivo pa opet dobro i do je ono sto nas usporava a izludzuje nas navijace.Tako je isto sa igracima Velkoski jednu utakmicu odigra odlicno pa dvije totalno zakaže. Cijela nasa zadnja linija je loša od pocetka sezone ne samo Hebibiovic.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma on mi je zanimljiv iz razloga sto su ga svi zeljeli dovesti i sto smo ga svi zeljeli vidjeti u nasim klubovima ljetos...medjutim sad kad vidim kako igra beka, ne bi ga ni za Efendica mijenjao jbt 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
zbog komentara tipa 0:3 i sta ce kokot i brazilski ribar dolazim ovdje da provociram malo. Protiv Zrinjskog sam vam prvi cestitao iskreno na pobjedi, ali mi je haos drago sto smo vas spustili na zemlju gdje vam je po danasnjem izdanju i mjestu... i neki vasi se opet usude da kazu dobio nas zeljo, treba im za opstanak..a ne vide da najlosiji lijevi bek lige igra za sarajevu, 1.5 stoper, vezni red bez veze, jedno krilo i napadac koji zabije svaku desetu sansu... Delac vas ubjedljivo najbolji igrac i danas i inace, al udaranje sudije glavom je dno dna! Duljevic prvo pol bio dobar..poslije i on los...ostali nisu vrijedni pomena... i ne mozete reci da smo mi samo na borbu dobili tekmu jer niste barcelona, u danasnjih 11 vasih 2 iznad prosjecna, 8 prosjecnih i 1 ocajan... drago mi je zbog skandiranja Mirzi i Vedranu..zivi bili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Mi smo danas odigrali najgoru utakmicu pored one u Lukavici, a Željo najbolju. Ako ćemo realno, drugo poluvrijeme ste igrali toliko destruktivno i od svega nije bilo 15 minuta čiste igre, tako da ste "ragbistički" dobili ovaj derbi! Sve u svemu uvijek se ovi manji nalože protiv velikih, igraju pogibljeno, pogotovo kad je u pitanju opstanak.exbabilon je napisao/la:zbog komentara tipa 0:3 i sta ce kokot i brazilski ribar dolazim ovdje da provociram malo. Protiv Zrinjskog sam vam prvi cestitao iskreno na pobjedi, ali mi je haos drago sto smo vas spustili na zemlju gdje vam je po danasnjem izdanju i mjestu... i neki vasi se opet usude da kazu dobio nas zeljo, treba im za opstanak..a ne vide da najlosiji lijevi bek lige igra za sarajevu, 1.5 stoper, vezni red bez veze, jedno krilo i napadac koji zabije svaku desetu sansu... Delac vas ubjedljivo najbolji igrac i danas i inace, al udaranje sudije glavom je dno dna! Duljevic prvo pol bio dobar..poslije i on los...ostali nisu vrijedni pomena... i ne mozete reci da smo mi samo na borbu dobili tekmu jer niste barcelona, u danasnjih 11 vasih 2 iznad prosjecna, 8 prosjecnih i 1 ocajan... drago mi je zbog skandiranja Mirzi i Vedranu..zivi bili
Vidimo se na Koševu do tada imate
U novi boj ...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pokusajte je napisao/la:Jel se ono kaze pisaj po sirotinji?

veliki pozdrav za tuzlake, izgubilo vam sarajevo a
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Eh to, pisaj po sirotinji.BordoArmy88 je napisao/la:Pokusajte je napisao/la:Jel se ono kaze pisaj po sirotinji?
Cijela Tuzla jednu kravu muzla.
Edis Mulalic jedan je od nas!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Vise srece drugi put komsinice malena 
HEAD i MortemHZ NA APARATIMA, HAHAHAHAHAH

HEAD i MortemHZ NA APARATIMA, HAHAHAHAHAH
FORZA ZELJO
Mogu misliti sad HEAD lezi u kuci drma za pocetak andole, hoce prehlada da ga uhvati

Edis Mulalic jedan je od nas!
Meni nije samo jasno o kakvoj se destrukciji igre priča i o kakvom izležavanju? Pa najbolji igrač sarajeva Delač (za one koji ne znaju to je golman). Imali jedan šut u okvir gola i ukupno dvije poluprilike. Fakat ne kontam.
Komšije ne znam zbog cega se ljutite na nas. Vi biste trebali da se ljutite na svoje igrace. Pa u najvecim svjetskim derbijima je najbitniji rezultat. Koliko je derbija u svjetu odigrano sa žutim i crvenim kartonima i sada nesto pricate mi bili pregrubi. Zasto niste odgovorili na takav nacin igre, pa vas najbolji igrac je bio golman, mislim da to sve govori. Juce jedino ko se je kod vas isticao su bili Delac i mali Duljevic sve ostalo je bilo staticno i bezidejno. Barbaric i Tatomirovic isto dva veznjaka dodaju se dodaju i ona samo nabiju loptu, jednostavno niste imali sredine terena i tu smo mi ucinili prevagu i vodu okrenuli na svoj mlin.
Dosta je igraca kod vas koji ne zasluzuju da igraju u Sarajevu, oni imaju kvalitet imaju novac ali nemaju volje, i kao takvi ne mogu donijeti pozitivan rezultat
Dosta je igraca kod vas koji ne zasluzuju da igraju u Sarajevu, oni imaju kvalitet imaju novac ali nemaju volje, i kao takvi ne mogu donijeti pozitivan rezultat
I ja bih bio ljut da navijam za ovako losu ekipu. Hajde sto ne znaju, ali sto nece, to je strasno. 
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ja se ne ljutim na vas nego na naše "igrače", iliti narodski rečeno p.ičkice koji čuvaju noge, jer neće sutra moći izaći u kafanu ili na cuclanje šlaufa.Samo na njih se mogu ljutiti.damirc je napisao/la:Komšije ne znam zbog cega se ljutite na nas. Vi biste trebali da se ljutite na svoje igrace. Pa u najvecim svjetskim derbijima je najbitniji rezultat. Koliko je derbija u svjetu odigrano sa žutim i crvenim kartonima i sada nesto pricate mi bili pregrubi. Zasto niste odgovorili na takav nacin igre, pa vas najbolji igrac je bio golman, mislim da to sve govori. Juce jedino ko se je kod vas isticao su bili Delac i mali Duljevic sve ostalo je bilo staticno i bezidejno. Barbaric i Tatomirovic isto dva veznjaka dodaju se dodaju i ona samo nabiju loptu, jednostavno niste imali sredine terena i tu smo mi ucinili prevagu i vodu okrenuli na svoj mlin.
A što se grubosti tiče, pa mogli smo i mi isto tako igrati, ali za takvu igru moraš stisnuti muda ako ih imaš i ići na svaku loptu da pogineš ako treba, moraš htjeti, željeti...Veliki broj ekipa i u evropi svoj nedostatak određenog kvaliteta nadoknadi trkom, zalaganjem, požrtvovanjem.Što opet kod nas nije bio slučaj.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
batigol777
- Kontakt:
Hebote sto ih mulalic naspanova. Sarajevo je odigralo sramotno zeljo im nije dopustio dva pasa da odigraju. Hadziahmetovic kapa do poda mali je majstor ala pjanic
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, jurisicduska, RajvoSA03, Vanja8 i 36 gostiju.