pa šta uradi to od sebe bolanMCMXLVI je napisao/la:@bosnas idi spavaj bruda nisi dobar.
ajd sto si se kladio u avatar,sto si i u potpis
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa šta uradi to od sebe bolanMCMXLVI je napisao/la:@bosnas idi spavaj bruda nisi dobar.
@joker90,svaka cast sto si ga raskrinkaojoker90 je napisao/la:Vrijeme je i da bosnasa ovog razotkrijemo malo!Dosta si srao..
Ne pisi na ovoj temiMCMXLVI je napisao/la:Braco, hocete li mi halaliti?
Halalosum, ponijelo te jbg..MCMXLVI je napisao/la:Braco, hocete li mi halaliti?
A na isti nacin su nas dobili i Travnik i Slavija, samo su manje se valjali doduse. Nista posebno znaci, opet nase balerine krive. To za Jesu, apsolutno puna podrska, ovi sto ga tjeraju svakako veze nemaju o fudbalu! I nemoj sad prestajati pisati na ovoj temi, ziv se covjek na sve navikne, mozemo vala i na tu vodenu glavu na tvom avataru.MCMXLVI je napisao/la:Izgubi ja identitet moj zagorski...![]()
@Joker, Ma ja sam cijelu sedmicu toliko bio ubijedjen u nasu pobjedu i toliko siguran da nas oni nikako ne mogu uzeti. Ali jbg vidio si kako i na koji nacinOno je sramota, sramota velika za nas! Fakticki od amatera koji su samo zeljelji pobjedu vise nego mi. Pogledajte koliko samo slave pobjedu. Ja sam jos i dalje sokiran! Najgori derbi od kako znam za sebe.
Izvinjavam se ostaloj braci sto sam ih navukao na moju ideju, i vama ostalima sto od sada morate gledati brkatog na drugim temama foruma, jer ja se povlacim sa nase glavne teme.
Podrska Jesicu!
VEDRAN PULJIC!
Ma jok ba,kakav njihov stid!Zastone je napisao/la:pitam se samo da li se oni ovog stide.. jedino i najvise sto me zanima
Slazem se Hilmo.hilmo je napisao/la:Možda sam malo i dosadan sa pominjanjem te kup utakmice u Mostaru, ali to je najbolja utakmica koju smo odigrali ove sezone. Protivniku nismo skoro dozvolili kvalitetnu akciju. Igrali jako, tvrdo.
Isto su i oni juče odigrali, i dozvolili nam samo 5 šuteva, poražavajuće za ekipu koja je po utakmici znala šutirati i preko 20 puta.
To što je igrao Samir a ne Adnan je vjerovatno što Ado nije bio spreman.
Ne treba davati slobodne dane nego odman van grada na pripeme dok traje pauza. Oporaviti ove povrijeđene jer nas čeka još dosta utakmica do kraja polusezone.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 19 gostiju.