FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kada se izvlace parovi kupa ??
Kao sto sam napisao vec jednom,volio bih da dobijemo nekog sa prostora TK-a,da igraci ne moraju puno putovati..
Kao sto sam napisao vec jednom,volio bih da dobijemo nekog sa prostora TK-a,da igraci ne moraju puno putovati..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kad je izvlačenje parova za Kup, zna li neko? 
Odmjereno,stalozeno,Bez euforije..znalacki.
Husrefe kralju
Husrefe kralju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kad smo se vec dotakli stadiona, treba srusiti zapadnu tribinu, napraviti istok i obje spojiti sa sjeverom i imali bi cakum-pakum stadion za nase uvjete bgm. 
Napraviti lože, WC za neku UEFA licencu da se može igrati koje pretkolo i to je to.
Napraviti lože, WC za neku UEFA licencu da se može igrati koje pretkolo i to je to.
Izvlacenje za sljedeće kolo Kupa BiH je 14.10.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvlacenje za kup je u srijedu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Upravo sam odgledao snimak utakmice protiv Olimpica na mojatv, ono što je interesantno je to da smo prvi prekršaj napravili u 30', dok su mesari sa Otoke do tada napravili čak 12 prekršaja od toga pola je napravio "junac" Stanić, a da nije ni opomenu dobio!
Još nešto što mi je upalo u oči, a da sa stadiona nisam ni primjetio je to da se na istoku nalazilo blizu 100 gledalaca, što može potvrditi snimak utakmice, kako, zašto i ko im je to omogućio zaista ne znam, ali nije uredu prema ostalim gledaocima na stadionu!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Još nešto što mi je upalo u oči, a da sa stadiona nisam ni primjetio je to da se na istoku nalazilo blizu 100 gledalaca, što može potvrditi snimak utakmice, kako, zašto i ko im je to omogućio zaista ne znam, ali nije uredu prema ostalim gledaocima na stadionu!
Treba staviti neke reklame i riješit i taj problem dok se nova tribina ne napravi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da nije Gradski, mozda bi se do sad i napravio tako postepeno...sigurno bi bio bolji nego sto je sad...ovako posto je Gradski mora po tenderu, tj moraju da se ugrade gradski oci, pa da se ugradi izvodjac, pa upravitelj stadiona i ostali koji trebaju da se ugrade...Zato ce tribina koja je u Kaknju, ili Azmira u Simin Hanu kostala 500.000 maraka, na Grbavici, Kosevu ili Tusnju da bude milion i po maraka.Biki je napisao/la:Slicna je prica i oko Grbavice, iako u Tuzli ima nova tribina, bolji ste. Postoji u gradnji stadiona vise mogucnost gradnje prstena pa kad skupis para dizes na dva-tri nivoa. Fakat ste to mogli u Tuzli kad ste Sjever poceli bar malo nize i na Istok. Nije za usporedbu, ali Bayer Leverkusen je dugo imao stadion od 20-22000 pa ga u drugoj fazi, dogradise na preko 30000. Dobro, oni imau pare, ali kod nas se do sada moglo napraviti par stadiona od 10-12000 gledalaca i da igras u Evropi, poput Sirokog. Sramota da nam svima lekciju drzi Doboj-Kakanj!sonik24 je napisao/la:Iskreno, nisam htio nikad kvariti neku euforiju koja vlada u Tuzli sto se tice Slobode i izgradnje stadiona, a fakat mi nikad nije bilo jasno, zasto su napravili onoliku tribinu, kad naravno nece svi ici na nju ima jos strana oko terena, recimo da su napravili duplo manju, i s druge strane istu toliku, to bi vec bilo nesto, realno ne kontam sta su zamislili, jel da cijeli Tusanj bude u onoj visini, sto je tesko kad ostvarivo da se napuni, osim ako kad repka bude igrala nekad u buducnosti. Bas odudara od ostatka stadiona.solinas je napisao/la:i bas dobro si reko,i njima i stadionu isto yebem mater...i nemoj da mi ko slucajno replicira na post...yebo im projekat mater,dok se pocne istok,sjever ce propast onako nedovrsen,o zapadu da nepricamo..pa jel tesko zavrsiti sjever...zavrsiti da ti ne propada 4 miliona u vjetar u korov..
jeste jelde...netreba uhljupima u javnoj ustanovi bolji,i ovako im je dobar....mamicu im lopovsku,
tacno kada vidim kako neki klubovi to grade,povraca mi se,trebali su uraditi istok od nekih 4000,renovirati zapad i zdravo ba,do boljih vremena..
ali ne,bitno je ljudima prodat loj pod bubrege..pu yebem vam sve izrodi,niti mogu dalje,niti hoce dalje,niti daju klub,niti stadion...nista
chinaglia
nije covjek rekao nemoj dovoditi,nije lud,ali je rekao da se ja pitam,za te pare doveo bi spica,**** J E B A C A..
**** zvijer...
za vezni red ili bilo sta drugo moze i buranija iz nase lige,cisto za rotacije,i jacanje konkurencije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jedini nacin nesto da se uradi sa stadionom je da se da pod koncesiju Slobodi, grad baca u bunar novac za JP stadion Tusanj, nisu sposobni ocistiti stadion i jos neko treba da cisti stadion za njih, plate idu, ne rade nista.....posao iz snova, mati ih ne bi bolje uhljebila....Velika sramota za grad i ljude koje vode grad.
Edit: Treba pokrenuti akciju da se razyebe ta firma i uhljupi iz te firme i da se stadion vrati Slobodi ili da pod koncesiju, a ne da se pravi akcija ciscenja za nehljebovice iz JU stadion Tusanj.
Edit: Treba pokrenuti akciju da se razyebe ta firma i uhljupi iz te firme i da se stadion vrati Slobodi ili da pod koncesiju, a ne da se pravi akcija ciscenja za nehljebovice iz JU stadion Tusanj.
Ili da se promijeni rukovodstvo firme I postavi covjek koji ce to sve dotjerat I natjerat one uhljube da rade ili ih rastjeratSkver je napisao/la:Jedini nacin nesto da se uradi sa stadionom je da se da pod koncesiju Slobodi, grad baca u bunar novac za JP stadion Tusanj, nisu sposobni ocistiti stadion i jos neko treba da cisti stadion za njih, plate idu, ne rade nista.....posao iz snova, mati ih ne bi bolje uhljebila....Velika sramota za grad i ljude koje vode grad.
jedino sto bi imalo,kakvog takvog odjeka je skandiranje sa sjevara...da se ori..prozivati ih poimenke,lopovi hocemo stadion,
ili stadion slobodi,nesto...napraviti velikiiii transparen i postaviti na sjever,tipa,hlupam
STADION JE RUGLO;BAGRO JEL VAS SRAMOTA
i nemora se to tako odraditi,samo kazem,od tastature nema nista..jedini,koji mogu izvrsiti neki pritisak,su navijaci,
jel njih ocigledno boli ****,po meni najjaci transparent bi bio
JASMINE ZAVRSI OVO RUGLO OD STADIONA
ili stadion slobodi,nesto...napraviti velikiiii transparen i postaviti na sjever,tipa,hlupam
STADION JE RUGLO;BAGRO JEL VAS SRAMOTA
i nemora se to tako odraditi,samo kazem,od tastature nema nista..jedini,koji mogu izvrsiti neki pritisak,su navijaci,
jel njih ocigledno boli ****,po meni najjaci transparent bi bio
JASMINE ZAVRSI OVO RUGLO OD STADIONA
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze se to rijesiti, velika je lova koju neki klepaju u igri 
Pa samo zamislit imas oko 1000 do 1200 platu, redovna na gradskom buudzetu, sve redovno zdrastvo, staz, a nikakvog posla, nikakve odgovornosti, nit radnog vremena, dodes na Tusanj popije kafu, rekreativno prostetas krug oko stadiona, pogledas koji trening, I to je to. Imas radnika kojim je samo posao sjest na kosilicu I pokosit tusanj, I brinut se o linijama na terenu, I to je to, ostali duboka hladovina.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je jednom prilikom Husic pricao o ovim parazitima koji vode stadion, vjerujte mi na rijec bolje da ne znate
...to je takva olos I sljam kojoj cisto puta tuki I za Slobodom i za nekim redom I ugledom. ...ljudi uzimaju strasan kesh I mislim da je krajnje vrijeme da se parolama i skandiranjem pocnu prozivati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
FK Sloboda - FK Olimpic
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Beduin
- Kontakt:
Obecani reprogram nikako da ispostuju, napokon da se krece kako treba, a mi bismo Jasminu porucili da nam i stadion napravi, hhh. Cekam sad adekvatan odgovor Slobode72.
Al i mene nervira otvoreni Istok gdje sve vise gledaoca besplatno prati tekmu. Moraju to reklamom kakvom zatvoriti.
Al i mene nervira otvoreni Istok gdje sve vise gledaoca besplatno prati tekmu. Moraju to reklamom kakvom zatvoriti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uvijek kad gledam preglede Travnika Kuadio radi cuda protivnicima,defintivno ga treba pokusat dovesti strasan igrac.Nezz kako je Sarajevo pustilo ovakvog igraca bolji je od svih njihovih krila.
Jos kada bi ti upalo u oci onako primitivno skandiranje i **** grada Sarajeva i gostujuce ekipe rekao bih aferim.Pasha_car_aga je napisao/la:Upravo sam odgledao snimak utakmice protiv Olimpica na mojatv, ono što je interesantno je to da smo prvi prekršaj napravili u 30', dok su mesari sa Otoke do tada napravili čak 12 prekršaja od toga pola je napravio "junac" Stanić, a da nije ni opomenu dobio!
Olimpic vas je jedini podrzavao kada ste ispadali a onako u kolektivnom transu da se psuje nigdje nismo dozivjeli sem u Tuzli.
Neka vam je sretno.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta se psovalo?lupus je napisao/la:Jos kada bi ti upalo u oci onako primitivno skandiranje i **** grada Sarajeva i gostujuce ekipe rekao bih aferim.Pasha_car_aga je napisao/la:Upravo sam odgledao snimak utakmice protiv Olimpica na mojatv, ono što je interesantno je to da smo prvi prekršaj napravili u 30', dok su mesari sa Otoke do tada napravili čak 12 prekršaja od toga pola je napravio "junac" Stanić, a da nije ni opomenu dobio!
Olimpic vas je jedini podrzavao kada ste ispadali a onako u kolektivnom transu da se psuje nigdje nismo dozivjeli sem u Tuzli.
Neka vam je sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.