Jesil slucajno gledo do kraja jucerasnji mec izmedju c9 i fnatica? Ja sam gledo do pola i prekino jer sam mislio da ce ih fnatic lako dobit, s obzirom koliku su Prednost imaliAjsKjub je napisao/la:Sutra počine svjetsko prvenstvo u LoLu, pošto od mog C9 ne očekujem ništa, preostaje mi da bordim/tipujem na CLG.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
naprijed rejal
Fanatic bio MNOGO jaci i desio se team fight, op darius napravi pentu i C9 zavrsi game, nekako vise slucajno - fanatic nije bio zajedno i ovi naprave pentu. Ali je Fanatic jaci defSanto je napisao/la:Jesil slucajno gledo do kraja jucerasnji mec izmedju c9 i fnatica? Ja sam gledo do pola i prekino jer sam mislio da ce ih fnatic lako dobit, s obzirom koliku su Prednost imaliAjsKjub je napisao/la:Sutra počine svjetsko prvenstvo u LoLu, pošto od mog C9 ne očekujem ništa, preostaje mi da bordim/tipujem na CLG.
Nemoj me yebat da je balls napravio pentudelko je napisao/la:Fanatic bio MNOGO jaci i desio se team fight, op darius napravi pentu i C9 zavrsi game, nekako vise slucajno - fanatic nije bio zajedno i ovi naprave pentu. Ali je Fanatic jaci defSanto je napisao/la:Jesil slucajno gledo do kraja jucerasnji mec izmedju c9 i fnatica? Ja sam gledo do pola i prekino jer sam mislio da ce ih fnatic lako dobit, s obzirom koliku su Prednost imaliAjsKjub je napisao/la:Sutra počine svjetsko prvenstvo u LoLu, pošto od mog C9 ne očekujem ništa, preostaje mi da bordim/tipujem na CLG.
naprijed rejal
ko vrati ovog kloca na forum
gdje ces navijati za fnatic, nema gorih prevaranata u CS:GO-u 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Priznaj da sam ti falio (nohomo)miki_92 je napisao/la:ko vrati ovog kloca na forum
gdje ces navijati za fnatic, nema gorih prevaranata u CS:GO-u
Ma ne pratim cs, dusa me zabolila kad sam vidio da su izgubili
naprijed rejal
a brate monotono tamo na spanskom pdf-u samo Dzoni nekad zatrolaSanto je napisao/la:Priznaj da sam ti falio (nohomo)miki_92 je napisao/la:ko vrati ovog kloca na forum
gdje ces navijati za fnatic, nema gorih prevaranata u CS:GO-u![]()
![]()
Ma ne pratim cs, dusa me zabolila kad sam vidio da su izgubili
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nisu htjeli dusmani da me unbanuju, moradoh novog sveca da napravim 
naprijed rejal
Ljudi da vas pitam valjal ovaj LOL čemu?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Logično, bio u delirijumu nakon Darius pente (balansiran heroj lol). Morao pustit sebi Space Jam pjesmu nakon silnih zakucavanja.Santo je napisao/la:Jesil slucajno gledo do kraja jucerasnji mec izmedju c9 i fnatica? Ja sam gledo do pola i prekino jer sam mislio da ce ih fnatic lako dobit, s obzirom koliku su Prednost imaliAjsKjub je napisao/la:Sutra počine svjetsko prvenstvo u LoLu, pošto od mog C9 ne očekujem ništa, preostaje mi da bordim/tipujem na CLG.
Igram tamo još negdje od kraja srednje [znači 3,5 sezone/godine već igram) i nikad mi nije dosadilo, a vrijedi istaći i kako je ubrzo postala najigranija igra svih vremena.BvB09 je napisao/la:Ljudi da vas pitam valjal ovaj LOL čemu?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Marsal je napisao/la:Skino GTA V sa skidrow-ove stranice, igr'o jedna 2-3 sata i zayebavao se, mati draga šta je ono, kakva je ono igrica.![]()
![]()
![]()
Ma ono je podmornica![]()
![]()
![]()
Na čemu igraš? Konfiguracija?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Marsal
- Kontakt:
Na stari računar ovo nabacioHigh je napisao/la: Na čemu igraš? Konfiguracija?
Radeon R7 260X 2GB DDR5
AMD FX 6300 3.5 ghz
8 GB DDR 3
Maticna As Rock pro 3
Cooler Master B600 ver. 2
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Problem LoL-a je to sto je ustvari predobar i onda ga ne mozes prestati igratiBvB09 je napisao/la:Ljudi da vas pitam valjal ovaj LOL čemu?
Skinuo Far Cry 3, instalirao, kad idem na play uvijek mi izbacuje Uplay i da ubacim kod, moze li se ovo zaobici?
Mia San Mia
Mozda ima crack ili patch da ne trazi kod, pogledaj na google.R32 je napisao/la:Skinuo Far Cry 3, instalirao, kad idem na play uvijek mi izbacuje Uplay i da ubacim kod, moze li se ovo zaobici?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima crack oko 200-300 mb zauzima ( dok sam nekad igrao nije prelazio 20 mb
)
Ali kad ga kopiram gdje treba nema zamjene za neki fajl, kao sto je do sad, ili nekad bilo
Ali kad ga kopiram gdje treba nema zamjene za neki fajl, kao sto je do sad, ili nekad bilo
Mia San Mia
probaj zalijepiti u folder Ubisoft Game Luncher. Ili daj link tog patcha i odakle si igru skinuo da pogledam.R32 je napisao/la:Ima crack oko 200-300 mb zauzima ( dok sam nekad igrao nije prelazio 20 mb)
4.10.2009.
Ajde momci molim vas, postoji li nesto na fazon fife world, sto se prije igralo na originu? Pozelio sam ultimate team ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Narodnim rječnikom: uradi apdejt directx-amoj uzor-S.G je napisao/la:
Pomozite ako Boga znate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.