NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

AdiFKS
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la AdiFKS » 27 sep 2015, 19:27

To bio neki belaj u Tr?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 sep 2015, 19:37

AdiFKS je napisao/la:To bio neki belaj u Tr?
Kako sam cuo istukli neke sarajlije na zitarnici a kako pisu izgleda da je jedan lose prosao..

"Prema našim saznanjima, jednom navijaču Željezničara ukazala se pomoć, a težina povrede još nije poznata."

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 03 okt 2015, 16:24

Kakva prilika na pocetku ccc.. napadaju, to je dobro.. ako ovako nastave u drugom poluvremenu mislim da bi moralo uci u mrezu :pray: :pray:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 03 okt 2015, 17:21

Tako je!!! Kad nas svi otpisu dignemo se.. feniks je mala maca za nas hahaha.. :tralala:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 03 okt 2015, 18:10

Gerilactr je napisao/la:Samo travnik evo mene opet sta sam ti ja na početku rekao sta ce biti,a ti hvališ sve nove vidiš da si zelen i da pojma nemaš a kurcis se nesto i praviš se neki znalac poklopi se bolje ti je
kako si ti ?

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 okt 2015, 18:54

SamoTravnik je napisao/la:
Gerilactr je napisao/la:Samo travnik evo mene opet sta sam ti ja na početku rekao sta ce biti,a ti hvališ sve nove vidiš da si zelen i da pojma nemaš a kurcis se nesto i praviš se neki znalac poklopi se bolje ti je
kako si ti ?
Hajde jbg reci čovjeku kako si šta ima veze nemoj se ljutiti... :rol: :rol: :rol:

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 03 okt 2015, 20:38

Sve je ovo dobro ljudi al ako sljedeće kolo ne sataremo Mladost u Travniku ovo ne vrijedi puno. Sad nam je šansa za opstanak. Sljedeća 4 kola bi mogla biti presudna. Moramo tu isčupat barem 7 bodova za kolku tolku stabilnost.
NAPRED TRAVNIK

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 03 okt 2015, 23:14

A sto se nisi javio prije dva kola picketino vi isti po fejsbuku prozivate te iste
igrače i pljujete po njima a kad malo krene ko vi ste uz travnik i vi navijači nabijem vas na ****

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 okt 2015, 23:57

Eto ti si navijač.Nije ni počelo prvenstvo već si počeo srati kako nemamo ama bas nikakvu sansu.Mi nismo tvrdili da cemo ostati nego da je tu to negdje i da cemo voditi zestoku borbu za ligu 12.I to se upravo i desava.Bili smo u pravo sve.Mozda cemo opet izgubiti par za redom ali bicemo u igri do samog kraja.
I preziviti jarane budi uvjeren u to...I ti i sva qovna po čaršiji koji godinama pljuju po klubu pa se zavuku u mišje rupe na kraju...

Gerilactr
Kontakt:

Post Postao/la Gerilactr » 04 okt 2015, 00:39

Ma znaš šta jarane boli me **** i za tobom i za Travnikom imam ja pametnijeg posla nego da se stobom prepucavam i brinem hoćel travnik ostat u ligi doviđenja

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 04 okt 2015, 09:14

Pa kad te boli k za Travnikom sto si stavio to ime na ovom forumu ? Momci koji stoje iza tog imena zive za svoj grad i klub i nece sigurno nikad reci da ih boli ona stvar..Doviđenja i prijatno, takvi levati ko ti nam ne trebaju ovdje.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 05 okt 2015, 14:08

Matemotika je napisao/la:Sve je ovo dobro ljudi al ako sljedeće kolo ne sataremo Mladost u Travniku ovo ne vrijedi puno. Sad nam je šansa za opstanak. Sljedeća 4 kola bi mogla biti presudna. Moramo tu isčupat barem 7 bodova za kolku tolku stabilnost.
NAPRED TRAVNIK
Ne kažem da ne možete pobijediti, mi ako izvućemo i bod u Travniku, bit će dobro, ali da ćete satrati Mladost, to teško.
Iako smo novajlije u PL, do sada nas niko nije rasturio. Bit će to teška i tvrda utakmica sa jednim ili dva pogodka.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 05 okt 2015, 14:53

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Matemotika je napisao/la:Sve je ovo dobro ljudi al ako sljedeće kolo ne sataremo Mladost u Travniku ovo ne vrijedi puno. Sad nam je šansa za opstanak. Sljedeća 4 kola bi mogla biti presudna. Moramo tu isčupat barem 7 bodova za kolku tolku stabilnost.
NAPRED TRAVNIK
Ne kažem da ne možete pobijediti, mi ako izvućemo i bod u Travniku, bit će dobro, ali da ćete satrati Mladost, to teško.
Iako smo novajlije u PL, do sada nas niko nije rasturio. Bit će to teška i tvrda utakmica sa jednim ili dva pogodka.
Vjeruj da je sve do motivacije igraca, kako oni budu raspolozeni takav ce i rezultat biti, ako se nafuraju kao protiv Sarajeva, Celika, Zelje onda bi mogli primiti 2-3 komada, ako budu upisali unaprijed 3 boda i opustili se moze lako da vi nama toliko utrpate. Ja vas ne smatram lakim protivnikom i znam da ce biti fina utakmica a zbog dobre atmosfere u ekipi nadam se pobjedi. Dobrodosli i nek' bolji pobjedi.

btw. gledao sam slike vaseg stadiona i mogu reci samo svaka cast.. kad se sve zavrsi bit ce pravo fin stadion :clap:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 okt 2015, 17:11

FKMLADOSTDK je napisao/la:
NAPRED TRAVNIK
Veliki respekt prema vama.Iskreno mislio sam da necete 15 bodova uzeti u sezoni.Gledao sam par vasih meceva i svaka vam čast.
Lično mislim da ce biti veoma teska utakmica i sa bilo kakvom pobjedom bio bi prezadovoljan.
Travnik puno teze igra protiv ekipa koje nisu ime u BH .Nadam se da ce momci gristi i da se nece ponoviti Radnik i Slavija.
Veoma oprezan treba biti jer vi ste kvalitetom upravo u rangu tih ekipa...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 05 okt 2015, 22:45

Ma to je to. Svi kontamo garant isto, koga cemo pobijediti ako njih necemo i ako njih ne pobijedimo onda i nezasluzujemo ostanak u PL. Ustvari, u PL se mogu kvalitetom izdvojiti, po mom misljenju, samo 4-5 ekipa, svi mi ostali smo priblizno tu negdje i svi cemo se boriti za to 10. mjesto, a ni tih 4-5 nisu sad nekim kvalitetom daleko od nas. Ujednaceniji smo nego engleska liga. Prije sam pratio englesku ligu, bundes ligu, ali su one mala maca za nasu PL. Interesantnija mi je utakmica Drina-Rudar nego tamo neki velikani, jos i linkove tekmi trazim po netu. Sto se utakmice tice, ko da gledam, bice tamam za srcanog i Vama i nama. Sretno Vam u nastavku takmicenja i vidimo se 18.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 okt 2015, 01:18

Ko ono rece Kouadio vam ne valja :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 06 okt 2015, 01:22

Sarajlijc@ je napisao/la:Ko ono rece Kouadio vam ne valja :D
Najbolji igrac trenutno u ligi. Nema odbrambenog koji ga moze cuvati. Cudi me koji je retardo pustio onakvu igracinu iz Sarajeva na posudbu. Steta za Travnik jer cete ga sigurno vratit na polusezoni. Travniku isto cestitam zasluzenu pobjedu cistu kao majcina suza

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 06 okt 2015, 12:33

rpc81 je napisao/la:
Najbolji igrac trenutno u ligi. Nema odbrambenog koji ga moze cuvati. Cudi me koji je retardo pustio onakvu igracinu iz Sarajeva na posudbu. Steta za Travnik jer cete ga sigurno vratit na polusezoni. Travniku isto cestitam zasluzenu pobjedu cistu kao majcina suza
Malo ga previse uzdizes, jest dobar al' daleko je od najboljeg, ne gledas ga svaku utakmicu nego samo imas dojam od prosle utakmice ili od onoga sto vidis na pregledima, zna on i lose odigrat, dosta gresaka itd ali da je dobar igrac, dobar je sigurno.. da ce ga vratiti u Sarajevo 99% nece jer bi njima bio visak i nemaju oni prostora za njegove greske ako misle da osvoje ligu, dok kod nas moze da igra i lose i dobro.. i bolje je da kod nas zavrsi sezonu i digne formu pa onda da mu produze ugovor i uzmu ga sebi..

Sutra nam igraci idu u Fojnicu da se pripreme za Mladost dok je ova pauza..
btw. hvala ti za cestitku iako smo je dobili i na stadionu sto dovoljno govori o vama, svaka cast i da se izvucete iz ove krize :thumbup:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 07 okt 2015, 12:54

rpc81 je napisao/la:
Ma kakav on.Pojma nema.Ni slučajno ga nemojte nazad u Sarajevo.Sepa na jednu nogu corav spor,alkoholicar pusi,i travuljinu voli ,zna i crtu povuć.Bjezi ostavite ga Travniku qurcu ne valja nek se ovdje yebu s njim... :mrgreen: :lol:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 okt 2015, 22:31

sa kim igrate prijateljsku za vikend? borac ili slavija?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.