Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Trasimaco
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Trasimaco » 14 maj 2010, 18:25

Ne, mislim da ce biti vise. Pogotovo zbog cinjenice sto je toliko klubova umijesano. 25 miliona minimum.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 14 maj 2010, 19:49

Silva je igracina,pravi pley,i vrlo je izvjesno da ce doci ali sta mislite koju formaciju Fergie da igra s njim?
Sigurno je da ce doci jos jedan napadac klasni jer Berbu mora otjerati ali ja iskreno mislim da neko mora igrati iza Silve jer se u Engleskoj mnogo vise trci nego u Spaniji.
Zaista ne znam jer ga nisam nikad gledao u 4-4-2 u sredini,jest neke utakmice u repki igrao u toj formaciji ali na desnom krilu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 maj 2010, 20:09

----------Rooney--------
---Nani----------Silva---
:o
FK Pjetlovi

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 14 maj 2010, 20:22

reds je napisao/la:----------Rooney--------
moguce da i tako igra ali u tom slucaju onda mora doci neki polovni napadac ako zeli sjediti na klupi i igrati protiv malih klubova.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 maj 2010, 21:02

reds je napisao/la:----------Rooney--------
Mislim da ce tu igrati Valencia, a da ce Silvu prekomandovati u sredinu, posto je dobar tehnicar i tu bi od njeg bilo vise hajra... npr. ja bih ga stavio odma iza napadaca, ono ofanzivni vezni... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 maj 2010, 22:52

------------Lloris---------------
-Fabio-Vidic--Ferdinand-Evra
-----------Flatcher-----------
--Valencia-----------Nani-----
------------Silva------------
-----Rooney------Dzeko-----

nesto ovako ? :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 maj 2010, 23:33

Furymaker je napisao/la:------------Lloris---------------
-Fabio-Vidic--Ferdinand-Evra
-----------Flatcher-----------
--Valencia-----------Nani-----
-----Rooney------Dzeko-----

nesto ovako ? :D
Umjesto Fabia ide Raffael :D :D

A moze i ova formacija

------------Lloris---------------
-Rafael-Vidic--Ferdinand-Evra
----Flatcher-----Hargraves----
--Valencia----------------Nani--
----------------------Rooney------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 maj 2010, 01:06

------------Van der Sar---------------
-Rafael---Vidic---Ferdinand---Evra-
----------------Fletcher---------------
---Valencia--------------------Nani---
------------------Silva-----------------
----------Rooney------Dzeko---------

Ovo... s tim sto krila vise nisu krila nego bocni vezni igraci... a sta ja znam, ne mozes vise bit pametan... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 maj 2010, 01:12

Evo za sljedeću godinu:
..........Van der Saar
G.Neville - Rio - Vidić - Evra

.....Flečo - Anderson...........

Valencia...................Nani

.............Silva

..........Rooney :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 maj 2010, 03:42

slika

Evo Haviera :D Chicharito slika..
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 maj 2010, 09:43

Chicharito i Owen ce biti 3 i 4 napadaci. Rooney je prvi,ostaje nam vidjeti ko ce biti drugi. Berbatov sigurno odlazi,nema od njega koristi vise. Ustvari,nikada nije ni bilo. Necemo mi dovesti nekog extra napadaca i Silvu. Jednog od njih da,al oba ne. Jednostavno nam ne odg. Valencija,nani i silva nemogu skupa igrati u formaciji 4-4-2,jer bili bi onda preofanzivni. Ja bih vise volio da dodje Milner i Dzeko i da se vratim onoj nasoj klasicnoj formaciji.

Mislim da bi trebali i golmana rijesiti ove godine,ima potencijala na trzistu. Buffon,Akinfeev i Loris su odlicni. Bilo kojeg da dovedu,napraviti ce odlican potez.

Obrana je dobra,tu netreba nista dirati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 09:47

Imam osjecaj da ce ovaj mali eksplodirati , mislim da je opet SAF "nabo" u odlicnog igraca

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 15 maj 2010, 10:03

majestic24 je napisao/la:Chicharito i Owen ce biti 3 i 4 napadaci. Rooney je prvi,ostaje nam vidjeti ko ce biti drugi. Berbatov sigurno odlazi,nema od njega koristi vise. Ustvari,nikada nije ni bilo. Necemo mi dovesti nekog extra napadaca i Silvu. Jednog od njih da,al oba ne. Jednostavno nam ne odg. Valencija,nani i silva nemogu skupa igrati u formaciji 4-4-2,jer bili bi onda preofanzivni. Ja bih vise volio da dodje Milner i Dzeko i da se vratim onoj nasoj klasicnoj formaciji.

Mislim da bi trebali i golmana rijesiti ove godine,ima potencijala na trzistu. Buffon,Akinfeev i Loris su odlicni. Bilo kojeg da dovedu,napraviti ce odlican potez.

Obrana je dobra,tu netreba nista dirati.
I ja bih vise volio milnera i dzeku nego silvu jer s njim Fergie mora igrati 4-5-1 a i meni je puno draza 4-4-2,jer s njom smo najcesce igrali proslu i pretproslu sezonu kad smo uzeli trofeje.
Ja bih u obrani vise vremena dao Evansu jer je Rio vec poceo dosta slabiti.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 maj 2010, 13:01

Ben Foster is in talks with Birmingham City after they agreed a deal with Manchester United, skysports.com can confirm.

Birmingham are in need of a new number one as loan-star Joe Hart is returning to Manchester City following his highly successful stint at St Andrews.

Blues boss Alex McLeish failed with his efforts to keep Hart for another 12-months and so turned his attentions to the red-half of Manchester, and has now agreed a deal with United for Foster.

It is understood Birmingham have agreed a fee in the region of £5million and that Foster is now in talks with the club.

England international Foster has seen his chances limited at United this term, which has cost him a place at the World Cup finals.

His agent Lee Payne has confirmed to skysports.com that his client is in talks with Birmingham.

"We are close to agreeing a deal," he told skysports.com.

"The two clubs have agreed a fee and given us permission to talk to Birmingham.

"We fully expect the deal to be completed either this weekend or the start of next week."
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2010, 14:06

Sretno mu. Nije los golman, ali nije za Uniteda. Ne bi me cudilo da vec sljedece sezone bude reprezentativac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 maj 2010, 14:12

Cartman je napisao/la:Sretno mu. Nije los golman, ali nije za Uniteda. Ne bi me cudilo da vec sljedece sezone bude reprezentativac.
Kakvi su sve prodefilovali na golu Engleske, ispade da je Seaman zapravo golman i po... ipak, ja mislim da je Hart onaj golman kojeg je Engleska dugo cekala... vezano za Fostera, tacno je to sto si kazao, dobar, ali ne za United... nama je slijedece sezone odlican VdS, a slijedece ljeto bi trebali da uzmemo novog koji je u stanju da zamijeni VdS-a, iako to moze malo koji golman na Svijetu... ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 maj 2010, 14:39

Ja bih osobno za golmana želio Llorisa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 maj 2010, 15:01

Potvrđeno: Manchester United ne odustaje od Edina Džeke!

Kako smo to nedavno pisali, i danas je stigla potvrda informacije da je slavni Manchester United i dalje zainteresovan za napadača Wolfsburga i fudbalske reprezentacije BiH Edina Džeku.

Engleski dnevni list "Times" u svom današnjem izdanju navodi da iz Manchestera i dalje prate razvoj situacije oko bh. internacionalca, a koji se još uvijek nije izjasnio oko svoje budućnosti u Wolfsburgu, te da još uvijek nije donio konačnu odluku.

Mediji na otoku navode da je Džeko ove godine već igrao protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka, a ozbiljan interes za njega su još izrazili Manchester City, Arsenal i AC Milan.

Portal 24sata.info je prije sedam dana i objavio informaciju da je trener Manchester Uniteda Alex Ferguson čak spreman dati 27 miliona funti (oko 30 miliona eura) za 24-godišnju bh. zvijezdu, te da bi Džeko tako odmah mogao zaigrati u prvom timu, uz Wayne Rooneya, što su engleski mediji tada naveli kao izuzetno primamljivu ponudu za koju plodan strijelac poput Edina Džeke nebi mogao odoljeti.

Edin Džeko je i ove sezone pokazao čudesnu formu sa Wolfsburgom, pa iako se klub "mučio" čitavu sezonu, bh. reprezentativac je postigao impresivnih 28 golova u svim klupskim takmičenjima.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2010, 15:17

Dimitar Berbatov has attracted tentative interest from Bursaspor, who are second in the Turkish league, but there is no expectation at Old Trafford that the former Bulgaria forward will be sold.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 15:51

Pa golmana vjerovatno necete dovoditi za slijedecu sezonu. Nije SAF bezveze produzio ugovor VDS-u. Uostalom, Aulas je rekao da Lloris nece napustati klub.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.