Ne mogu vam opisat kako sam se jucer osjecao posranim.. uostalom kao i vecina nas. Ali evo, novi dan nova nafaka.
Idemo dalje. Odgledah ovaj pregled kola i priču Ješića pa mi to uliva malo optimizma. Rekao je da će prekosutra ići na mini pripreme, a između redova je rekao da će im tu j3bat znanje. I treba!
Pročitao sam sad i ove sve silne postove od sinoć, pa dosta je ispričano i gluposti, besmislica a ima i stvari koje treba izdvojit.
Ja bi također da se pridružim ekipi koja je protiv klana! Zna se koji su to igrači, sad se već sve zna. I dosta je više!
N E M O G U Ć E je da ne valjaju silni treneri koje smo promjenili a J E B E N I tatomirović da je igračina i pol koja mora biti u prvom sastavu! Nemoguće je da nam **** lijevog beka već 3 godine igra bogalj koji ne zna napravit dobar centaršut!
Zatim Radovac, drag mi je, bez obzira na glupost koju je nedavno uradio, i neka on dobija priliku, ali umjesto da bude zahvalan, i tu zahvalnost pokazuje tako što će bit sve bolji i bolji na terenu on stagnira cijelu ovu sezonu. Ali neka, ima mjesta koliko hoćeš za takve.. u Olimpiku!
Naveo sam samo ovu trojicu, jer to je trojac za kojeg ja mislim da nije dostojan prvog sastava!! Ali nikako pored Kovačevića, Mihojevića, Ikandea, Bekića koji kad god su dobili šansu, tu šansu su do maximuma koristili i pokazali da mogu!
Naravno Radovac nije klan-boy, tu ću još da spomenem dzemicu, koji kako neko reče sinoć djeluje kao šejtan! Baš je šejtan! Zavađa igrače i ruši atmosferu! Eto koga treba suspendovat a ne Stepanova!
Uglavnom, zaboravit jučerašnju utakmicu, jer nije nešto ni bitna (osim toga što je derbi...), mi smo 3 boda iza Slobode, sa kojom igramo za 2 kola. Tako da se ne sekiram i ne sumnjam uopšte da će Ješić pokazat zašto ga zovu imperator i kasapin .
Toliko. I halalite i meni zbog ovog avatara, trudit ću se da što manje pišem do 18. kola