FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

lupus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la lupus » 05 okt 2015, 18:27

Ko je bio na utakmici zna o cemu pricam.Niko nije zamjerio ali taj osjecaj kolektivnog primitivizma ne mogu i ne zelim a da ne istaknem.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 okt 2015, 18:28

Na svakom stadionu u Bosni i Hercegovini od Premijer lige do šaban lige se psuje protivničkom treneru i gračima, ti kao da od jučer pratiš BH nogomet.

A ako mislis psovanje sarajeva i selje, to je klasika, bude svaku utakmicu.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 05 okt 2015, 18:30

Ne bih se slozio i sirio temu.Sretno vam bilo u nastavku prvenstva.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 okt 2015, 18:32

Pasha_car_aga je napisao/la:Upravo sam odgledao snimak utakmice protiv Olimpica na mojatv, ono što je interesantno je to da smo prvi prekršaj napravili u 30', dok su mesari sa Otoke do tada napravili čak 12 prekršaja od toga pola je napravio "junac" Stanić, a da nije ni opomenu dobio!

Još nešto što mi je upalo u oči, a da sa stadiona nisam ni primjetio je to da se na istoku nalazilo blizu 100 gledalaca, što može potvrditi snimak utakmice, kako, zašto i ko im je to omogućio zaista ne znam, ali nije uredu prema ostalim gledaocima na stadionu!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
I ja sam bio na istoku prvo poluvrijeme (imam sezonsku al eto) i prebrojao sam vise od 100 ukljucujuci i cosak prema sjeveru...
& $ ?

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 okt 2015, 18:33

lupus je napisao/la:Ne bih se slozio i sirio temu.Sretno vam bilo u nastavku prvenstva.
Sto si uopste onda i pisao ovo. :urnebes: Sretno. :thumbup:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 05 okt 2015, 18:51

kad bi se kako na istoku mogao postavit prostor za reklame a i tako onemogucit da se gleda utakmica sa istoka, a i ljepse bi bilo.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 05 okt 2015, 18:51

Vjeruj nije bas toliko smijesno,naprotiv.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 19:04

odgledah sad opet dobar dio snimka,onako opustajuce,necuh nigdje masovno i histericno **** olimpica i varesanovica,gracica ili bilo cega..
ono KOLEKTIVNO kako nam lupus docara,znaci to je histerija od **** covjece,znaci da grmi :roll:
a toga inace ima na svim stadionima,odgledaj snimak seljovaca i pitara i samo slusaj one kocijase,nemoras se naprezati,cuje se dobro,simfonijski orkestar i nadmetanje u socnijim psovkama..to nije nista cudno ni na jednom stadionu u svijetu,pogotovo kod nas..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 19:16

momci na ovom filmu o teti Tidzi tacno na 2.29 zaustavite,ovaj momak sto se penje uz stepenice,u plavoj majici,cini mi se da ga zovu guso....
koji je on faktor inace cime se bavi sad

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 05 okt 2015, 19:49

klma1 je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Upravo sam odgledao snimak utakmice protiv Olimpica na mojatv, ono što je interesantno je to da smo prvi prekršaj napravili u 30', dok su mesari sa Otoke do tada napravili čak 12 prekršaja od toga pola je napravio "junac" Stanić, a da nije ni opomenu dobio!

Još nešto što mi je upalo u oči, a da sa stadiona nisam ni primjetio je to da se na istoku nalazilo blizu 100 gledalaca, što može potvrditi snimak utakmice, kako, zašto i ko im je to omogućio zaista ne znam, ali nije uredu prema ostalim gledaocima na stadionu!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
I ja sam bio na istoku prvo poluvrijeme (imam sezonsku al eto) i prebrojao sam vise od 100 ukljucujuci i cosak prema sjeveru...

Bravo momci! odlicno zapazanje ! i meni je to bas zapelo za oko nije ok da se to dozvoli .Ja kupio 2 sezonske a oni dzaba gledaju ajd to halal ,nego losa slika ide putem malih ekrana bas ruzno za pogledati nadam se da ce neko sugerisati na to a znam da i ovdje ima uticajnih u klubu pa bujrum reagujte :D .Jos kad bi kamere bile tamo na istoku ,al ok vjerovatno tehnici je lakse raditi kako trenutno rade ....A to otom potom ....

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 05 okt 2015, 20:07

neka ima nas koji nemamo para neka istoka :bih: :bih:

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 05 okt 2015, 20:16

kolko ste glupi s tim pametovanjima ! pustite svijet, ko ti je kriv ako si kupio dvije sezonske i placas ulaz, neko je i odrasto na tom istoku, da bogdom mozemo svi na taj istok ! boze sacuvaj koliko postova o 50 ljudi od kojih garantujem 90 % nije imalo za karte, jer ko bi se przio na suncu tamo i stojao citavo vrijeme, a ne lijepo sjedio na tribinama ? popustite sa glupostima molim vas, nista lijepo se ne moze procitati u pm
1919 <3

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 20:17

solinas je napisao/la:momci na ovom filmu o teti Tidzi tacno na 2.29 zaustavite,ovaj momak sto se penje uz stepenice,u plavoj majici,cini mi se da ga zovu guso....
imal iko

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 okt 2015, 20:25

solinas je napisao/la:
solinas je napisao/la:momci na ovom filmu o teti Tidzi tacno na 2.29 zaustavite,ovaj momak sto se penje uz stepenice,u plavoj majici,cini mi se da ga zovu guso....
imal iko
Mrzi me da gledam snimak ali znam gusu i on ti je novinar vidiportala bio, ne znam jel jos uvijek. Ne znam da je neki faktor ali se slepao oko slobode i ispijao kafe s vojvodom, znam ga ja jos dok je klinac bio...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 20:30

znam ga otprije,bas me zanima placa li on boravak u toj lozi gore
znam sta je bio,i sta je pisao,zato pitam sta radi sad

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 05 okt 2015, 20:31

ocigledno ima mjesto za novinare u lozama ??? daj ljudi opustite se o cemu vi razmisljate, majko moja
1919 <3

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 okt 2015, 20:33

solinas je napisao/la:znam ga otprije,bas me zanima placa li on boravak u toj lozi gore
znam sta je bio,i sta je pisao,zato pitam sta radi sad
E to ti ne bih znao reci. Ako se dobro sjecam nije nesto vidoviti gotivio azmira, jelde?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 05 okt 2015, 20:56

ovaj Kouadio sto igra u Travnik(na posudbi iz Sarajeva) je predobar igrac , nije mi jasno kako nije zadovoljio kao da imaju boljih od njega :hmmmmm: ako ga oni nece , siguran sam da bi radije kod nas igrao nego u travniku :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 okt 2015, 20:58

On je cini mi se jos igrac Sarajeva i sigurno ce ga vratit s posudbe.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 okt 2015, 21:02

Proti Travnika,istok pun rostilja i ciganluka
:lol: :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.