FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 05 okt 2015, 21:03

Hajmo svi na istok protiv Vezira :mrgreen: .

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 05 okt 2015, 21:13

panini je napisao/la:kolko ste glupi s tim pametovanjima ! pustite svijet, ko ti je kriv ako si kupio dvije sezonske i placas ulaz, neko je i odrasto na tom istoku, da bogdom mozemo svi na taj istok ! boze sacuvaj koliko postova o 50 ljudi od kojih garantujem 90 % nije imalo za karte, jer ko bi se przio na suncu tamo i stojao citavo vrijeme, a ne lijepo sjedio na tribinama ? popustite sa glupostima molim vas, nista lijepo se ne moze procitati u pm

KRIV MI AZMIR STO SAM KUPIO 2 SEZONSKE ! I KRIVA MI OVA SLOBODA , DA VAM JE SVE DZABA A DA GLEDATE SLOBODU NA 1 MJESTU NE IDE BRACA TO TAKO ! JBG AZMIRE BAS SERES STO OVO SVE RADIS :D :D :D ,DAJ IM SVE DZABA !!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 21:15

hajmo kupiti kubik daske i kilo eksere,dva cekica,otici na istok i pocet ko fol praviti tribinu..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 05 okt 2015, 21:24

solinas je napisao/la:hajmo kupiti kubik daske i kilo eksere,dva cekica,otici na istok i pocet ko fol praviti tribinu..

"đeš bolan to jesi normalan :D" ,gdje ce onda ovi sa istoka :shock: , nekima nikad dosta ciganluka ,a red se zavodi samo lakapo ;)

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 05 okt 2015, 21:47

efendic nije napravio ni jednu gresku pa nemate sta laprdati o njemu itd pa hajmo pljunuti na ljude na istoku koji nemaju para da udju na zapad ili sjever, hvalit se sezonskim ulaznicama koje ste kupili prvi put u zivotu ! niko ne vidi kako ivetic prvo ispada na lijevoj strani pa nas keno spasava, pa nakon auta opet mehmedagic i ivetic nijemi posmatraci pa nas keno ponovo spasava ( 17.15 na snimku) niko ne vidi kako je ordagic izgubio loptu kod gola, i kako onda ispadnu on i ivetic ko ovce nakon toga? (34.20 na snimku) dal se to desilo na drugoj strani gdje bi nedaj boze bili mehidic i efendic npr citavu sezonu bi se pisalo o tome !! ! ali ne ovako to niko nije primjetio! niko ne vidi kako u 45 minuti mehmedagic i kostic ko dva kipa stoje dok karic prolazi, (57.30 na snimku) , osim ako ne gledate po istoku ? il rapsravljajte o denimu novinaru i raspravljajte dal placa ulaz u "lozu" tj u prostorije za NOVINARE koje se nalaze kraj loza !
1919 <3

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 05 okt 2015, 21:57

Druga liga druga liga...svaki put kad sam pjevao ovu pjesmu sanjao sam razvoj situacije kao sto se trenutno odvija :njanjanja:
samo Sloboda

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 05 okt 2015, 22:02

panini je napisao/la:efendic nije napravio ni jednu gresku pa nemate sta laprdati o njemu itd pa hajmo pljunuti na ljude na istoku koji nemaju para da udju na zapad ili sjever, hvalit se sezonskim ulaznicama koje ste kupili prvi put u zivotu ! niko ne vidi kako ivetic prvo ispada na lijevoj strani pa nas keno spasava, pa nakon auta opet mehmedagic i ivetic nijemi posmatraci pa nas keno ponovo spasava ( 17.15 na snimku) niko ne vidi kako je ordagic izgubio loptu kod gola, i kako onda ispadnu on i ivetic ko ovce nakon toga? (34.20 na snimku) dal se to desilo na drugoj strani gdje bi nedaj boze bili mehidic i efendic npr citavu sezonu bi se pisalo o tome !! ! ali ne ovako to niko nije primjetio! niko ne vidi kako u 45 minuti mehmedagic i kostic ko dva kipa stoje dok karic prolazi, (57.30 na snimku) , osim ako ne gledate po istoku ? il rapsravljajte o denimu novinaru i raspravljajte dal placa ulaz u "lozu" tj u prostorije za NOVINARE koje se nalaze kraj loza !
Halo krelac jedan, nemaš para za kartu, a imaš za internet da možes ovdje prosipat šuplju. Voliš klub, a šljepaš se za džabe... takvih vas je milion, samo šupljirate, a da možete još bi da vam ko i pivo plati da gledate Slobodu. Razliguli s mojih postova, nisam te ništa pitao. Napisao sam ono što sam zapazio i to nije uredu prema 4000 ljudi koji su bili na stadionu i pošteno platili kartu!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

panini
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la panini » 05 okt 2015, 22:05

Pasha_car_aga je napisao/la:
panini je napisao/la:efendic nije napravio ni jednu gresku pa nemate sta laprdati o njemu itd pa hajmo pljunuti na ljude na istoku koji nemaju para da udju na zapad ili sjever, hvalit se sezonskim ulaznicama koje ste kupili prvi put u zivotu ! niko ne vidi kako ivetic prvo ispada na lijevoj strani pa nas keno spasava, pa nakon auta opet mehmedagic i ivetic nijemi posmatraci pa nas keno ponovo spasava ( 17.15 na snimku) niko ne vidi kako je ordagic izgubio loptu kod gola, i kako onda ispadnu on i ivetic ko ovce nakon toga? (34.20 na snimku) dal se to desilo na drugoj strani gdje bi nedaj boze bili mehidic i efendic npr citavu sezonu bi se pisalo o tome !! ! ali ne ovako to niko nije primjetio! niko ne vidi kako u 45 minuti mehmedagic i kostic ko dva kipa stoje dok karic prolazi, (57.30 na snimku) , osim ako ne gledate po istoku ? il rapsravljajte o denimu novinaru i raspravljajte dal placa ulaz u "lozu" tj u prostorije za NOVINARE koje se nalaze kraj loza !
Halo krelac jedan, nemaš para za kartu, a imaš za internet da možes ovdje prosipat šuplju. Voliš klub, a šljepaš se za džabe... takvih vas je milion, samo šupljirate, a da možete još bi da vam ko i pivo plati da gledate Slobodu. Razliguli s mojih postova, nisam te ništa pitao. Napisao sam ono što sam zapazio i to nije uredu prema 4000 ljudi koji su bili na stadionu i pošteno platili kartu!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
pasha moj mani tog krelac! moja sezonska je tu i svake godine je tu ! bila 50 70 ili 100 ! kolekcija karti je sa stadiona na kojim nikad nisi ni bio vjerujem a niti znas da smo kad igrali, javi se u pp ako zelis dokaz ;)
1919 <3

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 22:07

jesi ti panini nadrkan lik...prelijepa je noc,oprcaj sta,izbaci to iz sebe druze. :)
ja imam svoje razloge zasto pitam za momka,znam dobro ko je on,i sta je,i cak nisam ni odgovorio covjeku iznad na pitanje,nije mi do polemike oko njega.
a sto se tice istoka,hajde ti sad meni reci jesmo li mi krivi sto ti ljudi stoje na istoku,nismo brate..
i masa nas je prije isla na brdo,vade se 50-tke druze kupuju gore gajbe piva,a neda se petak za kartu,a ja stojim ko klosar,nemam ni po marke za kospe,pa ko mi je kriv :)
tako da je to otrcana fraza,nemaju para,cast onima koji nemaju,razumijem,i sam nisam imao,ali manjina su takvi,i to GOLEMA ;)
a sve ostale koji radije klosare onako,a nedaju za kartu,nabijem,znas :)
i bas za njh bi digao reklamu duz citavog terena visine 20 metara..
vecina,znam sigurno,se ovdje sprda sa efendicem druze,veliki je to borac,veliko srce ima,ali da zna ispast ko kamila,zna,tacno se zamanta covjeku :)
ordagic je pogrijesio,golemo brate,golemo,za covjeka koji dijeli asistencije ko na tanjiru,i igra,evo haman 10 kola predobro,sad je kiksao,i hajmo ga ****..nema problema,evo pljuvacemo..
sve zavisi iz koje perspektive gledas nesto druze moj...

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 05 okt 2015, 22:11

nisam nadrkan, nego udjem da procitam sta vezano za fk slobodu koje novosti imaju a procitam gomilu gluposti ! 90 % su gluposti od ove 3930 stranica.. nije ovo mjesto za sprdanje i zajebanciju sa nekim ili necim. a kad malo razmislis zar ne bi bilo lakse uzeti ljudima gajbu pive i sjediti u kuci i gledati na tv utakmicu ? a ne doci i stojati 90 min i uzivo gledati ? logicno je jelde ? ima mnogo vecih problema i tema za raspravu od tih 50 ljudi sa istoka ;)
1919 <3

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 05 okt 2015, 22:13

CARE UZ DUZNO POSTOVANJE PREMA TEBI NE ZELIM SE ZAMJERITI NI SA JEDNIM NASIM OVDJE SA FORUMA TAKO NI STOBOM JEDAN SI OD NAS ALI MORAM RECI :

JA MOGU POMOCI FK SLOBODA KUPOVINOM ULAZNICE I KUPOVINE SEZONSKE KARTE I ALUDIRATI SVOJU RAJU DA KUPE ULAZNICU I SEZONSKU POGOTOVO KAKO JE ISPLATIVA !

TI NIKAD NECES POMOCI KLUBU BRANECI ONE KOJI NECE DA KUPE ULAZNICU ! ETO BAS PROSLU UTAKMICU PROSAO SAM ISTOKOM ISAO U RADNJU VJERUJ NISU MI DJELOVALI BAS DA NEMAJU ZA ULAZNICE NE ZNATAN JE BROJ ONIH TU NA ISTOKU KOJI NEMAJU, GARANTUJEM TI DA 95 POSTO NJIH MOGU DA KUPE ULAZNICU !

NISU BITNI SAMO ONI NA ISTOKU KOJI NECE DA KUPE ,ODNOSI SE NA SVE ONE KOJI IMAJU NA NECE !

I ŠALJEM PORUKU ONIMA " KOJI VIDE A NE ČUJU :D SLUSAJU A NE VIDE :D " KUPUJTE KARTE :D

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 05 okt 2015, 22:16

sssloboda je napisao/la:

CARE UZ DUZNO POSTOVANJE PREMA TEBI NE ZELIM SE ZAMJERITI NI SA JEDNIM NASIM OVDJE SA FORUMA TAKO NI S TOBOM JEDAN SI OD NAS ALI MORAM RECI :

JA MOGU POMOCI FK SLOBODA KUPOVINOM ULAZNICE I KUPOVINE SEZONSKE KARTE I ALUDIRATI SVOJU RAJU DA KUPE ULAZNICU I SEZONSKU POGOTOVO KAKO JE ISPLATIVA !

TI NIKAD NECES POMOCI KLUBU BRANECI ONE KOJI NECE DA KUPE ULAZNICU ! ETO BAS PROSLU UTAKMICU PROSAO SAM ISTOKOM ISAO U RADNJU VJERUJ NISU MI DJELOVALI BAS DA NEMAJU ZA ULAZNICE NE ZNATAN JE BROJ ONIH TU NA ISTOKU KOJI NEMAJU, GARANTUJEM TI DA 95 POSTO NJIH MOGU DA KUPE ULAZNICU !

NISU BITNI SAMO ONI NA ISTOKU KOJI NECE DA KUPE ,ODNOSI SE NA SVE ONE KOJI IMAJU NA NECE !

I ŠALJEM PORUKU ONIMA " KOJI VIDE A NE ČUJU :D SLUSAJU A NE VIDE :D " KUPUJTE KARTE :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 okt 2015, 22:18

Kad smo već kod nebitnih tema, Zeba je izgleda primio poruku od forumaša pa promijenio kapitensku, odsad samo bijelu nosi. :tralala:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 22:23

panini,opravdanja nema...imal mi ista gore nego kada kaze nemam za kartu,i ja mu kupim,i njemu,i jos par momcica,
evo sad protiv borca,kuci,i navece izadjem setat sa zenom,pred njim pun sto pive,marlboro,boli ih taki :)
i opet ce me neki pogresno svatiti,kao i uvjek,ali neka..
jebote pare,vjerovatno bi ih sa gospodjom spicko na bingo negdje,halalosum,ali samo ti kazem,hocu da docaram,moze se kada se hoce,i za sta hoce
nemoras se odreci izlaska svaki vikend,ali nemoras ni glumiti sirotinju ba :)
i penjati se,recimo,na taj istok glumiti budalu....
ima djeckih koji nemaju,ja znam kako je nemat,i to dobro,ali ima i furaca momce,i to zestokih..

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 05 okt 2015, 22:26

Imam rješenje da se pokrije ono na istoku da lijepo izgleda na tv u one velike djembo reklame duž cijelog istoka ako ko ima nekog u upravi nek im predlozi

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 23:21

stadion zaprescica
http://footballtripper.com/wp-content/u ... presic.jpg

istra pula
slika

evo odlicnih primjera kako srediti istok,da bude natkriven,naravno,zasto mi u bosni sve zakomplikujemo, :roll:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2015, 23:21

Zbog takvih kao ti nije ni trebalo dovoditi igrace. Trebalo vas je pustiti da gledate djecu Slobode kako ispadaju iz lige kada ste obicni nezahvalnici. Treba Azmir otici pa onda gledajte djecu u drugoj Federalnoj..

Hajde sto ne platite karte vec jos hocete da budete u centru paznje :tokralju:

Dobar mu Efe i Mehidic, a losi Kostic, Ivetic i Mehmedovic. Pomozi sebi i nama i nemoj se javljati vise ovdje, bice svima lakse
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 okt 2015, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2015, 23:22

bilo je to već na Tušnju, al' je uklonjeno ;)

a što se tiče Efendića, njegov igrač je odigrao pas glavom Staniću, koji se našao sam ispred Pirića

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2015, 23:30

Chinaglia je napisao/la:bilo je to već na Tušnju, al' je uklonjeno ;)
evo dokaz :mrgreen:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.