U jednu ruku može biti prelomni.amypitar je napisao/la:zagorski je napisao/la:Nakon iscitavanja svih ovih postova i razmisljanja o svemu i napisanome,ali i o svemu unazad godinu-dvije,a tice se tog famoznog klana ne mogu a da se ne oduprem dojmu da je Uprava morala,a usudicu se reci i MOGLA stati tome ukraj.
I sada mogu i MORAJU! I nadam se da je Jesic i doveden prevashodno sa tim ciljem. Zato je po meni pauza na polusezoni i prelazni rok kljucni za dalju buducnost naseg kluba. Nakon dolaska Tana ovo ce biti najznacajniji prelomni momenat.
Po cemu prelomni momenat,gluho bilo.![]()
Od dolaska Tana za manje od 2 god osvojili 2 trofeja,pravimo kamp,nemamo dugova,uredjen klub sa svijetlom buducnoscu.Po cenu prelomni momenat,valjda sto smo od anamo onih izgubili.?
Pa mi smo treci na tabeli sa 3 boda zaostatka na tabeli.U kupu idemo dalje izbacili jednu od najjacih ekipa.
Ja mislim da na svijetu nema navijaca da iz jedne utakmice do druge ide u toliku krajnost.
Nek nam je bog na pomoci.
-Otplatio si dugove i sad imaš određena sredstva, vjerovatno ćemo imati, i za otkup ugovora od drugih klubova. E onda moraš mnogo više voditi računa šta dovodiš jer ipak u startu si u minusu ako taj neko ne bude na nivou.
-Imaš određeni broj igrača kojima ugovori ističu na ljeto naredne godine, a neki od njih su veoma važni bili u dosadašnjoj igri. Šta raditi, prodati ih ili čekati da produži gdje rizukuješ da ode besplatno.
-Imamo određeni broj igrača koji očito narušavaju atmosferu u ekipi i njih treba odstraniti.
-Na nekoliko pozicija u ekipi trebaju osvježenja, da ne kažem pojačanja....
.....
I tako dalje da ne nabrajam više, ali ovo su po meni najbitnije stvari. Na stranu što gradimo kamp i razvijamo se u tom pravcu, ali to ne smije uticati na prvi tim i ne treba nam zamazivati oči. Znaš ono zijanili, ma nema veze gradimo kamp.
Kod mene to više ne prolazi, nema velikih dugova, imaš perspektivu da napreduješ zašto to ne uraditi, zbog trojice kretena?
Ne dramim uopće, i ako je ovaj poraz nezgodan nije mi tako teško pao. I nije mi on razlog da nekog nešto okrivljujem ali vidi se od ranije da nije sva sjajno. @duskajurisic je to sve fino objasnio, svaka čast majstore uživam čitajući tvoje komentare. I složio bih se da je ovaj forum postao veoma kvalitetan i da dosta dobrih likova piše ovdje, neke lično poznajem i zaista je uživanje s njima sjediti i tabiriti o Sarajevu.
One konstatacije Ješića sinoć u emisiji BHT-a su na mjestu, i iz njegovog izlaganja se da primjetiti da će pokušati da riješi stvari koje ne štimaju. Da li će uspjeti znat ćemo do kraja polusezone.