FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ješić da je Magath , Muo i Simeone u jednom ne može ništa napravit ako mu se klan + još neki ,a zna se koji suprotstave.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
To tek ostaje da vidimoBesic je napisao/la:Ješić da je Magath , Muo i Simeone u jednom ne može ništa napravit ako mu se klan + još neki ,a zna se koji suprotstave.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kako god bilo samo nam se ne smije dešavati ono što nam se juče dešavalo. U nekim prilikama, u trenucima bezidejnosti igrali smo sa petoricom u zadnjoj liniji i petoricom u napadu. MNogo puta su se Radovac i Rustemović uvlačili u zadnju liniju, da li da pomognu da se lopta iznese ili da se sakriju od eventualne odgovornosti ne znam. Veliki jaz je bio između linija postavke, ako ih je ikako i bilo. A onda se išlo na duge lopte da se preskoče njihovi igrači koji se eto nalaze oko centra a ni to nije polazilo za rukom. Velkoski, Duljević i Okić se u nekim trenucima kada su mnogli nisu se na vrijeme oslobađali lopte, a da jesu moglo se nešto i uraditi.
I još milion zamjerki, ali najbolje bi bilo to grafički predstavit, što ću i uraditi ako budem imao vremena u ovoj pauzi. Poseban osvrt na zadnje dvije utakmcie.
@1946 jesi li raspoložen za posao?
I još milion zamjerki, ali najbolje bi bilo to grafički predstavit, što ću i uraditi ako budem imao vremena u ovoj pauzi. Poseban osvrt na zadnje dvije utakmcie.
@1946 jesi li raspoložen za posao?
Hajde shvatam za Tatomirovica da mu je produzeno, tad nije jos bilo Stepanova i Barbe, pa nije se moglo rizikovati. Pa hajde i Puzi nekako, kakav god da je, nemamo lijevog beka osim njega, ali produziti kockaru ugovor..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E moji strucnjaci,takticari..hajde da i ja malo glumim "trenera" 
Na osnovu mog visegodisnjeg trenerskog iskustva, doduse na footbal manageru..mogu reci taktika na derbiju je bila pun promasaj, al olaksavajuca okolnost za Jesica, nije on sastavljao igracki kadar, vec vodi ono sta ima..al bez obzira igrati taktiku bez igraca na klupi koji moze donijeti prevagu kad udje je cisto samoubistvo u fudbalskom smislu.
Idemo po redu:
golman Delac, nije mogao bolje..i ja bi ostavio tu Delaca,
lijevi bek:Puzigaca, jel greska..mislim da nije..jer on je dosta sirov, al i iskusan..a kako Memija sparta po toj strani, neka ga na lijevom beku
desni bek:Hebibovic, nikako da skontam sto ga tu stavljaju kad on igra ofanzivno puno bolje..ovdje bi stavio Kalasa..samo ga vjezbao ranije centarsuteve
stoperi:Barbaric i Tatko..losa kombinacija, Barbaric i Stepanov..puno bi izgledao sigurnije, a i fizicki nadmocnije, Tatko je OK, al za klupe i po potrebi da udje kad se cuva rezultata ili neka povreda
veza:Radovac,Rustemovic,Okic, Duljevic, Velkoski..ne znam jel igrao u vezi ili napadu al ga nije nigdje bilo..ja bi ovdje stavio raspored: zadnji vezni Radovac,Ikande(ako je zbilja ozljedjen onda Rustemovic,iako za mene nije bas igrac za Sarajevo, al sta je tu je) ispred njih na ofanzivnog veznog Okic, lijevo Duljevic, desno Hebibovic
napad:Benko..ima kvalitet sigurno, ostavio bi ga samog napred uz ofanzivne Duljevica i Habibovica..a Velkoski na klupu i zadnjih pola sata svjez da pokusa kao djoker da zabije gol-dva i preokrene rezultat, od prve minute je beskoristan u ovakvom sastavu.
znaci moja taktika:
--------------Delac-----------
Kalassi--Stepanov--Barbaric--Puzigaca
Radovac--Ikande(Rustemovic)
-----------------Okic-----------
Hebibivic--------------------------- Duljevic
-------------Benko-------------
Ova dijamant taktik bi bar 3-4 puta razbila Zeljinu odbranu..garantujem!!!
LP Bordo braco..halalite ako sam dosadan sa dugim postom
al ne ide ovo vise ovako, jok 
Na osnovu mog visegodisnjeg trenerskog iskustva, doduse na footbal manageru..mogu reci taktika na derbiju je bila pun promasaj, al olaksavajuca okolnost za Jesica, nije on sastavljao igracki kadar, vec vodi ono sta ima..al bez obzira igrati taktiku bez igraca na klupi koji moze donijeti prevagu kad udje je cisto samoubistvo u fudbalskom smislu.
Idemo po redu:
golman Delac, nije mogao bolje..i ja bi ostavio tu Delaca,
lijevi bek:Puzigaca, jel greska..mislim da nije..jer on je dosta sirov, al i iskusan..a kako Memija sparta po toj strani, neka ga na lijevom beku
desni bek:Hebibovic, nikako da skontam sto ga tu stavljaju kad on igra ofanzivno puno bolje..ovdje bi stavio Kalasa..samo ga vjezbao ranije centarsuteve
stoperi:Barbaric i Tatko..losa kombinacija, Barbaric i Stepanov..puno bi izgledao sigurnije, a i fizicki nadmocnije, Tatko je OK, al za klupe i po potrebi da udje kad se cuva rezultata ili neka povreda
veza:Radovac,Rustemovic,Okic, Duljevic, Velkoski..ne znam jel igrao u vezi ili napadu al ga nije nigdje bilo..ja bi ovdje stavio raspored: zadnji vezni Radovac,Ikande(ako je zbilja ozljedjen onda Rustemovic,iako za mene nije bas igrac za Sarajevo, al sta je tu je) ispred njih na ofanzivnog veznog Okic, lijevo Duljevic, desno Hebibovic
napad:Benko..ima kvalitet sigurno, ostavio bi ga samog napred uz ofanzivne Duljevica i Habibovica..a Velkoski na klupu i zadnjih pola sata svjez da pokusa kao djoker da zabije gol-dva i preokrene rezultat, od prve minute je beskoristan u ovakvom sastavu.
znaci moja taktika:
--------------Delac-----------
Kalassi--Stepanov--Barbaric--Puzigaca
Radovac--Ikande(Rustemovic)
-----------------Okic-----------
Hebibivic--------------------------- Duljevic
-------------Benko-------------
Ova dijamant taktik bi bar 3-4 puta razbila Zeljinu odbranu..garantujem!!!
LP Bordo braco..halalite ako sam dosadan sa dugim postom
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I ja sinoć baš gledam te podatke i kontam...Besic je napisao/la:
ČEKAT ĆEMO CIJELU VJEČNOST![]()
![]()
![]()

I kad je tesko ti nemoj stati
Dobro znaj sve cu tebi dati!
Tesko jeste, svaki poraz u derbiju boli, ali ne treba od toga praviti tragediju kosmickih razmjera. Izgubili smo zasluzeno i idemo dalje, niposto gubiti moral i glumiti uplakanu djecu. Podnijeti ovo muski i vec protiv Veleza pokazati da smo idalje najveci favoriti za titulu. Kao sto neko spomenu, nije mogao biti bolji tajming za taj poraz u derbiju. Ovo neka nam bude skola za uzvrat na Hasetu.
Dobro znaj sve cu tebi dati!
Tesko jeste, svaki poraz u derbiju boli, ali ne treba od toga praviti tragediju kosmickih razmjera. Izgubili smo zasluzeno i idemo dalje, niposto gubiti moral i glumiti uplakanu djecu. Podnijeti ovo muski i vec protiv Veleza pokazati da smo idalje najveci favoriti za titulu. Kao sto neko spomenu, nije mogao biti bolji tajming za taj poraz u derbiju. Ovo neka nam bude skola za uzvrat na Hasetu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uf kako bih i volio u kupu
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne branim uopšte ove igrace ali nista ni drugi nisu bolji cast izuzetcima , postaje vise otrcano stalno nekog tjeramo ,nesto mjenjamo a sve isto . pa isto potpuno se pricalo i za bibiju ,stojceva,oštrakovica ,uscupilaca itd kao kad oni odu sve ce da bude bolje i tako svake polusezone ,ja sam isto razocaran igrom sarajeva al isto sam siguran da sad otjeramo ovu trojicu da nebi rijesili probleme ,naš je problem strpljenje ako to damo ješicu da on ustroji kako hoce onda se za par sezona moze ocekivati baš neki extra iskorak ovako mozemo uzeti titulu ali za vece iskorake u igri i nekoj dominaciji treba puno puno togaBesic je napisao/la:
ČEKAT ĆEMO CIJELU VJEČNOST![]()
![]()
![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje nije se pričalo ni o Stojčevu ni o Bilbiji pa fol oni otišli, oduvijek se priča o Džemalu pa o Bojanu a ovi ostali dođu ko dodatak kako im se priklone. A svi odlaze a oni ostaju. Čak je i Bojan bio regularan lik dok Džemal nije sletio pa i Ivan. Al hajd nek bude da se o njima nikad nije pričalo.
Hebate kralj kraljev
Haman dvijegodine
Puzgacu jos gledat
Hljebam
Uletjecu klizec s zapada
Iznjecu ga
Na istok
Haman dvijegodine
Puzgacu jos gledat
Hljebam
Uletjecu klizec s zapada
Iznjecu ga
Na istok
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 05 okt 2015, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Razumijem klan i sve ali nisu Puzogaca i Tatko krivi za poraz od Zelje.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa s onijeg istokaRN87 je napisao/la:Hebate kralj kraljev
Haman dvijegodine
Puzgacu jos gledat
Krvi mi
Uletjecu klizec s zapada
Iznjecu ga
Na istok
Kud koji mili moji
Morebit u bolnjacu
Ili kojim cudom
Na daleki Histok.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Veliki respect za ovo sa Vedranom! Dynamo Dresden!

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 06 okt 2015, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sve mogu da shvatim al' da neko nakon poraza pljuje upravu ne mogu nikako. Nije sad da mislim da su savršeni i da su sve dobro uradili ali brate nakon jednog poraza odmah pljuvanje, dajte malo lakše.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
DrustveniParazit je napisao/la:Sve mogu da shvatim al' da neko nakon poraza pljuje upravu ne mogu nikako. Nije sad da mislim da su savršeni i da su sve dobro uradili ali brate nakon jednog poraza odmah pljuvanje, dajte malo lakše.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dresdenovci su braca prava, bruku puta dokazali!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Evo i neki novinari to rade, odmah nakon poraza.DrustveniParazit je napisao/la:Sve mogu da shvatim al' da neko nakon poraza pljuje upravu ne mogu nikako. Nije sad da mislim da su savršeni i da su sve dobro uradili ali brate nakon jednog poraza odmah pljuvanje, dajte malo lakše.
Siguran sam da postoji neko kome ova garnitura ne odgovara pa pokušava da nas okrene protiv uprave.
E NEĆE MOĆI LJUDI
Kritikuje se manjak muda pri donošenju važnih odluka, ne traži se smjena.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 17 gostiju.