Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 05 okt 2015, 19:12

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 okt 2015, 20:03

slika

:thumbup:

Carlo Ancelotti
Unai Emery
Marcelo Bielsa
Garry Monk
Frank de Boer
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 okt 2015, 20:36

Ne bih volio Bielsu i Monka.
Prvi pik je Jurgen, ali ne bih plakao ni ako bi Emery ili De Boer dosli.
Ne sviđa mi se ni Carlo.
Znaci, Klopp, Emery ili De Boer i ja zadovoljan.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 okt 2015, 20:38

Da i ja nesto napisem. Neki govore da je Klopp vec zavrsen, drugi da je razgovor u toku. Sve su prilike da ce biti nas do kraja sedmice.
Za pocetak ocekujem onaj sok kao i uvijek kad dodje novi trener. Tad obicno krenu bolji rezultati. Sjetimo se kad je Kenny tek dosao, nanizali smo jedan lijep niz rezultata. Svakako bi bilo bolje da je dosao na ljeto, ali nije pa necu ni pisati dalje. Ni ovo nije losa varijanta jer bodovno stanje nije lose, roster takodje nije los i uglavnom odgovara Kloppovom stilu igre. Svakako za implementaciju njegove filozfije treba vremena, ali Rodgers je imao slicne principe tako da bi to moglo ici brze nego sto je u Dortmundu bio slucaj. Igraci su uglavnom sposobni da igraju visokim tempom, poznaju neka pravila presinga, ali sve pozicije nisu popunjene. Najvise me brinu krila/bekovi. Tu imamo Morena, Enriquea, Clynea i Flanagana. Cisto sumnjam da bi Klopp koristio Gomeza na beku. Naprijed je jos gora situacija. Jedino pravo krilo je Ibe, mada moze posluziti i Milner, Lallana i Firmino. Brazilac bi trebao pokrivati lijevo krilo, gdje moze kombinovati sa Coutinhom kao sto su Reus i Goetze u BvB. Problem su i dva pivota. Milner ne moze biti nosioc igre. Vazan dio moze, ali nikako nosioc sto je BR pokusao. Vjerovatno ide na desno krilo. Vecina igraca konkurisu za jednu poziciju u pivotu, onu koju igra Gundogan. Problem je Benderova pozicija. Lucas je prespor, Rossiter nije dovoljno zreo, a i on je blizi BtB nego def. veznom. Ostale pozicije su manja dilema, napad Sturridge, stoperi Sakho i Skrtel. Barem dok se igraci ne oporave.
Ono sto mene posebno raduje je dolazak kvalitetnog trenera i takticara u Liverpool, ali i u EPL generalno. Znacajan napredak u odnosu na BR. Ranije sam pisao kako ligi nedostaju pravi strucnjaci i Klopp ce biti pravo osvjezenje. Usudicu se reci da ce izboriti i top4 ove godine. Takticki je superiorniji od svih trenera, izuzev Mourinha koji je u velikoj krizi. Druga stvar je veca privlacnost igracima. Vecina ce radije igrati za Kloppa nego Rodgersa. Takodje, vjerujem da nece forsirati Engleze kao Rodgers i da ce vise koristiti njemacko trziste.
Komitet ocigledno nece ukidati sto i nije problem dok god je komunikacija sa trenerom zdrava. Ne smije biti suprotstavljanja kao sto je bio slucaj do sada gdje smo imali stavljanje veta komiteta na Rodgersove prve zelje, i obratno, te na kraju dovodjenje alternativa. Drugi problem je nekoristenje igraca koje je komitet doveo. Ovaj nacin rada s transferima nije nista novo i uobicajeno je u vecini klubova. Struktura nije uvijek ista, ni nazivi nisu uvijek isti, ali je normalno, po meni i dobro, dok god je komunikacija medju svim clanovima zdrava.
Tu je naravno i pitanje da li ce igraci moci izdrzati tempo koji on zahtijeva. Pomalo me strah da ne izgore.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 05 okt 2015, 21:52

slika

:kafa:
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 okt 2015, 23:38

Tony Barrett from the Times saying Klopp will be unveiled as the new manager of Liverpool on Tuesday after agreeing to a three year deal.
:salut:

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 05 okt 2015, 23:48

slika :opaopa:
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 okt 2015, 10:47

http://www.fourfourtwo.com/features/fou ... 99hWQ5WuzA

Sve što trebamo znati o Jurgenu Kloppu by FourFourTwo. :thumbup: :thumbup:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2015, 13:17

Jurgen Klopp will become Liverpool manager by the end of this week. #lfc (Paul Joyce)
Exciting times to be a #LFC fan. Klopp's united the fans before even getting to Melwood. New Beginning. New Chapter. New Leader. #Klopp
Klopp has indicated a desire to join Liverpool with a three-year contract having been mooted. #lfc (Paul Joyce)
Klopp is likely to bring two key members of his staff during his time at Dortmund, Zeljko Buvac and Peter Krawietz with him. (Paul Joyce)
Carlo Ancelotti has also told friends he expects Klopp to be named as Liverpool's next manager. #lfc (Paul Joyce)
Klopp has been the Liverpool owners' dream managerial choice ever since taking over the club as far back as 2010. #lfc (Chris Bascombe)
Klopp’s recruitment now looks a for­mality with negotiations expected to be completed over the next few days. #lfc (Chris Bascombe)
Liverpool are prepared to offer Klopp final say on signings. #lfc (Tony Barrett)
FSG could offer Gerrard a return to #LFC but only if Klopp is favourable to the idea. #lfc (Tony Barrett)
Klopp is expected to be accompanied by trusted lieutenants Zeljko Buvac and Peter Krawiet. #lfc (Paul Joyce)
Sean O'Driscoll and first team coach Gary McAllister are expected to follow Rodgers out of the club. #lfc (James Pearce)
Talks are ongoing with Brendan Rodgers over a compensation package with his sacking expected to cost Liverpool around £7m.#lfc (Pearce)
Sakho: "Gerrard he often sends me small text messages like after my first match of the season at Bordeaux, with the captain's armband." #LFC
Sakho: "Gerrard texted me to congratulate me. He said: ‘Continue to fight like that, I'm proud of you.'" #LFC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2015, 13:38

[youtube][/youtube]

:)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 okt 2015, 15:24

Mislio sam da ce najveci problem biti sa komitetom za transfere. Sada citam da je Klopp i u BVB imao transfer komisiju nekakvu, ali je on imao zadnju rijec. To trazi i od nas, pa vidjecemo na sto ce to izaci. Za ovu sezonu ne bih nista od njega zahtijevao, osim da napravi cistku u rosteru i dovede svoja pojacanja prije pocetka iduce sezone.
Tek onda od njega (ako uopste i dodje) traziti povratak u CL.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 okt 2015, 15:31

U Nemackoj je to generalno odavno poznato, menadzer i sportski direktor su dve osobe. Kod njih je to bio Zorc ako se ne varam.

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 06 okt 2015, 15:47

Šta mislite hoće li povest Klopp nekog igrača iz Dortmunda ?
Tipujem najviše na Reusa i Bendera.

Prvi,jer se već odavno zasitio bundeske i u laganom je padu forme ove sezone,a drugi jer ima problema sa povredama,a nama treba zadnji vezni.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 06 okt 2015, 16:04

GabrielBatistuta je napisao/la:Šta mislite hoće li povest Klopp nekog igrača iz Dortmunda ?
Tipujem najviše na Reusa i Bendera.

Prvi,jer se već odavno zasitio bundeske i u laganom je padu forme ove sezone,a drugi jer ima problema sa povredama,a nama treba zadnji vezni.

Neka ide redom sve ,neka Kloppo dodje prvo pa onda dalje da vidimo.
Pod hitno jedan obrambeni nam treba i jedan vezni ali jedan pravi vezni koji ce da vodi igru ,a tu ima bendner,Schmelzer,Hummels i Reus extra dobri igraci za pojacanja
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 okt 2015, 17:30

Ako dodje Jurgen, samo jednog igraca iz BVB-a bih volio, a to je Gundogan.
Sve ostalo bi bilo pretjerano.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 06 okt 2015, 17:41

ackeey je napisao/la:Ako dodje Jurgen, samo jednog igraca iz BVB-a bih volio, a to je Gundogan.
Sve ostalo bi bilo pretjerano.

Uffff strasan igrac,bio bi extra pojacanje ,ako GA ne ugrabe Barcelona,juve il neko treci.Al vidjet cemo sve samo da Kloppo dodje
YNWA
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 okt 2015, 19:22

Prica li Echo ista novo? Da se to hoce zavrsiti sto prije, sve nesto kontam da ce Kloppa klepiti City ili neko drugi.
Iako sve govori u nasu korist, u nase pregovarace bas i ne vjerujem. Ian je to puno puta do sada dokazao, pravio od gotovog veresiju.
Citav dan cekam nesto novo, a osum Kloppovog odgovora "ni da, ni ne", nisam nista nasao.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 06 okt 2015, 19:34

Svi mediji pisu ist zasad.Kao da je dogovor vec postignut al nevjerujem dok ne bude crvena kapa na glavi.Citam i njemacke medije ponovo se spekulise Bayern u cjeloj prici .Beckenbauer spominje nesto .Nad am se sutra do kraja dana da se zavrsi sve ovo.
YNWA
Bill Shankly

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 okt 2015, 19:53

I ja sam dosta sumnjičav, mada ni u najranijim prognozama ne može stići potvrda prije petka.

slika

:ljepota:

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 06 okt 2015, 20:17

Finn je napisao/la:I ja sam dosta sumnjičav, mada ni u najranijim prognozama ne može stići potvrda prije petka.

slika

:ljepota:
:opaopa: :ljepota: Koja extra slika ako bog da protiv Tottenhama u toj jakni
YNWA
Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.