A mi svi imamo dvoglede i durbinejordan 23 je napisao/la:mi bar imamo koje drvo pored stadiona za ovakve prilike,oni s koseva,moraju sad ici po padinama sarajeva da gledaju tekmu,a dobro tamo im je i mjestoProbisvjet je napisao/la:Evo krecem iz Tuzle da vidim kako ce Torpedo posrnuti pod naletima Amarilijanaca!
Molim da mi kazete tacnu adresu zgrade, nebodera, bandere, dalekovoda i slicnih gradjevina odakle bih to mogao vidjeti.![]()
Sve najbolje od jednog tuzlaka, sarajevskom Zelji!Poderite placihanume!!
![]()
Sretno ja sam na nekoj od bandera ili....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa ako te zanima tačan broj, to će ti biti teško razlučiti.Respektiva je napisao/la:Ko'lko vas je pocelo navijati za Želju odkad je poceo pobjedivat ?
5..10.. svi ?
Preporučujem ti da odeš na utakmicu 19.Maja pa onda počni brojat jednog po jednog i svakoga ponaosob pitaj, da li je počeo navijati za Želju nedavno ili je uvijek navijao, odnosno volio Želju.
Hajd sad razguli.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- TheManiacs
- Kontakt:
kurdt je napisao/la:Pa glupane lako je napuniti grbavicu kad prima gotovo troduplo manje od kosevaA_d_0 je napisao/la:a Bgm nevalja ni to sto vi niste napunili stadiona od 1965. ustvari jeste li te godine bili osnovani?
Nije glupan,Ti si kreten vama je Zeljo postavio rekord i na kosevu !
Zato suti klocu !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Želim vam sreću danas i da ostanete neporaženi.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Ma Zeljo ce da dobije jos jedan lokanlniiiiiiiiiiiii derbiiii 
Dere ocami 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
MaliMemo je napisao/la:Ja se bojim da oni danas kad izgube, ne otkriju jos koju teoriju zavjere.otpravnik_vozova je napisao/la:"Čekam da počne pa da zagalim Željoooo Željooooo Željooo to je moj tim"![]()
Uvjeren sam u našu pobjedu danas, 0-2 opet![]()
PS Kako su počeli pitari za nekoliko godina igraćemo derby sa nekom drugom ekipom (jer su podstanari zapeli da unište i ovo malo "dobrog" fudbala u BIH) a tekme protiv njih će biti prilika da ih malo nasekiramo!
Da ne budu opet osteceni.
Jao sto je strah dragi boze, nemoj te se bojati zavjere nego gledajte da osvojite 7 bodova kako vam je rekao vas sef.Zivo me zanima danas izgubite gdje ce ih navuci,ali to je vas problem.Cuo sam za paljenje transparenta,pa bi vas zamolio umjesto stop huliganizmu napisete STOP PAPANLUKU,ali stim na promjenu stanovnistva u Sarajevu pored razni muzicko -tefericki revija ne cudi me nista od vas.Cujemo se u 19,30 sati sve me atmosferom podsjeca na Sugavicu i 1-2 .SRETNO STRUNFOVI!
- Probisvjet
- Kontakt:

Ne daj boze ako vam zatreba samo im pokazite ovu sliku odmah ce da litaju u gace!
I Manijaci ako vam bude zatrebalo dvogleda i durbina mi ih imamo u dovoljnom broju.
kitarima ne damo jer su omalovazavali opticke sprave
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 maj 2010, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa ja na onom grbavom terenu nijednoj ekipi se ne igra kamoli NewcastluTheManiacs je napisao/la:kurdt je napisao/la:Pa glupane lako je napuniti grbavicu kad prima gotovo troduplo manje od kosevaA_d_0 je napisao/la:a Bgm nevalja ni to sto vi niste napunili stadiona od 1965. ustvari jeste li te godine bili osnovani?
Zato suti klocu !
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Kako ovo mene nervira oni samo govore "da pobjedimo Zelju i pokazemo da smo najbolja ekipa u BiH" , pa moraju se i drugi pobjedit da se to dokaze, nije Zeljo jedini.
Smjesni su mi skroz, danas 0:2 (Popovic, Visca).
Smjesni su mi skroz, danas 0:2 (Popovic, Visca).
× Plava krv ispod koze ×
vi niste imali 15.000 ima evo 20 godina. ustvari jeste kad je igro Zeljo sa Malagom i Newcastleom. jel te stid?TheManiacs je napisao/la:kurdt je napisao/la:Pa glupane lako je napuniti grbavicu kad prima gotovo troduplo manje od kosevaA_d_0 je napisao/la:a Bgm nevalja ni to sto vi niste napunili stadiona od 1965. ustvari jeste li te godine bili osnovani?
Zato suti klocu !
Hahahaha ali ih sloboda karala ove sezoneProbisvjet je napisao/la:
Ne daj boze ako vam zatreba samo im pokazite ovu sliku odmah ce da litaju u gace!
I Manijaci ako vam bude zatrebalo dvogleda i durbina mi ih imamo u dovoljnom broju.![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
najjaca
- Probisvjet
- Kontakt:
A kada ih mi karamo onda boli! I to vise puta. I to u vise kategorija!Bosnier je napisao/la:Hahahaha ali ih sloboda karala ove sezoneProbisvjet je napisao/la:
I Manijaci ako vam bude zatrebalo dvogleda i durbina mi ih imamo u dovoljnom broju.![]()
vi niste imali 15.000 ima evo 20 godina. ustvari jeste kad je igro Zeljo sa Malagom i Newcastleom. jel te stid?[/quote][/quote]
Pa jesi li gore citao da je dolazio dinamo kijev genk cluy otprilike je bilo preko 15000 ljudi na svakoj tekmi pogotovo protibv Dinama i preko 20000
Pa jesi li gore citao da je dolazio dinamo kijev genk cluy otprilike je bilo preko 15000 ljudi na svakoj tekmi pogotovo protibv Dinama i preko 20000
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
hajde željo pogini
Djuro je kralj uz tifu iako navijam za sarajevolisander je napisao/la:
najjaca
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- aleksandarhz
- Kontakt:
to nemate nista pametno reci pa vrijedate....
bas ste kompleksasi 
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
Zamolio bih moderaciju da konacno pocnu raditi svoj posao.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, avalPacidoroP, Beli98, BeYaZ, boki86, dinotm87, edinedin, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hamagara, Kockoglavi, Lokomotifa, Mamba21, mirza_it, MojaMalenkost, MrkiMedo, MukiBek, Napapijri, nidjeveze1, Proximic, ristagrad, Sarun, StarmoCity, Stole, Strumfinho, TefalTava i 311 gostiju.