"Presretan sam. Osmjeh na licima djece je nešto što nema cijenu. Djeci treba obezbjediti sve uslove koje imaju i djeca u razvijenim zemljama i pokazati da je sve moguće. Ne smijemo uskratiti djeci pravo na snove.“

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
"Presretan sam. Osmjeh na licima djece je nešto što nema cijenu. Djeci treba obezbjediti sve uslove koje imaju i djeca u razvijenim zemljama i pokazati da je sve moguće. Ne smijemo uskratiti djeci pravo na snove.“

Veliki čovjek, zbog toga je i nagrađen da njegovo ime ostane zapisano zlatnim slovima u historiji BH fudbala, gol kojim smo otišli na SP, prvi gol na SP, a uskoro i 2. najbolji strijelac reprezentacije.Virtu4l je napisao/la:Nikad golovi neće biti važniji od ovoga što radi.
Ovoj djeci ne ali navijacima reprezentacije i njegovog kluba su golovi ono zasto i gledaju Vedada i vole ga. Ovo je bonus koji je vazan ako je ona prica sa golovima u redu. Makar po meni sport tako funkcionira. Ja bi osobnoVirtu4l je napisao/la:Nikad golovi neće biti važniji od ovoga što radi.
potpis.Virtu4l je napisao/la:Nikad golovi neće biti važniji od ovoga što radi.
Avatar.Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga protiv Walesa neko znati uposliti sa dobrim loptama, u ovakvoj formi su sanse velike da ce zabiti.
Samo ga naša krila moraju pratiti i ne može se desiti da bar jednom ne ostane sam kao duh. U dvije zadnje utakmice Herthe su ga sa krila hranili loptama i uvijek se majstorski postavljao na 7-8 metara od gola, naglo promijeni pravac kretanja, samo je bitno da krilo zna gdje će Vedad. Lopta po zemlji naravno.Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga protiv Walesa neko znati uposliti sa dobrim loptama, u ovakvoj formi su sanse velike da ce zabiti.
Za mene je nesto posebno vidjeti bas Vedu u Herthinom dresu. Da mi je to neko rekao prije nekoliko godina, nebih povjerovao. Nisam bio bas prosli vikend u Berlinu, ali mislim da cu ga sa drugovima pred kraj oktobra ici gledati i onda se nadam sljedecim golovima. Hertha je dobro pocela i nadam se da ce ovako nastaviti pod palicom Dardaia.Goalgetter je napisao/la: Avatar.![]()
![]()
Dugo se cekalo.![]()
On je te lopte stvarno trazio naprijed, postavljao se sjajno i dobivao ih je. Pitanje je da li ce nasa krila biti u stanju da ga uposle. Plus je sto je i Sejo tu. Malo stare Hoffenheim magije nebi bilo na odmet.Virtu4l je napisao/la: Samo ga naša krila moraju pratiti i ne može se desiti da bar jednom ne ostane sam kao duh. U dvije zadnje utakmice Herthe su ga sa krila hranili loptama i uvijek se majstorski postavljao na 7-8 metara od gola, naglo promijeni pravac kretanja, samo je bitno da krilo zna gdje će Vedad. Lopta po zemlji naravno.
Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga protiv Walesa neko znati uposliti sa dobrim loptama, u ovakvoj formi su sanse velike da ce zabiti.
Tacno.Captain4 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga protiv Walesa neko znati uposliti sa dobrim loptama, u ovakvoj formi su sanse velike da ce zabiti.
Jedino Salihović , Pjanić ili Mujdža![]()
Ovo ostalo nema centaršut , a nikog nema da prepozna famozna utrčavanja Ibiševića u prazan prostor
BOSNA DO POBJEDE! #sviunapad
Zato da je tu maestro Misimović šanse za pobjedu bi se udvostručileAjax je napisao/la:Tacno.Captain4 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Nadam se da ce ga protiv Walesa neko znati uposliti sa dobrim loptama, u ovakvoj formi su sanse velike da ce zabiti.
Jedino Salihović , Pjanić ili Mujdža![]()
Ovo ostalo nema centaršut , a nikog nema da prepozna famozna utrčavanja Ibiševića u prazan prostor
BOSNA DO POBJEDE! #sviunapad
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.