Tiago Faria Najbolji klub! OK
Like · Odgovori · 32 · 1 h
Brat
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Odavno navijaci nekog nisu ovako munjevito zavoljeli. A i on je drama gotivan lik, mislim da nema cestitke na koju nije odgovorio.
Ali baš na svaku... Suze su me zalile kad sam mu vidio komentar " OK "
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odavno navijaci nekog nisu ovako munjevito zavoljeli. A i on je drama gotivan lik, mislim da nema cestitke na koju nije odgovorio.
Ali baš na svaku... Suze su me zalile kad sam mu vidio komentar " OK "
Ma nismo ga bas zavolili ali je furka bas dobra
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Treba se zaloziti da dobije novi dres na kojem će pisati "OK"..
Postat će čovjeku nadimak Okinho..