Imal na obicnom opcija da se komentatori mjenjaju?NEZALAGANJE je napisao/la:Nisam nikada kupovao "na mjesec" LP,ali znam da se moralo voditi racuna o tome kad zelis odjaviti i kupiti isti,za svaki mjesec posebno.Ove godine su radili i neke izmjene,pa ne znam da li je i to ista mijenjano.U svakom slucaju,moj ti je savjet da kupis cijeli paket odjednom,ako vec zelis,samo odaberi zelis li obicni ili premium!?BIHfan je napisao/la:Hocu da kupim NBA League Pass. I zanima me ako uzmem ovo na mjesecna placanja, kolko to mjeseci odbija? Jel 12 mjeseci, ili 8 kolko sezona traje?
2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemas tu opciju na obicnom.I to je klasicno mijenjanje komenatatora.Imas samo one koje uvijek prenose tvoj tim i gostujuce tima protiv kojeg igras,a uveli su i spanske.Medjutim,kad tekmu radi ESPN ili TNT,tada samo imas njihove.
Aha, ok hvala, obicni cu i uzet.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemas tu opciju na obicnom.I to je klasicno mijenjanje komenatatora.Imas samo one koje uvijek prenose tvoj tim i gostujuce tima protiv kojeg igras,a uveli su i spanske.Medjutim,kad tekmu radi ESPN ili TNT,tada samo imas njihove.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Imal na obicnom opcija da se komentatori mjenjaju?NEZALAGANJE je napisao/la:Nisam nikada kupovao "na mjesec" LP,ali znam da se moralo voditi racuna o tome kad zelis odjaviti i kupiti isti,za svaki mjesec posebno.Ove godine su radili i neke izmjene,pa ne znam da li je i to ista mijenjano.U svakom slucaju,moj ti je savjet da kupis cijeli paket odjednom,ako vec zelis,samo odaberi zelis li obicni ili premium!?BIHfan je napisao/la:Hocu da kupim NBA League Pass. I zanima me ako uzmem ovo na mjesecna placanja, kolko to mjeseci odbija? Jel 12 mjeseci, ili 8 kolko sezona traje?
nemoj kupovat to brate imas jeftinije bolje ovo sto ti govorim sve ti je HD ,,,mozes zaistaviiti uvjek da ti se ne trose dani koristenja kad ti se ne gleda i tako i stedis... ako ti treba bas jefinije ti je ovo uzmi ebiga..ima i alem to i ja sam uzeo ovako kad radim da se ne zajebajem
probaj ovo necs se pokajat nikako...tu imas i evropsku kosarku, i college sve oni prenose vala

http://www4.ballstreams.com/
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja sam uzeo i ove godine za 25 e, citava sezona pokrivena sve tekme, bez ikakvog limita.BIHfan je napisao/la:Hocu da kupim NBA League Pass. I zanima me ako uzmem ovo na mjesecna placanja, kolko to mjeseci odbija? Jel 12 mjeseci, ili 8 kolko sezona traje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
meni je taj NBA pass los ..ja sam ga uzeo bio za telefon sezonu dzaba nisam ni jednom mogao Bullse gledat... sve utakmice imaju samo nema za Bullse jer valjda zato sto sam ja odatle i ne mogu da gledam Bullse.kakva glupost majkemi ne znam zasto je tako bilo...li eto ja uglavnom kuci gledam ali ipak nekad se desi da imam bas posla ili nekad i vozim ljude na utakmicu pa mi treba mogu gledat ako nisam kuci preko tel...nekako mi je ovo najbolje moze i na tel , na comp i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
pa to je bio problem sa onim Comcastom cini mi se, i ljudi iz Houstona su imali problema, sad je to valjda sve rijesenoSaltCityAttack je napisao/la:meni je taj NBA pass los ..ja sam ga uzeo bio za telefon sezonu dzaba nisam ni jednom mogao Bullse gledat... sve utakmice imaju samo nema za Bullse jer valjda zato sto sam ja odatle i ne mogu da gledam Bullse.kakva glupost majkemi ne znam zasto je tako bilo...li eto ja uglavnom kuci gledam ali ipak nekad se desi da imam bas posla ili nekad i vozim ljude na utakmicu pa mi treba mogu gledat ako nisam kuci preko tel...nekako mi je ovo najbolje moze i na tel , na comp i td
isto tako ako je tekma na nacionalnoj TV ne mozes je gledati na LP ako zivis u SAD
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
PG se malo razdrmo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sta ba za 25 eura?Torres_9 je napisao/la:Ja sam uzeo i ove godine za 25 e, citava sezona pokrivena sve tekme, bez ikakvog limita.BIHfan je napisao/la:Hocu da kupim NBA League Pass. I zanima me ako uzmem ovo na mjesecna placanja, kolko to mjeseci odbija? Jel 12 mjeseci, ili 8 kolko sezona traje?
NBA LP u americi je losa stvar jer imaju neka ogranicenja, al za Evropu je jako dobar i meni najpouzdaniji ipak je to od NBA lige, a ovo sve neki drugi provajderi.SaltCityAttack je napisao/la:
nemoj kupovat to brate imas jeftinije bolje ovo sto ti govorim sve ti je HD ,,,mozes zaistaviiti uvjek da ti se ne trose dani koristenja kad ti se ne gleda i tako i stedis... ako ti treba bas jefinije ti je ovo uzmi ebiga..ima i alem to i ja sam uzeo ovako kad radim da se ne zajebajem
probaj ovo necs se pokajat nikako...tu imas i evropsku kosarku, i college sve oni prenose vala..provjeri prvo , ali slika bilja nego na TV
http://www4.ballstreams.com/
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bilo je po Fejsu i Piku likova sto su imali seme za LP za 25 eu ful paket..
Potrazi jbg ako nije otislo sve
Imo sam i LP i ovo, ako ti je 25 eura uzmi slobodno. LP je dobar preko kablovske da uzmes pa da gledas na tv-u koju hos. Sto se tice kompa, telefona, ballstreams fercera extra
Meni je najvise zbog telefona, jer Rakete imam na tv-u, pa ako nisam kuci ili nesto gledam na telefonu. Sve tekme su u HD, mos mjenjat komentatore, in game stats, ako nisi uspio pogledat tekmu, sve i jedna tekma svake ekipe je u arhivi, mos gledat kad hos, premotavat, mos zaledit racun kad hos da ti ne idu dani itd.
Meni je najvise zbog telefona, jer Rakete imam na tv-u, pa ako nisam kuci ili nesto gledam na telefonu. Sve tekme su u HD, mos mjenjat komentatore, in game stats, ako nisi uspio pogledat tekmu, sve i jedna tekma svake ekipe je u arhivi, mos gledat kad hos, premotavat, mos zaledit racun kad hos da ti ne idu dani itd.
Da eu full paket, koliko sam skontao nabavljaju se ti paketi preko afganistana preko njihovih vojnika, kao ima neka sema da ovi s fba sto prodaju kupe na veliko max 300 tih paketa valjda za sicu cim im se isplati prodati za 50 km a negdje je i jeftnijeozy je napisao/la:Bilo je po Fejsu i Piku likova sto su imali seme za LP za 25 eu ful paket..
ja sam dosad uzimao LP, ali uvjek preko drugog proxy-a. recimo kod mene je normalna cijena sada 210€, ali kad sebi prebacis na kanadsku ili indijsku ip, cijena je ispod 100€. i kad platis, onda vratis opet proxy, i sve radi normala, bez blackouts itd.
ovaj ballstream ne radi trenutno, ne moze log in nit ista, pise i na fb-u da im nesto ne radi.
ovaj ballstream ne radi trenutno, ne moze log in nit ista, pise i na fb-u da im nesto ne radi.
Samo da brzinski uletim i podvucem jedno; PG13 is back, ocekujem plodjenje istokom, samo steta sto igra s ballhogerom Ellisom ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Bit će Ellis odličan kod njih. Ima Hilla i Georga da igraju odbranu za njega, a u napadu će lagano i dosta efikasno isporučiti 20 poena i 4-5 asistencija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Amber Rose je interesantno pojačanje Pacersa.
On je koristan samo kad je primarni playmaker i neko ko je vecinu napada s loptom u rukama, jer je nedovoljno dobar tricas. Ne svidja mi se pomisao da ce taj divljak uzimati loptu iz ruku Georgeu ...
Kad smo vec kod toga... Koja je najbolja stranica za pracenje NCAA?
Znam da yt ima kanale, ali ih svako malo ukidaju
Znam da yt ima kanale, ali ih svako malo ukidaju
Allez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.