FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Poslije sve ove "frke" oko njega, treba se javno zahvaliti Milomiru Odovicu sto je rekao da ima nesto u njemu i da ostaje sa nama! OK, Laku noć
Obrigado i hvalaEmirGz je napisao/la:Poslije sve ove "frke" oko njega, treba se javno zahvaliti Milomiru Odovicu sto je rekao da ima nesto u njemu i da ostaje sa nama! OK, Laku noć
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Stotine objava na fejsu vidim, sve o njemu. Spomenut vamo spomenut tamo..
Nista i nikog drugog ne vidim.
Ali.. OK!
Nista i nikog drugog ne vidim.
Ali.. OK!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
jarane ubili smo mi ovo "OK"
kad ide nek ide ko s halvom.
[youtube][/youtube]
jarane ubili smo mi ovo "OK"
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Danas sam OK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kao onaj profa iz South parka što stalno govori mmmmkeyy
OK
OK
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
pinki je napisao/la:Kao onaj profa iz South parka što stalno govori mmmmkeyy![]()
OK
Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
cirkus 
Gdje god pogledam samo citam ok
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Gledao sam derbije omladinaca. Moram priznati da u juniorima ja ne vidim pored njih dvojice i Ćubare (od 97 godišta) igrača koji bi mogao u budućnosti biti u prvom timu. Naravno tu isključujem Žeru, Amira i Ćutahiju koji su već tu. Vezni red nam je samo borben i ništa više. Igrali smo 3-5-2. Duraković je isto dobar i bio je središnji stoper, a Kemo i Ćubara sa strana. Od ostalih samo me dojmio Šehić, ali on je godinu mladji i mislim da mu ne odgovara ova formacija. Mnogo je opasniji kad su četiri igrača nazad a on igra klasično krilo. Bili smo bolji od pitara. Osjetio se umor u drugom poluvremenu, ali nam opet nisu stvorili šanse. Mujagić mora popraviti ponašanje. Odličan je ali glava je problem. Ako bude u glavi dobar može biti novi Džeko. U jednom momentu prodje i golman ai prazan gol fuli. Toliko je prepotentno šutirao da je morao fuliti. Priča stalno sudijama, baca se ko Kokot itd itd.CARSON je napisao/la:Odakle ti informacija za ovu dvojicu, sutra je tekma juniora moram da gledam.mavi je napisao/la:Osmanković i Mujagič bi se uskoro trebali priključiti prvotimcima, ako već nisu. Kažu, Edis na ju jučerašnjem treningu umalo dvojicu nije odstranio s treninga. Valjda momci kontali da se mogu malo opustiti
Kadeti su izgubili 4:1 ali što bi rekao Amar dali su nam iz tri šanse četiri gola, ali i to je kvalitet. Mislim da u kadetima ima interesantnih igrača i igra je bila bare bare. Pogodili smo i stativu i prečku. dali su nam golove u prvom kad smo bili sa igračem manje. KAd bi znao po pozicijama gdje je ko igrao možda bi i rekao nešto više o pojedincima. Golman nam je prenizak. Mislim da je svaka preciznija lopta, a da je visočija siguran gol.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Danas kad počne prepričavati ekipi šta se sinoć dešavalo na facebooku...
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jel OK da neko kaze kad je izvlacenje KUP-a ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
gramparada
- Kontakt:
Mislim da je sasvim O.K da pitare izvucemoMinjore je napisao/la:Jel OK da neko kaze kad je izvlacenje KUP-a ?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ja mislim 14.10. Ako grijesim, nadam se da je OK.Minjore je napisao/la:Jel OK da neko kaze kad je izvlacenje KUP-a ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Mislim da je 14.Minjore je napisao/la:Jel OK da neko kaze kad je izvlacenje KUP-a ?
Sasvim Ok datum
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Kako je lijepo biti dio Zeljine porodice tolko ponosa ,emocija i lijepe zezancije evo da smo birali ko da ga zabije siguran sam da bi 90% raje reklo tiagoZZtop10 je napisao/la:
koliko smo samo bili ponosni na igre u evropi mjesec dana uzivanja pa samo kad vidim koliko Amar voli Zelju dodje na pripreme ,gleda juniore i u svakom intervju je govorio tako kao da je jos uvijek tu , pa otvoris forum i kad vidis post od boccacio,pile ,FKZ ..... sav se najezis
Hvala ti boze sto sam dio ove porodice.
- jaludovolimte
- Kontakt:
One sveske sa Zeljinim simbolima sto su bile u prodaji, mogu li se jos negdje naci, ima li ih u fan shopu?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Argentina, Lokomotifa i 57 gostiju.